Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 73 024
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 1 965
Даро,в подробности,в подробности,кво е тва,нямах време!? Хич не ни замазвай очите с тези таралежи!

Днес деня ми беше,тотална бъркотия.Хем нищо не се е объркало,хем хаос.
Презорих си ръката,ся ...ми иде да си ритна един.Сичката ще я свърша.
Сега съм се проснала като стар килим с една салата и една чаша.

Джун,ти къде?

# 1 966
  • София
Джун, забравих да благодаря, че си погледнала свидетелството. Flowers Rose

# 1 967
Водих безмилостна борба с баня, фурна, аспиратор..🤕 На последната гад сдадох багажа, щото и през деня имах и други задачки. Утре ще се борим пак. Оставих го хубу да си помисли, пак ли ще ме тормози тЕй 😡 Плюс лУеко ОИ.
Иначе почивам. Само днес. Многохубавонамен🥴
Ся се хоризонтирам пред ТВ и нещо свише тряя стане, за да стана аз.

# 1 968
И аз позалегнах с един джин тоник и зареден нов сериал на лаптопа, испански, че младежът ме залива с прекрасни снимки от цяла Испания и все повече се влюбвам в тази страна. То затова и седнах да понауча езика.

Змийчета, таралежчета и други подобни сладури и аз бих гледала.

Джун?

# 1 969
  • Mediterraneo
Скания, казвай бързо какво ще гледаш испанско!

# 1 970
  • софия
Scania, кой е сериалът? Че аз таман тия дни приключих този,който гледах, и си търся нов сериал.
Тъй като утре и вдругиден съм на работа сега си налях една чашка червено винце. Да сбера сили за следващите два дни Grinning

# 1 971
Започнах на сигурно, La casa de papel, много добре започва, особено със Сканията, която гепаха Grinning

Иначе се разрових в темите за испански филми и сериали и засега свалих и El inocente, ще дръпна и още по-нататък.

# 1 972
  • Mediterraneo
Давай, давай, септември излиза новият сезон. Това е най- добрият сериал в моята лична класация евър.
Иносенте също е адски добър, хубав избор си направила!

# 1 973
  • Пловдив
И аз сипАх от снощното розе...доде сготвя и ошетам капнАх Head Band  Ни танци, ни дявол.

Кроте, Дарето тактично подмина питането ти..и твойто и на Пандич Stuck Out Tongue Winking Eye

Нямам време за сериали...вечер умиргам за сън още в 21.

# 1 974
  • София
Скъса ми се чорапогащника! Unamused Голяма грозна дупка отзад на крака точно под ръба на полата, така че хубаво да се вижда. Е, поне е телесен цвят и има шанс да не го забележат много хора. Но аз си знам, че е там. Мрън!

13, днес се сетих за теб покрай тоалета на една клиентка - целият с листа. Бяха на фон с телесен цвят, така че изглеждаше все едно е гола под листата или все едно е облякла листа.

Ми Дарето не иска да каже. Ние пък много питаме. Като селски тетки. Laughing

# 1 975
Хич,даже не е тактично,ама ...зарязал я е момъка,дето му се беше отдала,разбирам я,кво да каже.Rolling Eyes

# 1 976
Добър вечер!
Искаше ми се да кажа нещо положително, но не. Вземам детето и ме среща майка на друго дете, с която не се бяхме виждали отдавна.
Тя: я, хубава новина!
Аз: 🙄
Тя: Все пак си се решила за второ. Чудесно!
Аз: Scream 😫😳
Тя: А, ясно. Много си напълняла. Изпуснала си се.
Аз: 🤯😨😫
Аз: Искам да стигна твоите килограми.
Не беше възпитано от моя страна, но...

Панде, как мразя скъсан чорап. Преди винаги имах резервен чифт в чантата. Сега... спрях да нося рокли и обувки на ток.
Свинско ми е. Отивам за вино.

# 1 977
  • Пловдив
Еее, може да не е това Крот Wink

Панде, ама и аз вчера така..ма било модно с много дупки, тъй че действай Grinning

13, от чистене ли скапА аспиратора? Младежа да го погледне...?

# 1 978
Абе, Сирос, кви са тия женки, бре? Честно, чак толкова прост човек има ли? Никакво усещане пък да няят.

Мисте, не съм го развалила, но ми клепнаха ръцете от търканЬе. Баня, фурна... накрая треперех вече.. Треперенето може и от хипоклигемията да ми е, де 😂 ама аз веднага я яхнах като спасителен пояс, за да отложа абсорбатора за утре. Удавила съм го в обезмаслител.. хубаво да се покисне.

# 1 979
Привет. Пържих чушки за ММ, вмирисах сичко... мразя да пържа чушки, картофи, тиквички и патладжани....
Сирос, затапила си я... ама и тя... поне да се беше извинила за объркването. Изпросила си го ееее...

Така. Помня, че май в тая темичка четох хора да хвалят сладоледа Солен карамел от Лидл. Еми взех си днес, да го опитам... Еми разкошен е, другарки, невероятен е просто. Дори малката го хареса, а тя набива само шоколадов. Ставам върл негов фен. Благодаря на тези, които ми откриха нови хоризонти Relieved сама никога не бих си го взела.

Аз пък отскоро проносих рокли /поли не, че паласките са големи/ с чорапогащи; като бяха малки децата, само с крачоли маах, че то живот ли бе, да го опишеш Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт