Изпитани сайтове за парфюми - май 2021

• 68 476
  • 642
  •   1
Отговори
# 555
100 мл, отново наличен. Не пише оставащи бройки.
https://www.notino.bg/lancome/la-vie-est-belle-soleil-cristal-pa … na-voda-za-zheni/

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 08:09 от Ellinor*

# 556
Заредили са La Vie Est Belle Soleil Cristal 100 мл. в Нотино, току що си поръчах. Lancôme още важи- минус 20%.
Няма мострички подарък вече, ама ми е все тая, цената е супер 118 лв крайна.

# 557
При мен дава 2 мостри и чантичка!

# 558
Не ми даде мостри, само чанта.

# 559
Даа и при мен изчезнаха преди секунди. Нищо, пак си заслужава Simple Smile

# 560
  • София
За жалост за първи път ми се случва да получа кофти продукт от Парфимо. Тестер на Valentino Donna Aqua наполовина пълен. От 50 мл са не повече от 30. Снимах и сега им изпратих имейл със снимките.
Хвана ме яд, че не проверих продукта още в Спидито. Отворих кашончето, взех парфюма заедно с бележката, а кашончето изхвърлих и изхвърчах за работа. Бързах доста. Ама да ми е за урок. Друг път отварям още там. То и самият тестер беше в кутийка на парфюма, но без целофанче и малко поочукана. Но хубаво увита във фолио. Дори и мостра на някакво кремче са ми дали.
Не знам дали така трябва да изглежда, на снимките в сайта е розовичък.

Скрит текст:

# 561
Преглеждам Парфимо за оферти, но вече почти не поръчвам. Предпочитам да чакам изгодни промоции в Нотино Simple Smile

# 562
Сливе, дано ти уважат рекламацията, доста липсва Confused
Аз, да си призная, никога не преглеждам пред куриерите. Все съм си с доверието напред.... + офисът е супер миниатюрен и неудобен, изобщо няма работен плот. Ще са ми обеца вашите казуси.

# 563
  • София
Сливче, вярвам, че ще ти уважат рекламацията. И аз имах скоро такъв случай с тях. Бях поръчала комплект бяла козметика. Видях голямата кутия, че е ок в офиса на Спиди, но след като се прибрах и извадих продуктите от нея се оказа, че двете минита са направо празни. Изтеглих формуляра за рекламация и го изпратих, заедно със снимки.
Извиниха ми се. Казаха да им върна комплекта с платежния бон и стоковата  разписка, коята бях изхвърлила. Казаха, че не е проблем. Възстановиха ми сумата в посоченият от тях 14-дневен срок .
Скрит текст:
Съдържанието, което се вижда е само по страните на тубичките, не е плътно количество.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 22:25 от magicjo

# 564
  • Sofia
И аз само зяпам по сайтовете и накрая поръчвам от нотино. Малко по-скъпо, но веднага е при мен и съм сигурна какво ще дойде 😊

# 565
  • На черешатааа
Има ли код за нотино, за шанел по - скоро ако има нещо за марка конкретно. Благодаря предварително

# 566
  • София
brands , сваля 15%. На заглавната страница на сайта е.

# 567
В Парфимо има много нови Мансери, включително и Musky Garden.

# 568
  • Sofia
Parfium.bg код prom5. Валиден за периода 27.05.2021г. - 31.05.2021г. и важи за всички артикули, включително и намалените.

# 569
Parfium.big изобщо някога пускат ли код различен от 5%? Grinning
От Нотино поръчах два парфюма- единият ми парфюм дойде без празен ход и с липсваща минимална част, предполагам, че след като реформулироваха La Nuit Tresor тази година- някой е искал да пробва новата формула. Другият си е пълен и с празен ход. Вече не се разочаровам, просто ми е ясно, че тези неща стават и ако е нещо фрапиращо се обаждам и те се отзовават обикновено. В случая съм доволна - парфюмите  ми харесват, халал да им е тестът за тези цени ще го преглътна. От всички сайтове съм получавала без празен ход + задължително при комплектите, където няма целофан.  
Парфимо с това движение по цените и мен ме дразнят понякога, то като стокова борса Simple Smile)) но пък доста изгодни неща имат като цяло и съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт