Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми, обсъждани в публикациите?
Какви са мненията за участието на различните фигуристки?
Какви са мненията за изпълненията на фигуристките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми, обсъждани в публикациите?
Публикациите обсъждат фигуристките и техните изпълнения на състезания по фигурно пързаляне, като се фокусират върху представянето на участниците, техническите аспекти на програмите, класирането на състезателите и коментари относно съдийските решения. Освен това се обсъждат изпълненията на фигуристите в различни състезания, като се акцентира върху техническите детайли, изпълнението и оценките на участниците. Споделени са впечатления и мнения за представянето на спортните двойки и решенията на ISU (Международният съюз по пързаляне с кънки).
-
Какви са мненията за участието на различните фигуристки?
-
Какви са мненията за изпълненията на фигуристките?
-
Какви са мненията и проблемите с решенията на съдиите?
-
Какви са мненията за техническите аспекти на програмите?
.
посвещаваме се изцяло на бъдещето.

още помня куриоза който се получи в състава на ЮФГП - там ако не са 6 руски дуета по-добре да има китайски а то ......Но вярно че китайците не бяха готови септември.
пълно безобразие. Поне леда не е ръждив. Дано волната я заснемат по-добре довечера. Днес има да тренират как да хванат двама на леда в движение с танците на воля. То иронизирам но положениета е повече от плачевно все по-често по този въпрос. Профанщина повсеместно в разцвет.

. Тези снимачи просто взимат приза за най-зле от тези дето са зле. Направо ме
на оценките им, когато ми са се стрували много завишени. Вчера бяха реално добри. Да видим Марджари-Зак ще удържат ли на волната. В много добра форма са се привели и вчера и аз бих ги поставила без колебание на първо място. Дори при това снимане.
. Еми масовост за сметка на качество...Макар че и при синглите почнахме така пък ето че масовостта доведе и до качество и за мен вече бройката 30 и кусур сингли въобще не е стряскаща и напълно гледаема. Да видим до къде така ще стигнат спортните идните сезон-два. А дано и те по този път.
. Задължително да се видят поддръжките, изхвърлянията им....направо удоволствие и
. Мне, вчера аз бих дала на тях първото място , въпреки вся и всьо.
Но общо взето разочароваща 7 група. Юна Шираива посъживи малко и мен и десетината зрители в залата (тотална излагация в Загреб). Много взривно изпълнение. Много танцувална и игрива, абе личи си работата на Ламбиел. Изобщо ама изобщо не съм съгласен с втората оценка на съдиите!!
Лию или и аз не знам как да и изпиша името на представителката на Хонг Конг (ще си изкълча езика с тези азиатки) с ужасно изпълнение. Май сме объркали групите нещо. Подобни изпълнения подхождат на групи 1 и 2. Шуей ли е правилното изписване не знам, но знам, че няма как да мине за американка, сори. Стига вече. Иначе браво на момичето. Чудесно изпълнение, точно като за топ 3. Съгласен със съдиите тук. Хвана ме яд за грешката в комбото на Рябова, защото ми харесва. Но както писах и преди, трябва и повече скорост на леда. Айде трусове в заката, защото излиза Трусова. Какви овации, какво чудо. Май всички са дошли да гледат нея (блях). Браво, защото за нея винаги има риск на кратката програма. Ами и аз бих я класирал втора. Макар че става въпрос за десети. Просто Щербакова се пързаля с по-голяма лекота и презентацията и е по-добра. Но Александра има убийствена волна, така че не ми се вярва да загуби и това важно състезание, особено и при липсата на Косторная. Предстои голямото четворно надскачане във волната между двете топ рускини.
. Не се гледа така. 
Абееее, не е смешно. Аз такова чудо сефте виждам, а уж обичам и следя от много години този спорт за луди глави. Изтръпнахме за здравето им, но накрая след рестарта единия взе златото, а другия среброто. Хич не е зле.
Добре, че не си удари лошо главата. Фан е истинска мистерия, не знаеш какво да очакваш. Рипа за четворен, но прави комбинация от двоен/двоен. Но стои добре на леда, не може да се отрече. Ну Петр, ну молодец! Хайде моето момче. И той с любима музика, дано се получат нещата. Ох, ох, ох. Ужас. Не ми се коментира.
Хареса ми тази реплика на Шоши, ‘балетисти на леда’
Обичам си ги аз корейките, какво да направи човек, карма. А тази е поредната красива и изкусителна фея рееща се по леда. И каква прекрасна композиция. Бравооооооо. Искам СБ да видя!! Уфффф 
Втората оценка ще се направя, че не съм я видял. Но то това си е за цяла отделна тема, защото има много големи безобразия и при сеньори и при юниори. Много тежка задача сега за Щербакова, да видим. Анна, обаче отговори по шампионски. Какъв отговор само. Много по-добър четворен лудз, много оригинални излизания от акселите, поне според мен по-добре представена като цяло програма. Каква лекота на пързалянето само и то на тази възраст. Но Трусова генерира толкова много точки от техниката, че се налага останалите момичета да трябва да правят чудеса за да са равностойни. Много тежко е това, но това е положението. Ами аз лично бих дал два златни медала.