Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 144 106
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 435
  • Под Слънцето
На мен ми отговориха в месинджър, че малките  ваучери са премахнати , за сметка на по-голям брой големи. Конкретно питах за КФС и онзи от 3,50.
Но кога ще има нови оферти никой не знае.

# 436
  • Бургас
Печелившите от Великденският конкурс на Розали все още не са изтеглени:
" На 17 май 2021 г. ще бъдат публикувани имената на победителите, които ще бъдат избрани на случаен принцип сред всички участници в конкурса."
Благодаря ти! Ще забравя, къде е чак 17 😂
Зайците ме дразнят. Не ми харесва новата визия. Няма ваучери, няма нищо. И колело не мога да въртя... Вече не влизам там.
Но ако пуснат МД ще се еъзползвам на макс 😂 Нищо, че не го харесвам.

# 437
И аз отдавна съм с максималните зайци и няма какво да взема.

# 438
Може ли линк за играта на Редбул?

# 439
някой получил ли е тенеската с яйчниците от либрес - доста време мина и нищо

# 440
  • София, Дружба 2
Мисля, че беше 45 дни, след одобрение на историята. Аз имам още няколко дни и ще почакам. Simple Smile Това за тениската от Либрез.
Сега прерових два пакета София мел екстра, за да се уверя, че нищо не печеля..... суша. Тофифи нищо, сокчетата Браво и там нищо.

# 441
Някои да има излишни мегабайти на Теленор, които да подарява

# 442
За тениските от Либрес срока за получаване мисля беше 30 или 45 дни след края на играта 🙄

# 443
Аз спечелих тениска на 02.04 и срока ми за получаване е до края на май. (45 работни дни)

# 444
  • Елхово

Най-сетне желания ваучер от RAZER - даже не повярвах, че не е ревящото мече!

# 445
При мен след ъпдейта в Ор, ми го дава едно грозно , разтеглено , поне три маневри трябва да направя , че да видя нормален ваучер.

# 446
  • Варна
Зайците нещо “заспаха” 😂 Нямат нищо  интересно от месеци.
Даже Фудпандата за 5 лв изчезна. Мистерия...

Сега ми напомни, че имам закупен един такъв ваучер, който трябва да използвам тези дни, че ще му изтече валидността. Много тъпо, че са ги махнали от сайта, всеки път, като стигнех до 250 хил. заека, от него или от Спиди вземах, че да мога пак да въртя колелото.

# 447
Тия от Толк са много смотани! На 9.04 бях заявила ваучер за Емаг,преди седмица ги питах кога ще дойде. Срока бил 30 дни. Е днес го получих. Голяма философия...

# 448
Ахаха, ама и на ФП ли са махнали ваучерите. На мен ми е толкова трудно да ги търся , че не съм си правила труда изобщо. Направо да закриват платформата и кой - откъде е.

# 449
  • София/Търново
Ахаха, ама и на ФП ли са махнали ваучерите. На мен ми е толкова трудно да ги търся , че не съм си правила труда изобщо. Направо да закриват платформата и кой - откъде е.
Не вярвам да са ги спрели баш, обаче са ги махнали, докато са намалени наполовина. Изключително адекватно, впрочем.

Общи условия

Активация на акаунт