Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 72 911
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Пловдив
Добро утро! Бързо ми дойде петъка на мен...доволна съм.

Добри, нали и вие бачкате он лайн? И детето ти е прието веч, та...дигай багажа и на село лятото.Лесно ми се струва Simple Smile

Моят ученик се размрънка, че не го пуснах с къси гащи днес...първия мас имаше тест по История, другия пък класната по математика, а той нашия само за риболов мисли...

Хубав ден!

# 2 041

Как ви се радвам, че се радвате на петък и уикенд 😆 При нас това са едни от най- натоварените дни.
Пак не мога събудя килеш... отдавна не съм му играла аларма..
Ще се работи явно, отиом..

# 2 042
Добро утро. Кукнах аз, кукувицата, в офисо... още в 8,30...кат секи божи ден...
Търтийн, таз картинка много отговаря на вътрешното и външното ми себеусещане, да знайш...

Малката вчера я взех от училище с пореден съдран жестоко на дупето клин. Ама толкова жестоко, че замина в коша. А колко дупчици съм шила през годината, само аз си знам. Сякаш все тя уцелва ръбове, пирони, трески и прочие неща.

# 2 043
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!
Смазах си палеца с вратата на колата. Разкошно е, сега е двоен,  пулсира, и ме боли!

# 2 044
Трябва да намеря начин да стигна до фризьора,че косата стигна до дупето,а не съм на 17 ,че да е готино!
Оплаквам се и за двете неща!

# 2 045
Аз искам коса до дупето, нищо, че не съм на 17 Grinning

Добро утро!

# 2 046
  • Пловдив
И аз искам промяна в косата, ама кат незнам какво...? Късо не ми отива-грам! Косата ми принципно е чуплива и на къса черта не стои---т.е ще стане, ама тряя всеки ден пресата да играе, ане ми се занимава, та...а и фризьор читав си нямам за промяна.

# 2 047
  • софия
Добре заговорихте за коси,та се присетих, че трябва да ида днес да си купя боя. И още нещо трябваше да свърша ама ей го на вече забравих.

# 2 048
Сис, и аз като теб. Прорасте ли косата и започва много да ме дразни. Сега съм на черта, за плитка е супер, ама пусната след една дължина изглежда неподдържана.

И докато се чудя кое ми е по-важно, да е пусната или да седи добре на опашки и плитки, тя си расте още повече. Предвид наближаващото лято, и че няма да я суша, може би ще я оставя до есента.

# 2 049
  • Пловдив
Искам ей така да ми стои...обаче лятото все я нося на кок/вързана, че не издържам.
Скрит текст:

# 2 050
Мисте, много харесвам тази прическа, но поради трите ми косъма на главата, нямам никакъв шанс.
И аз съм за фризьор, че в момента съм като разплетена кошница.

# 2 051
  • Пловдив
Мисте, много харесвам тази прическа, но поради трите ми косъма на главата, нямам никакъв шанс.
И аз съм за фризьор, че в момента съм като разплетена кошница.
Абе аз уж имам кОса за такава прическа, ама кой да ми я направи се търси Wink и как да си я поддържам така се питам?

# 2 052
При мен коса бол ( затова пък портмонето ми е празно),ама на места е къдрава,на други права,на трети чуплива... Явно и косата като притежателката си не знае на къде да хване!

# 2 053
  • софия
Аз моята коса я подстригах до рамото преди няколко седмици. И много повече ми харесва така. Беше доста порастла, а лятото ме дразни като е много дълга.

# 2 054
  • Mediterraneo
Ей ме как съм от известно време, ама много бързо расте, пущината

Общи условия

Активация на акаунт