Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 73 019
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 2 010
Фил, ето ти кариера, home office, прилична заплата, all in one, дет се казва Simple Smile))
Заповед ли е това? Пропусна удивителната?  А не съм казала,че си мазна,що си лепна етикет?
Не смятам да ти отговорям. Писаното е там. Твоят хумор също не винаги се разбира, но няма да ми хрумне даже за момент да лепна нещо си ей така. Да, знам, различно възпитание ... и все пак. Все пак.

# 2 011
Спокойно всички... сама ще си изтрЪкам абсорбатора, само не се бийте.
Уж всички ще залягвате, на търкАл вървите😂
Чорапогащник нося само при мн студено време. А тогава само под дънки, та няям чорапогащни проблеми аз.
Даре, следващият! Ще те запозная с щерката... и тя сега в разделна любовна мъка. Поне да знам, че с читав човек ще се напива.
Чакам килеша на камера и лягам, че на тръстика съм утре.

# 2 012
  • France
Първо смятам да почна да искам хонорар на майка ми Rolling Eyes
Как успяват другите майчета да се справят и с дете и с къща?! Аз хич не се справям. А имам чувството, че не съм спряла.
Боже, как ме боли кръстът Tired Face

# 2 013
И отговори с такава мъка,въпреки нежеланието и отказа си да ми отговориш  за да ми кажеш,че съм невъзпитана? Разби ми сърцето! Съкрушена съм! Не го откачвах от теб!

Тринки,споко Smiley  Легам и мирвам.Търкал нема да има.Аз квото исках,разбрах.Smiley

# 2 014
  • софия
Фил,и мен ме боли кръстът. Ама аз съм свикнала вече.
Оставям ви,момичета, че вечерният ми час тая вечер дойде по-рано.

# 2 015
Еееей, откакто стана приказка за поли... преди няколко дена, ви издирвам ей тази пола да ви покажа, че тя мий легнала на сърсето

Чух и видях децата, спокойна нощ на всички!

# 2 016
13, загледах я и аз таз пола, много ми допадна, но цената й хич не ми е по вкуса. Но забърсах днес една сромна роклА.
Сирос, успяла си да отвърнеш подобаващо на дамата. Аз съм много смотана и в повечето случаи в момента не ми идва на ум как да отговоря. После ме е яд на мене си.
Измих прозорците на две стаи, с моя късмет утре сигурно ще се изсипе потоп.

# 2 017
  • София
Лека нощ! Да спите в кош и да сънувате грош! От себе си ще добавя като се събудите да имате наяве цял кош, пълен с грош.

# 2 018
  • sf
Най-сетне легло.
Звънна ми класната , казал моя, че ще се самоубие след матурите. Щеше да е притеснително, ако не очаквах обаждането. Щот наобед с най-широката си усмивка ми каза "да знаеш, че казах в часа по история, че ще се самоубия, пък учителя казал на класната."

# 2 019
Първо смятам да почна да искам хонорар на майка ми Rolling Eyes
Как успяват другите майчета да се справят и с дете и с къща?! Аз хич не се справям. А имам чувството, че не съм спряла.
Боже, как ме боли кръстът Tired Face
ще ти издам тайна. Не успяват. Ама не им е важно, Фил . Blush Всъщност какво значи успяват, пред кого? Sunglasses
13, не знам колко струва полата, но е чудна. Чудна!
Бърди, и аз така бях. Днес се изненадах от себе си . Нетипично за мен. Не смотана съм, ми... трижди смотана. Все пост фактум отцепвам.

Натаел,  ти ли беше с котарак  в камиона?

# 2 020
  • Fairbanks, Alaska
Бъркаш ме с друг потребител. Беше нещо като Омикрон и котаракът му Козунак. Аз от 5 месеца реално съм на път.

# 2 021
Моя грешка. Извинявам се.

# 2 022
Аз ще пророня само "дядо и баба", Фил... Таз вечер сготвили пиле с ориз. Дали го ядох? Не. Краставица и малко сирене, без хляб, това беше вечерята ми по диетични съображения. Но ето, за детето има сготвено. Улеснение е.

# 2 023
  • Fairbanks, Alaska
Толкова ли е лошо пилето с ориз? Ако ти не искаш, аз с удоволствие ще хапна.

# 2 024
И отговори с такава мъка,въпреки нежеланието и отказа си да ми отговориш  за да ми кажеш,че съм невъзпитана? Разби ми сърцето! Съкрушена съм! Не го откачвах от теб!
Прочети утре сутрин на свежа глава на какво отказах да отговаря и на какво прецених. Грубостта можех да я подмина, но не е добре да се създават лоши навици. Без лоши чувства го пиша, дано го разбереш.

Общи условия

Активация на акаунт