Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми, обсъждани в публикациите?
Какви са мненията за участието на различните фигуристки?
Какви са мненията за изпълненията на фигуристките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми, обсъждани в публикациите?
Публикациите обсъждат фигуристките и техните изпълнения на състезания по фигурно пързаляне, като се фокусират върху представянето на участниците, техническите аспекти на програмите, класирането на състезателите и коментари относно съдийските решения. Освен това се обсъждат изпълненията на фигуристите в различни състезания, като се акцентира върху техническите детайли, изпълнението и оценките на участниците. Споделени са впечатления и мнения за представянето на спортните двойки и решенията на ISU (Международният съюз по пързаляне с кънки).
-
Какви са мненията за участието на различните фигуристки?
-
Какви са мненията за изпълненията на фигуристките?
-
Какви са мненията и проблемите с решенията на съдиите?
-
Какви са мненията за техническите аспекти на програмите?

. До световното има време да реши по някакъв начин проблемите си.
. Направо непосилно
. Много им се радвам този сезон на тези двамцата.
как ме
на втория им лифт. В първата част мислех че Кирстен ще излети като хеликоптерна перка, а после след като г-н Маринаро взе завоя имах чувството че Кирстен ще се приземи на леда в хоризонтална позиция. Не Маринаро в поддръжките си остава за любители на силни усещания а Кирстен е краен мазохист за мен.
.
Бих казал с тотален рестарт на своите кариери. Няма я тази досада, това напрежение което ги изяждаше. Сега свежи, с настроение, с размах, уфф само палци високо горе. Класирането за момента не го гледам и не ме интересува, просто им се радвам. И ако продължават така, резултатите ще дойдат сами. Упсс, хах ами те дойдоха още сега. Дядо Коледа подрани. Груба грешка на ‘’непобедимите’’ Хъбъл и Донахю им коства подиума. И напълно заслужено бих добавил. Изобщо нямаха място там, а всъщност щяха да грабнат златото ако не беше тази груба грешка в стационарната поддръжка. Ето че съдбата си знае работата. Каква драма само, леле. Отдавна не бях виждал такова нещо. Всички бяха шокирани и не знаеха какво се случва. Физиономията на Озон е един път. 
и то и в трите дисциплини. В танците дори не коментирам. Но не мога да преглътна да се слагат компоненти на изкуство равни с компененти на "просто за спорта". Визирам разликите
и да си помисли и за миг че не съм наясно с цялото шоу/фиаско. По -късно повече ще попиша. Но след Ван-Гог

. Зак се върти принципно но трябва да задържи на място въртенето 3 секунди, един вид на аналог на добре центритан пирует при синглите. Ей така съвестно ако караха винаги, при всеки и за всичко цена нямаше да имат съдиите
. Ето протокола
. До степен че след оценките на Пайпър-Пол не знам какво ме спря да загася картината. Подсъзнанието ме е очаквало че ще пропусна шоу