Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 73 020
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 1 995
  • France
Лайла, ще става по-лесно ще видиш. Пак ще има трудни моменти, но няма да е толкова скапващо.

# 1 996
  • Fairbanks, Alaska
Значи тогава още повече трябва да се радва, че успява да привлича мъжкото внимание. Вместо да се оплаква, да го погледне от хубавата му страна, щом на тези години е още атрактивна за мъжете.

# 1 997
  • софия
Съни, аз ти завиждам, че си лягаш. И аз искам Cry
И аз искам да си легна вече,ама май няма да е скоро,че сме се раздумали с една приятелка на фейстайма и май пак ще легна късно късно. И после защо сутрин съм кисела и ми се спи Grinning

# 1 998
# 1 999
  • France
Значи тогава още повече трябва да се радва, че успява да привлича мъжкото внимание. Вместо да се оплаква, да го погледне от хубавата му страна, щом на тези години е още атрактивна за мъжете.
Бе, Натко, бе, тя май няма и 30, дека я закопа така Joy

# 2 000
Ше почина,чеСТно! Елиф,по мазно не можа ли?

# 2 001
  • Fairbanks, Alaska
Philomena, разбери се с Eliff. Тя казва едни години, ти казваш други. Е на коя от двете ви да вярвам? Или ще цъфна при Съни, предполагам, че едва ли ще ми е на повече от 350-400 км и цяла нощ веселба.

# 2 002
  • France
Радвай се, че ги имаш. Ще дойде ден, когато ще искаш това внимание, но никой няма да ти го даде.
Ей, Оптимисте, Съни е на половин век от този момент 😃
Ох... на половин век е от момента, когато ще почне да и липсва мъжкото внимание, не че е на 50 години Rolling Eyes

# 2 003
Ше почина,чеСТно! Елиф,по мазно не можа ли?
Кротева, не те разбрах, кое ти е криво?!?

Natael-е, чети бе, човек. Едно и също ти казваме, Съни е млада, не се кахъри за нея и обожателите й.

# 2 004
  • Fairbanks, Alaska
Едно и също казвате, ама си го казвате по някакъв си ваш начин. И става така, че пише едно, а трябва да разбирам друго. Аз изобщо не се кахъря за нея.

# 2 005
Елиф,нищо не ми е криво.Забавно ми е!

# 2 006
Радвай се, че ги имаш. Ще дойде ден, когато ще искаш това внимание, но никой няма да ти го даде.
Ей, Оптимисте, Съни е на половин век от този момент 😃
Ох... на половин век е от момента, когато ще почне да и липсва мъжкото внимание, не че е на 50 години Rolling Eyes
Фил, благодаря за превода в ефир Simple Smile

Крот, забавлявай се, но не ме етикирай.

# 2 007
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добра вечер от София, Запад. Понеже снощи ми се ожалиха, че не готвя, прибрахме се, сложих една зеленчукова супа, отбелязах три пъти, че хляб няма.
  Спасявах пране, наблъсках много препарат, то стана една пяна вътре... Изпра пералнята, вадя го, то с пяна, изпрах го на ръка, нямам време да чакам няколко врътки да се изпере в клетата пералня.
 Сядаме да вечеряме, и ми се задава шокиран въпрос "Ама ние нямаме хляб, има само две филии!?!", "Защо не ми каза, да изляза, да купя?"
Може би трябваше да снимам, да пратя по Вайбър, по Месинджър...

# 2 008
Заповед ли е това? Пропусна удивителната?  А не съм казала,че си мазна,що си лепна етикет?

# 2 009
  • Fairbanks, Alaska
Philomena, наемам те за личен преводач, когато общувам с Eliff. Заплата-1000 евро.

Общи условия

Активация на акаунт