Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 72 910
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 2 055
Хич не се наспивам последните нощи. Уж спя,не ставам рано,но ставам на парцал,все едно не съм спала. Кучето на двора май разбира кога ММ е нощна и цяла нощ не спи и пази,т.е. лае като луда. Направо се изнервям.
И аз съм за подстригване,нали си правих от модните прически,отзад късо,отпред по-дълго. Ся вече е на никъде. 😂 Не знам изобщо как ще се оформи след подобна прическа,освен на черта,а аз не я харесвам много,ама квот такова.

# 2 056
  • София
И аз съм за боядисване, но ме е шубе след последното фиаско. Ще си направя маска.

# 2 057
Пак ми се прескачат постове.
Добро утро! Лежи ми се, уморено ми е.
Нощес непознат номер ми е звънял в 1 ч. Сега ме гложди.
Вземам от кафето на Лор и да я подхващам.
Някой бивш ще да е, напил се е и се присетил за теб.

# 2 058
Стрейндж,пак ни в клин ,ни в ръкав!

# 2 059
  • София
Разрових се в разни теми и има една потребителка, която буквално ги съсипва. Все едно и също, по много и постоянно. Сума теми се заключват след нейно влизане, защото губят смисъл.

# 2 060
Ени, и аз като теб, два дни едва ставам сутрин, вчера и днес съм като парцал, а през нощта спя.
За коси си говорите. Моята досега все сравнително къса я носех. Не бях ходила на фризьор от септември, израстна доста и взе, че ми хареса по-дълга. Преди няколко седмици малко я подстригах и оформих, че приличаше точно на разплетена кошница. В медени нюанси е, но ми се иска да засиля цвета, да стане по-ярък, та се чудя каква боя да избера. Иначе съм с две леви ръце и освен да я изправя с пресата, друго не успявам да сътворя.

# 2 061
  • Somewhere in the World
Привет, Общество...
Оплаквам се, че ми иде да си отрежа главата, така боли.
Цяла нощ някаква аларма под прозореца не ме остави да спя а в офиса 100 задачи до сега, добре че е петък.
Ааа аз снощи се боядисах та горе-долу приличам на човек, иначе прическата ми е лесна за подръжка и понее от това не се оплаквам.

# 2 062
  • France
Свикнах Беб на ръце и сега ми се отели волът с него. Не мога и до тоалетната да отида, ни да изчистя, ни да сготвя. Иска в скута ми. Нон стоп. И като заспи и го сложа в леглото му, след половин час максимум надава бойния вик. Лошо, лошо...

# 2 063
Фил,добре дошла в отбора! 🤗
Вече ходи ,но пак иска на ръце 😫

# 2 064
И аз съм с лесна за поддръжка прическа. Вече. Родих се, дет се казва.

За пореден път се убедих - не се ли научиш да слагаш себе си на първо място, има да чакаш друг да го направи. Важи за навсякъде - няма работа, няма семейство.

# 2 065
  • France
Ей така сме нон стоп
А съм го пуснала, а е ревнал. После що ме боли кръста Tired FaceSob

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 12:15 от Philomena

# 2 066
Фил,ама как да не го гушкаш този Пухчо 🤗🥰

# 2 067
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
....

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 12:19 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 2 068
  • София
Ох какво е пухче Вирославчо. Само за мачкане е. Фил, знам, че ти е тежко, но растат така бързо, а и в началото на пубертета се дърпат и не дават да ги пипнеш, камо ли гушнеш.
Наслаждавай се на тази близост.

# 2 069
Моята не е в скута ми,ама една минута не мога да седна. Гладна,жадна,пишка й се,ака й се,играе й се,дай ми това,искам онова... 😅😂
Исках да излезем малко,че не вали,обаче почна да гърми и всеки момент ще се излее.

Общи условия

Активация на акаунт