Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 73 035
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 1 935
Втори ден съм с главоболие. Днес лежа.Къщата е с краката нагоре.Комшията ми
тропа да ми кажел,че има теч от нас.Не виждам от къде може да тече,но...хазяйката ще идва да се разправя т.е.трябва да изпъна под конец.Имам да пиша едни разпределения,да пазарувам , да готвя ...Само искам да ми мине главата...и всичко ще е наред.
П.п.И като голяма бяла птица 🐦 ( това ми предложи О'Рахал за бяла птица) съм поръчала нещо в съвсем друг офис на Спиди т.е.за капак трябва да маам крачоли до другия край на квартала.

# 1 936
  • Пловдив
Джунче, що да се оттеглиш и ти?

# 1 937
  • France
Мисте, твоето кафе обра точките тази заран Heart Eyes

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 10:09 от Philomena

# 1 938
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добър ви ден!
Колегите забегнаха командировка, тука съм като Матросов на амбразурата, запълвам дупки всякакви.

Милото а.к.а Големия Недовършен снощи, към 23.30 когато се прибра, ровчи в хладилника, с крива усмивчица - "Няма ли да сготвиш някоя манджа? " ,ама така миличко ми говори. Ми не, няма, крива съм. Ще маже филии с лютеница и филе.

# 1 939
  • София
180 отговора.
Прегледах отгоре отгоре.
Ено, много потенти тези бре. Гнусно, но поне ползват.

Чироз, изтръпнах като прочетох за детето.  Това за секунда да не можеш да мигнеш и да се разсеяш е ужас.

# 1 940
Голям мързел ме е налегнал днес. Сутринта едва отворих очи, а снощи уж спах добре. Ходих набързо на пазар, сега ме чакат служебни задачи и ОИ, обаче ми е много отпуснато и не ми се пипва нищо. Пия кафе и ще трябва  да си дам начален тласък към прозорците, че чакат парцала. 

# 1 941
  • софия
Здравейте,момичета Hug Изтървах ви от доста време, но гледам че все още по традиция Мистик сервира страхотно кафе сутрин Grinning
На мен днес ми е ден за мързел - от сутринта само се превъртам с кафе пред телевизора. Вардя се да не се преуморя случайно Grinning

# 1 942
  • Пловдив
Дареееее, добре дошла отново! Де се загуби ти? Надявам се, че всичко е наред при теб Simple Smile

# 1 943
  • софия
Мистииик Hug Добре съм, просто не ми оставаше време. А днес да вляза да ви пиша, а утре и така до днес. Ама ей ме на, нямате спасение от мен. Сега съм на вълна смяна на работата след няколко дни. та пак емоции, ама поне са положителни.

# 1 944
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мистииик Hug Добре съм, просто не ми оставаше време. А днес да вляза да ви пиша, а утре и така до днес. Ама ей ме на, нямате спасение от мен. Сега съм на вълна смяна на работата след няколко дни. та пак емоции, ама поне са положителни.
А таралежите как са?

# 1 945
  • Пловдив
А таралежите как са?
ох, като спомена...синчето мнооого иска и ме врънка, обаче...нали все има едно обаче Simple Smile Хем си е много грижа, хем като ни няма уикендите кво да го правя това животинче? Та само отлагам и му обяснявам, а уж е голям и той...

# 1 946
  • софия
А таралежите как са?

Надебеляли. Нещо много съм ги охранила в последно време. Инак щъкат нагоре-надолу, добре са.

Мистик, честно да ти кажа не изискват кой знае колко грижи. Аз моите като се прибирам при майка ми за два дни не ги взимам с мен, а им оставям повече вода и храна и всичко е наред. Играят си с разни топки и играчки,с шишарки и всякакви такива дребни играчки. А ако не ме мързи и с мен Grinning

# 1 947
  • Пловдив
Даре, амиии...чета в една група във Фейса и от там разни заключения си правя Simple Smile Къпане, привикване към тоалетна и т.н...уж моя ще го учи, ама като знам как се случва...

# 1 948
  • софия
Моите много бързо привикнаха и към двете неща. Аз се притеснявах за къпането да не се дърпат и плашат, ама те пък го приеха за голям кеф. Аз ги смятам за лесни за гледане животинки на фона на това, че кучетата трябва да се извеждат, котките пък много драскат и искат доста внимание. Ама може би и тези не са толкова лесни като се замисля.

# 1 949
От това, което прочетох за таралежите, когато обмисляхме да взимаме, мен лично ме отказа най-вече, че са нощни животни и могат да са доста шумни през нощта. А у нас няма вариант да се помещават някъде, където никой няма да ги чува. Второто, което ме отказа, беше че се цапат с ако и със семенна течност. И третото, което ме довърши, е че дори домашните разпространяват салмонела и си трябва много добра хигиена, както и да не се целуват. С мойте деца, последното няма шанс.

Иначе са жестоки сладури.

Общи условия

Активация на акаунт