Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 74 546
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 1 815
13, имам миш маш Hug

Мисте, мина ли кривотията?

Прибрах се скапана, детето много изнервено. Преспа 20 минути, та е по - добре положението, ама кога ще ляга довечера...

# 1 816
  • France
Мале как съм заспала - неусетно. И съм спала, спала - дълбоко и непробудно. И познайте какво сънувах - че си пазаря шоколад Joy

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 19:52 от Philomena

# 1 817
  • Пловдив
Мх...точилката съм приготвила Head Band
Добре, че спря да вали и си доде калпазанина, че...
Правих пиле кавърма, оня сърдития-шопска. Купил И череши освен поръчаните ягоди..сигур щот знае, че обичам Stuck Out Tongue Winking Eye
Ся се опнах на дивана. Пералня върти, имам дрехи за още 2, за гладене тоже...

Панде, довечера ще идва феята на зъбките, а? Wink
Сиросче, ам не е минало...ам си трайкам.

# 1 818
  • София
Ох, Мистиче, не питай! Ще се разори феята, горката. Втори зъб тази седмица. Не й е лесно да насмогне.

Подхващай черешите за десерт. И недовършеният за още да ходи, че грехове има да изкупува.

Фил, имаш нужда от сън. Хубаво е, че си поспала, а шоколадът си е солиден бонус, макар и сънуван.

# 1 819
Тринки,вчера га яде цацата,не рИва! Мърдай ся!
Много готин сериал си намерих с Кейт Уинселет и греда,няма ги последните два епизода.Лимитиран на HBO и те милите искат 3.99 евро,е как не.
Панди,по колко парички пъха тая фея,бе? По наше време по 1 лв.беше тарифата.Баси и нея я мързи да лети!

# 1 820
Оф, недовършения закъснява. Павкам втора цигара скришом на терасата, защото цялата фамилия е впрегната да ме крие от него, че пуша. Ай шъ му се невиди. Забравил краставиците в колата, преди да забие към новото селско шато да го облагородява.(бившо свекървенско). За мен още една бездънна яма за пълнене с пари. Шъ му се и синът майчин. Омръзнал ми е.

Кроте, бързо казвай кой е сериала, как да го търся.

# 1 821
13,аз предлагам бебешка рибена супа!
Измъчи ме Беболина! Не желае да спи на обяд,избира си яденето непрекъснато, не желае да стои в количката,а като тръгнем без нея само протяга ръце да я нося, а хич не е лека вече. Останах без ръце и кръст.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 23:34 от Sissy

# 1 822
Кло
https://filmisub.com/filmi/kriminalni/55912-mare-of-easttown-sea … sezon-1-2021.html
Голяма е,така и се отдава да играе,след лесбийската и роля съм я признала от всякъде.
А,моя тоя път успя да ме разсмее,винаги има що да им теглиш една...

Предпочитам гора.Сисун не може да ми изкуши окото с плаж.Красиво да,ама не моето.

# 1 823
Абе, тоз форум не знае ли, че съм нервна 😡 Кво се гъбарка... по пОлвин час чакам да отвори прозорец за отговор.. Не зарежда, по още пОлвин... ама нерви пилея на работа, нямам нужда от още 🥴

Кро, като си права, не си... седнала 👌 Вярно хортуваш, ама не ми олеква 😂😂😜

Благодаря за предложенията, другарки. Щях, ако можех 🤗
Неволята ми сготви едни кюфтета от тиквички..
Колегите от филиала надиплили банкет. Амааа май няма да ги уважа, тцЪ. Стопли се, те капарират кръчма, демек хамбар. Еми, мерси. Аз ако ще се навирам в дупка, ще е в пиано бар... не в кръчма. Ся да не помислете, че слушам сал джаз/ не мога да го разбера джаза, ам туй друга тематика/... Но времето на чалгата за мен отмина. Пък и чалгата им днес е много зле от чалгата Ми едно време.
Ще похапна..

# 1 824
Замълчи! Чалгата не била това което е!
Я,надуй! 24 мина.Smiley Мести чашите,качвам се на масата! Smiley

# 1 825
Ееех, Кло, кака Ками отсрамва всите нови звИздИ накуп. И пак певачка от мойто време.. сЕ пак 😉 Старата генерация ни са даами ☝
Взех почивен ден за втората доза ваксина.. кат стане време ще мрънкотя. Тръгнах смело за първата, но такава реакция направих, че ся ще отида с подвита опашка 😂

# 1 826
Аууу, мислих да пиша, да ви се обяснявам, да ви споменавам, ама форума ме нервира ( явно не само мен🤪).
Така де, на Сис, снимките са ми мечтата, пускай честичко да се радваме.
Заредените батерии през почивните дни загубиха силата  си за 2 часа в службата.
За чалгата....вярно каква си ни беше готина, сегашната докосва недокосната струна в нервната ми система, не я понасям въобще.

# 1 827
Да те ритна за начална?!
Нема твое,нема мое време! Душата и сърцето да са млади,майната му,че ни боли бастуна,ще го изденсим! Нема даване!

# 1 828
13, не го мисли. Всичко ще е наред. Ей ме на, още нямам роги и копита Joy

Форумът по - бъгав и от снощи. Пак се губят постове.

Попи, бързо да минава!

Сисунче,  мерси за кадрото 😍  Много се надявах средата на юни, да мръднем, но днес толкова работа ми се изсипа...   

Пп. Сега виждам последните три поста три пъти Flushed

# 1 829
Замълчи! Чалгата не била това което е!
Я,надуй! 24 мина.Smiley Мести чашите,качвам се на масата! Smiley

Не си падам по чалгата, но харесах разголената рокля на Камелия, която става и за бар. А като стана дума за бар, да знаете как ми се ходииииии, но ще изчакам още малко, нищо че ми боцнаха втората игла още преди месец.

Общи условия

Активация на акаунт