Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 144 096
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 405
Always в Lilly също трябва д а теглят тази дни.

# 406
# 407
karzz,  много добре го обобщи. Присъединявам се към теб за поздравленията.

Само се чудя, защо никой не отговаря дали е споделяна играта на Озон.бг. (че книгите са моята тръпка)
Мисля, че е споделяна тук. Играта е, ако сте направили поръчка в определен период, изпращаха стикери за яйца и е с качване на снимка. И аз имам стикери, но не участвах.  Не ми се вписаха на яйцата. 😁

# 408
Честито на всичкии! Blush Аз тамън да кажа, че съм капо и пак нямам даже бонбони Тофифи и се видях в Кенар (сигурно престилка Joy). Тия дни гледах печелившите, но не съм видяла за коя седмица са били последните и ги отписах. Благодаря, че споделихте! Бях с една бележка от края на април и след края на играта пак взех от печените чушки, че ми харесаха супер много (пак благодаря, че някой каза, че има в Лидл).

# 409
Подарявам 1000мб от теленор. Пишете на ЛС.

Подарени

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 20:36 от NeRu8791

# 410
Помня, че обсъждахме играта на Озон в темата за промоции на книги. Тук май се спомена нещо за стикерите, които бяха задължително условие за участие.

# 411
Лоши новини от Технополис Младост - не само, че не може да се комбинират ваучери, но не може и да се комбинират артикули!!! Един ваучер = 1 артикул. Заповед от Тефал. Потвърдиха, че в началото от магазина са давали всякакви варианти, но Тефал е направил луд скандал и е забранил.

Здравейте, днес без проблем в  Парадайс    си взех ютия  - комбинирайки два ваучера

# 412
  • София
За края на този чудесен, емоционален ден искам да подаря моите петъчни 1000мб от Теленор 🙂

# 413
От никъде нищоооо, мрън мръъън

# 414
За края на този чудесен, емоционален ден искам да подаря моите петъчни 1000мб от Теленор 🙂
може ли ,ако са свободни.

# 415
  • София
Ox изпуснах ви, не съм чела от края на Април, после ще наваксам.. и като стана въпрос за Тефал се сетих, че и аз още не съм си ползвала ваучера и майка също не е, трябва утре да отидем да видим нещо

# 416
Аз уж внимателно чета, но това със стикерите също не съм го видяла. Имах едни, защото често поръчвам, но също не ги използвах 😂 Обичам игри без покупка, но пък не мога да огрея на всякъде 😂😂😂
Играх в Розали, ако ми видите яйцата да печелят свиркайте 🐰🐣🥚
Ето ги, ако някой иска жокери за догодина 😂

# 417
  • София
може ли ,ако са свободни.
Един потребител ми писа, но нещо се разминахме. Ако до 23:45 не ми пише ще ги дам на Вас, че да не се "изгубят"

# 418
От всички тегления съм с ваучер за Фешън дейс, доволна съм. Сега чакаме обаждане и разглеждаме сайта. Grinning

# 419
Някой получил ли си е продуктовия пакет от Милка?

Общи условия

Активация на акаунт