Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 73 038
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 1 920
Аз казвам веднага! Току-що се прибрах, до 9ч бяха на карате и после бях на събрание на управителния съвет на тенис клуба ни, то не, че тази година отворихме за кой знае колко... Спи ми се, след малко залягам.

# 1 921

Ще сменям телефона май. Моят стана бавен, забива, имам го от 2016 г. Засега съм се спряла на Xiaomi note 9s, 128 GB, бюджетен. Ако някой го има, да даде мнение плийз.
Аз,но май е само Xiaomi note 9,без с накрая.Имам го от седмица и не мога да съм обективна.Добър е.Купих го точно,защото е бюджетен и с много добри параметри,а старият умря внезапно и действах от днес за вчера .

# 1 922
Уми, досега гледах ревюта за 9, 9s и 9 pro. Всеки от тях си има някакви предимства, че даже и 8-цата също. Ще помисля и почета още и ще решавам.
Кло, благодаря за поздрава 😀 любимо изпълнение. Днес доста си покрачила, бравос.
Аз мързеливо пих бира с приятели, а всъщност ми се ходи на море.

# 1 923
Сирос, прегръдки от мен!
О'рахала иска да те прекръсти на сироп!!!! И себе си иска да прекръсти, затова мразя да пиша от телефон или таблет, а и колко бавно пиша....
Добри, сестра ми живее в град край Дунава. На сватбата и бях с дълга пола с цепка. Тез ми ти люти комароврабчета така ме бяха надупчили.... Цялата бях на плюски, като болна от едра шарка, а краката ми бяха най-зле. Там трябва с желязна екипировка да се ходи, но те и в нея ще намерят начин да се промъкнат, гадовете! Церих се с кайсиева ракия, вътрешно, че ако се бях намазала с нея сигурно още повече щеше да им се услади южняшката ми кръвчица.
Елиф, вземай ксиаомито няма да съжаляваш. Добри са. Ние всички сме с тази марка. Есента БНД си купи 9-ката по препоръките на голямото синче, а то за техниката добре избира. Приятели пък купиха на дъщеря си. Много са доволни. Параметрите им са добри, а цените разумни.

# 1 924
Елиф, вземи самсунг  и всичко шеС Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 06:21 от Сирос

# 1 925
Сиросче, сега съм със Самсунг. Самсунг Галакси S5, мнооого древен, като мен Joy  Не ми се дават много пари, та затова изневерявам на марката.
Лека нощ и да сънувате бавно и сладко!

# 1 926
  • София
Добро утро! Що спите още, а! 😛

Детето ме събуди в 5 ч. Щяла да стане в 5 ч, че да има повече време преди училище да се помотае. Не съм й навивала аларма и изобщо не вярвах, че ще стане в 5, защото в 6.15 ч водя битки с нея да отлепя очи. Ама събуди се. Опита се и тишина да пази, че да не събуди мен. Признавам й. Но в 5.30 връхлетя притеснена: "мамо, котето или е повърнало, или се е изакало на килима в хола". Скокнах. Фалшива тревога. Някакъв боклук беше изкарала животинката от дълбокото под дивана. При това сух боклук. Щерката що го оприличи на друго , тя си знае. Когато идва племенницата се разхожда с храна навсякъде, пада по пода , рита го с крака. Това явно го е сритала под дивана. Не знам родителите й защо твърдят, че е чистофайница. Вкъщи друго демонстрира. Ама то малко още, на 4 г е, има време и чистофайница да стане. Аз се опитвам да й обяснявам, че не е ОК това, което прави, но майка ми обявява, че се държа като мащеха от приказките 😳😂, затова млъквам и гледам развитие.
Ай хубав ден да имате, че пак дълго стана.

Само да рекна,  че обичам да ходя във Видин. Комарите не могат да изпият любовта ми към този град. Не знам защо толкова го обичам.

Xiaomi ми е слабост. Имах такова.

# 1 927
Ето ме и мен!

До Видин се надявам да прескоча този месец. Намерила съм си компания. Relaxed Само да направим организацията.
От комари не ме е страх. Аз съм от дунавски град... ама той е на изток.

# 1 928
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и аз искам във Видин. Simple Smile да наобиколя старите "ловни полета" Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 929
Никога не съм ходила във Видин, то всъщност само веднъж съм виждала Дунав и то от Русе.

Чудя се дали да подкарвам ОИ или да звънна на някоя приятелка да отидем на кафе.

# 1 930
  • София
Скан, оди на кафе според мен! ОИ няма да избяга.

Аз доставих Малката Пандичка в училище и се върнах вкъщи да чакам време да отида на работа.

# 1 931
  • Пловдив
Добро!
Айде от мен за мечтаещите за море, сервирам морско кафе Simple Smile и то чужбинско, любимото ми и още по-прекрасни божури...

Лори, много пътуваш ти...явно работата ти е такава Simple Smile

Мин.година по това време отскочихме до Видин, ама до кулата и за кратко...на мен Враца мнооого ми хареса.Казвала съм...сега в Шумен нищо особено.Западнал ми се стори.

Днес ще ходя до здравната каса да оправям документи на мм...не, че заслужава, ама нъл съм мека, та ще се пробвам в обедната почивка.

# 1 932
  • Sofia
Панде, проверих в удостоверението на детето за първи клас и даже няма общ успех. То е от миналата година, не знам промени дали ще има за тази.
Оплаквам се от недоспиване. Ще трябва да си почивам от почивката. Ще съм много работна следващия месец и половина и се надявам да се разсея от глупостите в главата ми.
Хубав ден на всички. Май и аз ще се оттегля за някое време. Не че ще липсвам, ама тъй да си кажа, че реченото да стане сторено, дето се вика.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 09:29 от Child of June

# 1 933
Добро утро!
Имам буца на гърлото от нерви! Естествено не спах,малката и тя! Явно й предавам нервността си! Искам да се махна и да отида на работа!

# 1 934
  • Euskal Herria
Добро утро!
Събудих се със силно главоболие. Сега първо хапче ще взема, явно няма да мине от самосебе си, а после и кафе ще направя.

Общи условия

Активация на акаунт