Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 144 238
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 630
  • София/Търново
И май печеля от Пикантина. До 13 ще се разбере!

# 631
И мен днес ме изненадоха приятно от Киндер Пингуи-с ваучер за Дилиос съм и аз!Напоследък не играя никакви игри,не че няма интересни,но все забравям какво да купя или пък вечно бързам в магазина.Дано скоро музата ми се завърне!😁

# 632
  • Пловдив
Успях днес да си взема кутията за обяд от играта на Багрянка във ФБ Heart Eyes Точно тази, която исках е. Много съм доволна Simple Smile

# 633
С награда от Пикантина съм, участвах само с една бележка Simple Smile

# 634
  • Под Слънцето
Според мен печелившите в чупата са тест  на програмата.
И да кажа, че ми писна от барбекюта. Как па немат въображение тези от рекламните агенции, които предлагат на фирмите идеи за награди!

# 635
Да пуснат едни фотоепилатори и бански моля. Другото не ми е интересно. Е винаги ще се радвам на смартфон/лаптоп/киндъл/тв. Smile

# 636
  • Под Слънцето
А, баш фотоепилатори дебна от кое време! Филипс се ослушват от години..от оная игра на сп. Една /мисля беше/
Пуснаха едни -10% за РД с условие онлайн покупка от еди си къде. Тръгнах да поръчвам ножчета за уан блейда на моя , пък то в Кауфланд с 10 лв по-евтини.. Ай, мерси!

# 637
На мен пък ми писна от плажни хавлии. Искам хавлии за баня като тези лилавите от Милка, бях си спечелила една и вятъра ми я издуха от терасата в морето.🙄😒

# 638
  • София/Търново
На мен пък ми писна от плажни хавлии. Искам хавлии за баня като тези лилавите от Милка, бях си спечелила една и вятъра ми я издуха от терасата в морето.🙄😒
Е, това с кърпата на Милка наистина си е загуба. Съчувствия. Всеки се учи. Само с щипки. Че вятъра не прощава.

# 639
И щипките заминават понякога. Smile

# 640
  • София

Извинете като си видяхте името
вашия телефон ли е?
че видях името на мъжа ми
но телефона
първите 4 са като неговия телефон
но следващите  3 цифри не са неговите
а уж искаха 3 имена а пак инициал и фамилия само

# 641
  • София/Търново

Извинете като си видяхте името
вашия телефон ли е?
че видях името на мъжа ми
но телефона
първите 4 са като неговия телефон
но следващите  3 цифри не са неговите
а уж искаха 3 имена а пак инициал и фамилия само

Има една друга дама с моето име, тъй де: имена. Преди се ядосвах. Ама вече ми мина. Бяхме и двете спечелили. Даже имаме подобни номера. От друга игра нея я оставиха, а мен - не. Та винаги се чудя. Ама да сме живи и здрави!

# 642
Оф така е трудно. Smile Добре, че моите имена не са често срещани.  Веднъж да послужат за нещо, не само да ми мрънкат, че са дълги и трудни. Smile

# 643
  • Пловдив
Ураа! Изтеглили са ме в играта на форума и Тат и печеля колонка. Тъкмо щях да ги разглеждам и да търся нещо за август месец, когато ще ходим на море, за дребната. Късмет!

# 644
  • София
Влизам да похваля Bg-mamma и Lidl
На 10.05 си дадох адреса

Общи условия

Активация на акаунт