Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 73 021
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 1 980
  • софия
Не прокопсах откъм мъж, момичета Grinning Изкарахме няколко месеца заедно, ама усетих, че не е моят човек. Та сега чакам някой нов да се появи. Да видим кога и какъв ще е Grinning

Сирос, като те четох се сетих за миналата седмица - гледам снимки във ИГ на една приятелка, която не съм виждала от няколко месеца - изглеждаше направо бременна. Ама не е казвала да е. И в офиса всички си говорихме, че определено личи че е бременна и миналия ден ми звъни тя и ми обяснява как до 2-3 месеца се връща на работа и няма търпение. Рекох си Мале добре не се изцепих, че щеше да й стане неловко.

# 1 981
Чироз,бе! Smile Слагай в скрит текст и пиши,не отпивай докато четеш! Laughing
На мен една не ми говори от 20 години,ама баш ме барна в настроение да сподели как и се виждам много отслабнала.
Ау..и още един има,ама той пък чак на МН се беше ожалил,кви думи е чул.И че пробвал да ми се извини,пък то по лошо станало.

Мисте,залагам си половината салата,че е това.

# 1 982
Кротева,тактична както винаги. 😁😂
13,зарад тебе ли ще ни удави?!! Де зАпри се с тва чистене! Ааааа-ма-ха. 🤪
Мързелче,в другата тема беше сладоледа. Аз нямам от де да купя такъв баш,ама наваксвам с всякакви други. 🙈🤣
Сирос,добре си я нахранила гУспожата! Евала! Една полу-братовчедка на ММ така мен все ме ядосва,че “още съм качила”. Ама всеки път като се видим. Кантара не е мърдал от 4 години,ама на нея й се струвам все по-дебела,и по-дебела. 😂😂😂 Избягвам да се виждаме,че сигур вече се търкалям в нейните очи.

# 1 983
Сирос, ама чудесно си отговорила! Браво! Smile
Солен карамел казахте? Добре, записвам си... Joy
Днес гледах една пола на витрина, доста се колебах (трябваше да я премеря, но нямах много време). Дълга, плисирана, в разни... цветове. Не бях сигурна дали ще ми стои добре, не я взех. А имам блузки, с които цветово ще се върже. Уикенда може да прескоча да премеря...

# 1 984
Мис Такт ми викайте! Smiley  
Всички искате да питате,пък пишете за половия живот на таралежите,чунким ви интересува.Ма то и Дара,я знаем,че при нея това питам те дъще, не действа! Smiley
Ааа...
Пускам си филма,че ме хваща лигата и няма да пояснявам де се шегувам,де не.

# 1 985
Леле, Сирос, каква е тая луда звезда. Как може да ги леят такива глупости някои хора, но както казва шефа "като си прост е за цял живот". Добре си ѝ отговорила, аз само като те четох и ръката ме засърбя, а не съм от агресивните хора.

# 1 986
Виждам Уиш на хоризонта.
Уиш, ще дойда с роботизираната косачка на Хускварна. Разчитай на окосения двор.

Не постъпих по - възпитано от нея, но ме жегна  и то не толкова с коментара за килограмите.

# 1 987
Чироз! Който разбрал,разбрал! Прегръдка!
Няма ме! Smiley

# 1 988
Сирос, бе! Набито око.
Наглеждам ви аз, ама нещо нямам муза за писане - необичайно нещо за плямпало като мен. А лафа за килограмите  ще си го открадна и, ако надебелея, ще го ползвам с кеф. Даже на Сирос авторски права ще плащам.

# 1 989
  • France
Леле, как се наплюсках, чак лошо ми стана и ме заболя корема. Ама то в тази лудница не може да седнеш спокойно, ядеш на крак почти и като гълташ като паток - е, те ти резултата. Сега кърмя и Вируславчо така ме хапе, че направо виждам звезди по пладне.

Това, което не бях предвидила с второто дете е, че така ще се отдалечим с ММ. За сега само физически, но много ми е самотно понякога.

# 1 990
Какъв е този сладолед солен карамел? Сега пък такова ще търся. Колко неща опитах покрай вас, в Събота тъкмо ще ходя до Лидл.
Оплаквам се от много обожатели тук, където живея и на работа също. А дори не се гримирам, излизам като вампир, изморена, недоспала от работа, с много малко хора комуникирам тук, със сигурност ме мислят за някоя надувка и честно казано не знам на какво се дължи този интерес, все едно с мед съм намазана.
Лека нощ от мен! Обличам пижамата и лягам. Пих кафе сега, но не ме разсъни.

# 1 991
  • Fairbanks, Alaska
Радвай се, че ги имаш. Ще дойде ден, когато ще искаш това внимание, но никой няма да ти го даде.

# 1 992
  • France
Съни, аз ти завиждам, че си лягаш. И аз искам Cry

# 1 993
Радвай се, че ги имаш. Ще дойде ден, когато ще искаш това внимание, но никой няма да ти го даде.
Ей, Оптимисте, Съни е на половин век от този момент 😃

Сиросче, не си поплюваш и ти! И аз съм фен на "каквото повикало, такова се обадило"
Дари, добре завърнала се Simple Smile Не се кахъри за неуспешната връзка, виждам скоро друга на хоризонта. И тогава ще те питаме направо, а не през таралежите 😆
Фил Hug
Пандито я четох и много ме разсмя, ала забравих вече с какво.

Аз най-после реших телефонната си драма. Четох, рових, питах и вас и накрая реших, пак се връщам в правата вяра Самсунгова. Сиросче, в отбора съм Simple Smile

# 1 994
И аз,и аз искам да си лягам!А колко много време има до този момент...Ако изобщо се стигне до него,де.Grinning Пък и то едно лягане,повече е ставане.
Едва гледам вече от умора,а и емоциите ми дойдоха в повече тези дни, та съвсем съм гроги.

Айде,не пропуснах и днес да помрънкам.

Общи условия

Активация на акаунт