Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 72 915
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 2 025
Диети, Натаел. Че после кантара...

# 2 026
  • Fairbanks, Alaska
Кантарчето просто не те обича. И ти му се връзваш.

# 2 027
Реших да си взема малко почивка от интернета, от новините, доколкото е възможно. На работа ме спукват, работих до 22:00ч, да имам и хоум офиса. Снощи ме пердаши градушка, а един мина с мръсна газ и ме окъпа от главата до краката, прибрах се зъзнеща. Егати и пролетта, егати живота, дето дойде.

# 2 028
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
искам на село.
сутрин да се будя от славеи, не от славея, дето вдига контейнерите и зЯЕ с пълно гърло;
искам да ме къпе роса, не колата, дето не е видяла дупката на Фандъкова и ме оля от глава до пети;
и най-важното - да ставам когато си искам и да правя каквото си искам, а основните коментари, които да ме дразнят да са на бабите, които ме обявяват за поспалива и мързелива, не на началството, което установило, че за трите минути между пускането на заданието по пощата и идването му в офиса ми, не съм направила нищо по него.

# 2 029
Добро утро!

# 2 030
Сирос, онзи с тира, котарака и въшките ми се върти, че накрая излезе, че е фалшив форумен образ. Дали не се оказа, че и жена пише.

Що се будя в 6 без 5, не знам. Сега се чудя да изведа ли кучето вместо ММ, ама ще е за втори ден поред и да не вземе да стане мой ангажимент.

# 2 031
Добро утро! Нещо ми й изморено... добре, че е петък.

# 2 032
  • софия
Добро утро! Не ми се става,а трябва понеже съм на работа днес. И вън пак вали...

# 2 033
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

не мога да позная къде е снимано началото Sad
тясната уличка преди моста и морето.

# 2 034
Пак ми се прескачат постове.
Добро утро! Лежи ми се, уморено ми е.
Нощес непознат номер ми е звънял в 1 ч. Сега ме гложди.
Вземам от кафето на Лор и да я подхващам.

# 2 035
И на мен така, уморено ми е, ама петък е, издрапахме. Добро утро!

# 2 036
Добро утро. Изведах кучето, измих му лапите, нахраних го и му сипах вода, и пак легнах. Втора сутрин подред го извеждам и направо съм като ударен самолет. Сега сигурно ще отнеса плувката до 9:30, но при мисълта колко работа ме чака, не ми се започва денят. Добре, че в петък и иде уикенд! 😊

# 2 037
Така ви се радвам на дамите без деца 😂. И аз така си мислех,че нямах време и съм изморена преди детето. Сега ми е смешно. Не го казвам с лоши чувства!

# 2 038
  • sf
Свиква се, споко 😆
Легнах си с главоболие и се събудих с главоболие. Мрън

# 2 039
  • Euskal Herria
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт