Изпитани сайтове за парфюми - май 2021

• 68 488
  • 642
  •   1
Отговори
# 525

Кристалът свърши в Нотино! 🙃
Купувайте, купувайте 😁
Аз имам още, твърде не съм се съсипала да пръскам 🙄
Обаче не се сдържах и скубнах и аз един LVEB  L'Éclat edp , то с кода просто... ми, не можах да устискам 🤣
Бях сложила и един La belle , но просто щеше да е тотално прекалено вече, за този месец ... добре че сте вие,да ме разберете 😃

# 526
Soleil Cristal 50 мл, наличен “повече от 1 брой” (Нотино). Явно сторнирана поръчка.

# 527
Привет!
Чета ви доста често и по вас се ориентирам какви са тенденциите, но се оказва че тествях почти всичко в бюти зоун и като не ми се угоди ще си поръчам Ferre Rose.
Имала съм го няколко пъти и много го обичам.
ЧУДЯ се елинор или парфимо.
За зимата съм с коко мадмоазел, но сега ми идва в повече.
Та оказва се че и с парфюмите съм моногамна и не харесвам лесно. Което е добре за джоба ми.

# 528
В Нотино има разпродажба на определени марки -15% с код.

Новият Azzaro Wanted Girl by Night се връзва на доста прилична цена. Само подсказвам Simple Smile

# 529
Здравейте,не мога да разбера как мога да направя поръчка от този сайт -spam292-,няма бутон добави в количката,регистрирах се и пак не става,няма телефон за връзка,а писах преди 3-4 дни запитване и от тогава нямам отговор.

# 530
Много съм доволна от Нотино Simple Smile Получих си днес Нутри филъра, който според кода е произведен в края на ноември 2020г. Чак ме е яд, че не си взех поне 2-3 броя Grin

# 531
  • sofia
Изгорях с едно Azzaro Wanted Girl by Night .... ревюто на Ковачева наистина е много съблазнително! а и след побутването на Jollie просто не се сдържах.... Laughing естествено не останах само с него и си взех и Armani Because It’s You, който вече втори път ходя да тествам и много ми хареса Simple Smile

# 532
  • Бургас
THIERRY MUGLER AURA
Подаръчен комплект за жени
EDP зареждаем флакон 50 ml + лосион за тяло 50 ml + душ мляко 50 ml Зареждаем - 70 лв.
https://www.parfimo.bg/thierry-mugler-aura-podarachen-komplekt-z … house-retargeting

отдавна не съм го виждала на такава цена. Преди година беше 60 и няколко лв, но от тогава цената му по всички сайтове е доста по-висока.

# 533
  • София
В момента има ли актуален код за Парфимо ?

Onlinepromo7 не става, а мисля това беше последното, което беше коментирино тук.

# 534

Onlinepromo7 не става, а мисля това беше последното, което беше коментирино тук.

Тире 7.

# 535

Onlinepromo-7 е кода, при мен вчера работеше.

# 536
На мен така и не ми пратиха поръчка, написаха ми непрофесионален имейл след две седмици и до там ..сега мисли мъжа ми да ми поръчва нещо ама много се съмнявам, че ще дойде, хората се оплакват, че пък им дават с минал срок, не знам, много се двоумя понеже пък цените са най-евтините и май си партнираха с нотино преди

# 537
  • София
Здравейте,не мога да разбера как мога да направя поръчка от този сайт -spam292-,няма бутон добави в количката,регистрирах се и пак не става,няма телефон за връзка,а писах преди 3-4 дни запитване и от тогава нямам отговор.
Поръчките са по телефона и само за София. Помоли някое от момичетата да ги даде телефона.

# 538
На мен така и не ми пратиха поръчка, написаха ми непрофесионален имейл след две седмици и до там ..сега мисли мъжа ми да ми поръчва нещо ама много се съмнявам, че ще дойде, хората се оплакват, че пък им дават с минал срок, не знам, много се двоумя понеже пък цените са най-евтините и май си партнираха с нотино преди
По някога ми се иска и на мен да не ми изпратят поръчка, защото много често поръчките ми са импулсивни, ама на нямам вашия късмет.
А пък за "минал срок" съм чувала за козметика, но пък виж за парфюм с минал срок някои дори биха си и мечтали.
За партньорство с Нотино никога не съм чувала или чела, но пък много често ако цената е паднала в Парфимо, установявам че и в Мейк ъп е приблизително същата.

# 539
За 2ри път поръчам от парфюмо и се оказа че един от серумите в кутията ми липсва.Някакви съвети?

Общи условия

Активация на акаунт