Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 73 031
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 1 950
Попи, разсмя ме, ако и постът ти да е сериозен. Grinning

# 1 951
  • софия
За другото не знам, Попи, но за  шумни нощем определено са шумни. Аз като лягам ги оставям в другата стая. Ако нямаш излишна стая ще е трудно - аз хем спя без проблем на шум, но с тях в една стая дори аз не успявам. Иначе дообяд спят и към 2-3 следобяд се активират да щъкат и играят.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 15:35 от Дариела

# 1 952
Сирос, то смешно, ама като го обяснявах на пуберката и защо не е удачно да си взимаме бодливко и хич не ми беше смешно. Joy

Иначе в ютюб има доста влогове за предимства и недостатъци при отглеждането на таралежи, на мен ми бяха много полезни.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 15:51 от wild poppy

# 1 953
Заинтригувахте ме с тези таралежи.
Дариела, снимай ги някой път като имаш време да ги видим Simple Smile

# 1 954
Някой да ме подсети следващия живот да го изживея по друг начин! За този е късно.

Дариела, добре завърнала се!

# 1 955
  • София
Дареее и таралежи, липсвахте ми.

# 1 956
Даре,добре завърнала се! 😊
Ние днес цял ден на кафето отвисяхме,че ММ им слага камери. Обаче се заоблачи преди малко,стъмни се и прибягахме до вкъщи баш преди да се излее порой.
Сега готвене. 😅

# 1 957
Оооо Даре, добре завърнала се! Решихме, че те е отнесла любовта! Kissing Heart
Днес ми започна криво деня, боля ме тиквата, хап пих, отделно известно време ми беше "замазано" зрението- Случва ми се понякога, обикновено е сутрин, виждам, мога да чета, но ми е едно леко замазано изображението, после след известно време ми минава. Това без цайса, той ми е за близо, и го нося само като чета/шия.
Подадохме заявлението за първа лична карта. Ми като не си взех цайса. За писането лесно, ама на формуляра всичко толкоз ситно, че едва го видя, а със замацването на погледа ептен. На международният паспорт номера не можах да го разчета, карах малкото да ми диктува, и да ми посочи, коя кутийка е за неговия цвят очи та да сложа отметка. Та така след месец детето ще има още едно нещо за губене, какъвто е заплес.... Бръмчах с учебната кола, още няколко задачи отметнах, доволна съм. Ще си налея едно питие довечера.

# 1 958
  • France
Даре, добре си ни дошла. Пусни някоя снимчица на таралежите.

# 1 959
  • София
Абе като Ви казвам змии да гледате,че лесно,не та не
Даре,радвам се,че ти тук.

# 1 960
  • софия
Благодаря, момичета. А за таралежите- ще ги снимам тия дни да видите колко са се затопчили Grinning
Аз ходих на зъболекар и ме наваля дъждът. Сега гледам оставените на масата на терасата чаши вятърът ги е съборил и сега ще мета части от тях...

# 1 961
  • София
Дариелке, добре си се завърнала! Вече си представях как се завръщаш, за да ни съобщиш, че ще има сватба или бебе ( или и двете ). Grin Не ни съобщаваш нищо такова, но пак ти се радвам! Hug

Егати денят! МноУ работа, Вееее! Мъка! Кафето от сутринта го допих след 16.30ч. чак. Когато бях в майчинство по-бързо го пиех.

Ядоса ме един клиент. Обаче му простих, за да спра да се ядосвам, защото днес не ме е боляла глава и това си е цяло постижение. Не искам да  предизвиквам нова болка.

Мид, мълчи, че малко ми трябва както акъл напоследък почти нямам. А занеса ли змия в дома на майка ми, ще трябва да осиновиш и мен, и змията, а покрай нас и малката Панда, защото 100% ще останем бездомни в момента, в който майка ми види влечугото под покрива си.

# 1 962
  • София
Вземам ви,таман ще сте ни.

# 1 963
  • София
Супер! Нагласихме се! Ще си съскаме със змиите, а децата ще играят. Чак се размечтах. Smile
Шегата настрана. Има нещо в тези животинки, което ме привлича, но има и нещо, което ме плаши. Обаче напоследък преобладава привличането и май не съм далеч от момента, в който бих си гледала змийче. Само не мога да си представя да го храня с малко сладко мишле. На изкуствени мишки кълват ли? Laughing

# 1 964
  • София
Цъ,умрели хапват,не бой се.

Общи условия

Активация на акаунт