Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 144 036
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 195
Пловдив, Варна, Бургас, София не е цялата, имайте предвид.
Много са зле като изпълнение, но в началото бяха доооста щедри, рефералните пари бяха х 20 лева за канещия и поканения😉

# 196
Аз имам реферал 10лв в пандата, предполагам че заради това, че съм нов потребител. Ако някой иска - да пише.

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 09:39 от Малечка90

# 197
Здравейте,участвах във великденския конкурс в Розали,как да разбера дали публикацията ми е одобрена🤷

# 198
Само в магазини @Lilly Drogerie от 01 до 31 май ✅ купи продукти Golden Rose за минимум 10 лв, ✅ регистрирай кода от касовата бележка на shop.lillydrogerie.bg/lilly-games ➡️ участвай за 1 от 3 професионални грим урока 🤩 и сет продукти на Golden Rose  🎁💝

Научете най-важното при гримирането! 😍💡 Бъдете част от професионална грим сесия, по време на която ще получите индивидуална консултация от гримьор, полезни насоки и практитки, съобразени изцяло с вашите нужди. 💝

Пълните правила на играта може да видите тук:  https://www.lillydrogerie.bg/bg/posts

# 199
Някой успявал ли е да се свърже с Бургаско тези дни?

# 200
Здравейте,участвах във великденския конкурс в Розали,как да разбера дали публикацията ми е одобрена🤷
Когато я одобрят, ще я видите в раздела на конкурса за рецепти.
Има линк в условията на играта.

Получихте ли домакинските дневници?

# 201
Има публикувани последните печеливши от Каменица. Честито! За съжаление не съм сред тях 😄

# 202
Има подобен на моя номер в каменица-как се свързват с печелившите,че има да се чудя сега дали съм аз?

# 203
Със СМС

Има подобен на моя номер в каменица-как се свързват с печелившите,че има да се чудя сега дали съм аз?

# 204
Качени са печелившите в Милка за продуктов пакет и 250лв ,мен отново ме няма не се учудвам ,дано да се похвали някой Simple Smile

# 205
Аз от две седмици съм я зарязала тази игра. 😀 този път са “избрани” по-шарени номера

# 206
Някой успявал ли е да се свърже с Бургаско тези дни?

Вчера заявих награди

# 207
  • София
Имам смс ,че печеля гифт-карта 250 лв. За пръв път печеля от Великденска или Коледна игра на Милка без покупка.

# 208
Фабер Кастел и Импресия са обявили победителите от Инстаграм играта им - печеля пастелни моливи Simple Smile

# 209
Няма ме нито в Каменица ,нито в Милка ,Раух и прочее.Дано късмета ме чака някъде там.Дано  мрънкането помогне все пак е моят месец.А пък за Инстаграм да не говорим крем главата нула от толкова игри.

Общи условия

Активация на акаунт