Изпитани сайтове за парфюми - май 2021

• 68 462
  • 642
  •   1
Отговори
# 390
  • Балчик
Идвам да похваля Нотино. Около 20 дни нямах движение по сметката за върната неотворена пратка още в офиса на Спиди. В петък им писах мейл, а днес вече парите са в сметката ми. Без никакви проблеми и без разправии. До сега не ми се беше налагало да комуникирам с тях по подобен въпрос, но останах доста очарована. Не очаквах.
Не знам от какво точно сте очарована, честно казано. Нищо изключително не се е случило.

# 391
Че и 20 дни ви мотали, вие пък се очаровате от това, че накрая все пак са ви върнали парите, ама след като сте ги подсетили да го направят! 🙄😃

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 20:05 от Анонимен

# 392
  • Sunshine state
И аз това си помислих...

# 393
Очарована съм от това, че всичко стана само с един мейл 😂 Комуникацията беше бърза, без излишни разправии, не са ме лъгали да речем "банката ги е задържала обадете се на тях". Като знам какви разправии съм имала (сигурна съм че не съм само аз).

# 394
Ми хубаво, ама аз това бих го описала така: след като 20 дни чакам да ми възстановят парите за върната неразпечатана поръчка, накрая им написах един имейл и те, ни лук яли, ни лук мирисали, все едно не съм ги чакала почти месец, накрая благоволиха да ми възстановят сумата, без дума да кажат или поне да се извинят за забавянето.
И очарование е последното нещо, което това ще предизвика в мен, но хора най разни... Simple Smile
Пробвай ти да се взела продукт и да не им платиш 20 дни! Wink

# 395
На мен винаги са ми връщали пари по сметката за броени дни след рекламацията. Но винаги си взимам нещата, които съм поръчала и ако е имало проблем, или просто искам да върна, попълвам си формулярчето с надлежно дадена сметка. Предполагам така оформено връщане е по-лесно и за тях за обработка.

# 396

парфимо

# 397
  • Стара Загора
Този Цитрон не се ли намираше по-евтино или се бъркам?
Не посмях да взема, защото си мисля че ще мъжкарее върху мен.  🙄😁

А минитата в сини бутилки да си ги държат makeup. Като знам че са били по 36-7 лв, абсурд за 15 мл да дам 55. 😏

# 398
  • NE
Днес получих първа пратка от парфюми шоп. Никакви забележки, чак куриера ме разпитва дали са читави. Опакован парфюм на Валентино. Само ме доядя от 6 г. срок, но парфюма е в отлична форма. Имам подходящ за тоалета на изпращенто на випуск 2021.

# 399
  • Пловдив
Цитрона съм взимала за около 60лв 100мл. от Парфюми-шоп преди година, а този е 200мл.

# 400
Малки сладки трийсетачки в Парфюмо.
TRUSSARDI SOUND OF DONNA
ELIE SAAB GIRL OF NOW SHINE

# 401
  • София
Ох, изпуснах темата. За запис да кажа, че пазарувам предимно от български сайтове, а ако нещо го няма тук, тогава от чуждестранни.

# 402
Amouage скочиха рязко с по 200 лв. в notino. Явно скоро ще има ниш %.

# 403
Amouage скочиха рязко с по 200 лв. в notino.

Ама Нотино са много интересни. Цените в момента са като тези в Circle, че може би и отгоре...наистина ли си мислят, че потребителите са толкова наивни..

# 404
Ама Нотино са много интересни. Цените в момента са като тези в Circle, че може би и отгоре...наистина ли си мислят, че потребителите са толкова наивни..

Jollie , според мен никой не мисли за потребителите. Следват роботски правила, накрая сметката да излиза. Надуват цените, почвечето, които не следят си казват " я колко скъпи и яки парфюми" след седмица - намеление (на нормалните си цени) и потребитлят почва да купува....

+ 20 % намаление код : 20INITIO на Initio Parfums в Spray Parfumes

Общи условия

Активация на акаунт