Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 144 200
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 540
Честито на всички  печеливши!И аз печеля от Аз ям. Днес регистрирах и код Chio чипс .

# 541
Отникъде нищо "подсмрък". Късмет на всички вас! Heart

# 542
От Градус /Аз ям / имат да лъскат имидж и нищо чудно да раздадат повече от обявените брой  награди...Когато двама се карат- трети/участвалите/ печели./ят/...В 18:20 часа  ми се обадиха за Мултикукъра от КК  и Кауфланд... Тъкмо приготвях вечерята на една поостаряла готварска печка ...Та уцелиха момента...От началото на годината бях само с една малка награда. ..

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 19:44 от Pate6estveni4ka

# 543
Честито на всички спечелили Simple Smile
Мен явно няма да ме огрее за мултикукър.

# 544
Честито на всички спечелили Simple Smile
Мен явно няма да ме огрее за мултикукър.
Толкова ми влязоха в главата тези мултикукъри,че започнах да се ядосвам защо не ми звънят.
Е,не че съм участвала в играта,ама откъде да знае човек.Иначе в имейла за данни за доставка питах какво съм спечелила,но едва ли да ми отговорят.

# 545
В инстаграм днес ми излезе реклама на тресеме и Лили

# 546
Във Фантастико до 09.06( предполагам и на други места, защото картите са универсални)

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 20:25 от denyil

# 547
  • София
И Джеймисън се отчете с Мултивитамини 🙂. Това беше интересно участие:
1. През Април бяха намалени с 30% в Софармаси
2. Взех ваучер от зайците. Направих покупка на намалени продукти за 30лв и ми върнаха 10лв
3. Имах 2 талона за 5лв отстъпка, с които купих по още 2 продукта на отделни бележки.
Всичко на всичко пазарувах за 40лв и имам 10лв+награда

# 548
И аз съм с награда от "Аз ям" + ваучер 50лв от Лидл.

# 549
  • Пеликания
Изтеглени са потребителите, които печелят мини bluetooth музикална колонкa от ТАТ. Това са:

Abreviatura
НефертитиЯ
Chloe^
evhen
solenka

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 14.05.2021 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в игратa на "TAT" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, и координати за получаване на наградата:
- имена
- адрес за доставка (личен, служебен или офис на Спиди)
- телефон

# 550

Да се похваля и аз. С първите 3 езичета.

# 551
Изтеглени са потребителите, които печелят вкусна награда изненада от Hellmann's. Tова са:

sweet_maniche
Лятo
KarnaVall
Светъл Ден
labrex

# 552
    За абониралите се за Ел.  бюлетин на Кауфланд от 12.05. ще има игра с 150 награди 10 хр. продукти...

# 553
    • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
    Тцтц никъде......Значи да дават 500 награди и да учатват 501 човека познайте кой ще е без награда......

# 554
    • София/Търново
    Тцтц никъде......Значи да дават 500 награди и да учатват 501 човека познайте кой ще е без награда......

Е, не си само ти. Случва се... Каквото дойде. Аз напоследък и не играя много де.

Общи условия

Активация на акаунт