Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 144 024
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 135
Пробвах  във всякакви часови диапазон, включително и преди 10 мин. Вкарвам всичко в кошницата, вкарвам данните на картата, натискам поръчка и изписва Магазинът не работи.

# 136
Сериозно ли КК са пуснали 50-60 награди за период от 2месеца... 🙄 Много трудно ще се печели май с тези 2-3-5-8 бр Neutral Face

# 137
Преди малко ММ спечели ваучера за Озон от КК.

За другите награди се пробвах два- три пъти, ама за спорта, само пояса ми харесва.

# 138
Над 100 кода регистрирах за Озон. По всяко време на денонощието. Не се пада.

# 139
Освен да им пишете в чата, много бързо отговарят
Пробвах  във всякакви часови диапазон, включително и преди 10 мин. Вкарвам всичко в кошницата, вкарвам данните на картата, натискам поръчка и изписва Магазинът не работи.

# 140
Малко закъсняха. Smile
Оф, днес няма нищо ново. Чакам печелившите от Мюсли Престиж, Нестле и Киндер. И добре, че е инстаграм, че всеки ден има тегления. Smile

# 141
Шики, ако си с друг профил, но от същото устройво, не става. Иска да е инсталирано приложението на друго устройство, за да използваш ваучера.
Аз успях да поръчам, но ги нямали нещата, та я отменихме.

# 142
  • София
Аз в четвъртък поръчах от Фантастико от моя профил, а сутринта от ДМ от профила на ММ все от моя телефон. В четвъртък имах опция Кауфланд, вчера и днес нямах опция Кауфланд.

# 143
Пробвах се в Бургаско за чадър, от първите три езичета и познайте не печеля😂

# 144
Бургаско от днес е на промоция в Кауфланд на 0.79лв. Кенче. Заредили са и промоционални,  взех 2 стека,  че в нашите квартални магазини чак към края на играта ще заредят  😄

# 145
  • Под Слънцето
Някви безплатни / мостри/ кафе. Плаща се само доставка 4,50 лв.
https://qzecoffee.bg/free-samples/?fbclid=IwAR0PdP_QgtFYjzU2Nb9v … KTdxJwOYZ989MeTis

# 146
  • София
Благодаря за споделената скреч картана Швепс с печелившите полета- с чаша със жълто столче съм. Рекапитулацията от Бургаско- кърпа, чадър и колонка. При заявяване на последната награда помолих да ми продиктуват кодовете, с които съм спечелила, за да си ги отделя, че не знаех точно с кои съм спечелила. Добре, че ги намерих, че имам около 30 кода и голямо ровене щеше да падне с куриера.

# 147
# 148
  • Под Слънцето
Изчезнали са ми закупените билети за 1к от Озон, но в пощата ми няма никой. Та някой ш'са похвали ли, за да мирясам..?

# 149
И моите билети ги няма, ама и в мейла няма честитка. Ама аз бях с 2 билетчета де 😁

Общи условия

Активация на акаунт