Изпитани сайтове за парфюми - май 2021

• 68 109
  • 642
  •   1
Отговори
# 60
  • ново
Всичко, което погледнах в нотино е с някакво намаление и кода не го хваща ☹️ Чакам от мейкъп един комплект на Versace pour homme за подарък, дано дойде до сряда.

# 61
  • Стара Загора
Споделям и аз малко оферти от Парфимо. Заредили са течни сапуни, кремове за тяло и душ гелове на Hermes, но цените са като за одеколоните им. Не знам кой би си ги купил. 🙄
Цената на Caresse de Roses e перфектна! Не вярвах че може да падне толкова. Моя купих за 57 лв преди 2 месеца. Ако търсите хладен и леко ретро аромат на роза с божур, тръпчивина в началото и малко муск, грабвайте го! Напомня малко на Chloe, но е от една кръвна група с Estee Lauder Pleasures.

Скрит текст:

Twilly poivree не го харесвам, но мисля тестера е на добра цена.

Чудна и за Еликсира

Заредили са мини на това Chloe, което някои споделиха че не струва... Но пък има и такива, които харесват леки. 😊

Отдавна се чудя за Ferre Rose, но вероятно няма да ме впечатли. ☺️ Преди малко повече от месец беше 13 лв 30 мл.

# 62
Ако имате в кошницата на Нотино "хванати" сделки, опитайте да ги намалите с още 20%.
https://www.notino.bg/brands-sale/

# 63
  • София
Аз се отбелязвам с поръчка от Елинор на Montale - Pretty Fruity. Сляпа поръчка е, но харесвам плодови и сладки аромати, така че смятам ще си допаднем.

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 10:12 от bubanka

# 64
  • Sofia
Аз съм пристрастна, любим мой парфюм. 😊 За лятото повече ми допада Bright Crystal, но и този не бих отказала.

# 65
Знаете ли дали в магазина на Нотино в Парадайса има kerastase?

# 66
Знаете ли дали в магазина на Нотино в Парадайса има kerastase?
Не, няма. Аз питах, казаха ми само при поръчка онлайн и съм си ги получавала само там.

# 67
  • Стара Загора
Видях че parfimo са пуснали от сашетата маски на Origins. Ползвала съм с виолетката и е много приятна. За запълване на поръчки, а и не само, са чудни! Има 4 вида. Цената им е супер. Моята бях купила от Дъглас във Виена за 6 Евро. Тук са наполовина.

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 14:41 от iv4enceto_91

# 68
Днес в Нотино пръснах Chanel chance eau fraiche и взе, че доста ми допадна. Мисля, че искам да си го взема за пролетта, така че ако попаднете някъде на добра цена, моля да споделите. Simple Smile

# 69
  • Стара Загора
Днес не помня да го споделих, но този от Трезорите харесвам много и веднага наострих уши. Напоследък прекалих и остава за покупка в бъдеще. Но е прелестен в студ. 💓

# 70
Надявам се Нотино да заредят 50мл на Vanilla Vibes JHAG Confused от няколко седмици се отглеждам за него ама на
Хубав не хубав решила съм, че го искам (не съм го пробвала)

# 71
Да отговоря на Радика от миналата тема, че сега прочетох:

Такова питане е емоционално, но нищо не носещо.  Тук , в темата, ли питаш къде да сигнализираш?
Ако търсиш съвет, дали наистина е менте получения парфюм е вече друг въпрос. Това продукт ли е, тестер ли е, какви милилитри, снимки на кутията, бутилката, бач-код или други такива.
Но аз мисля, че вече си решила въпроса. А приятеля защо не може да сигнализира, че ти се заемаш?

Заемам се аз, защото на него не му се занимава. Доста тромава си е процедурата по връщане в БГ и аз също нямам нерви за трошене. От десет години не съм си купувала парфюм от БГ и явно има защо.
 Хубави празници и моля, не ме цитирайте!

# 72
Здравейте момичета, съжалявам, че се падам точно след предишния пост, но понеже ме гложди един въпрос, та да споделя и попитам.
Преди време си взех проби на няколко парфюма от офиц. сайт на MFK и се влюбих в Feminin Pluriel.
В последствие си намерих изгоден тестер в един от изпитаните сайтове и го поръчах с голям мерак.
Месец откакто е тук парфюма, а не ми се поглежда, защото аромата просто се различава от този, който е от пробата.
Не знам до партида ли е, що ли? Кутия няма как да сравня, защото е бяла - тестерска. Има код на кутията, който отговаря на този върху парфюма, макар той да е лошо гравиран и почти незабележим.
Търсих клипчета със сравнение на исктински и реплика, но точно за този парфюм няма. Всъщност намерих само на BR540. Тази разлика в пръскалото от снимката по-долу я посочват в няколко клипа като съществена, но не знам дали е характерна за всички от марката.
Та молбата ми е, някой ако може да сравни пръскалата на друг парфюм на MFK, освен Baccarat Rouge 540, дали е като на оригиналния.

Оригиналът е в ляво. Благодаря предварително, надявам се да ми помогнете да получа отговор за себе си.

# 73
  • вкъщи
Carat Cartier траен ли е,става ли за лятото? Изглежда ми цветен и свеж,а цената му в Елинор с кода е бонбон. Много му се чудя.

# 74
BlueАura, пробвам от 15 минути и с ръце не мога да махна пулверизаторите на бутилките, които имам от български сайт - elfragrance, а с клещи няма да рискувам, поради опасност от надраскване.
Другото нещо, по което може да се различи фалшива бутилка, е буквата J в Kurkdjian - на оригиналите буквата не е извита.
Това е снимка на фалшива бутилка.
Скрит текст:

И като заговорихме за MFK, от 2-3 дни цените в официалният сайт са с по 10-15 евро по-високи.

Общи условия

Активация на акаунт