Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 144 019
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 120
За Lacrima в петък на Месинджър изпратих снимка на закупени продукти и касова бележка ,но така и нямах отговор дали участвам или не.На вас отговаряха ли,участваш или нещо друго?

# 121
Сапуни Криспа има във Фантастико. В нашия има тези видове
Скрит текст:

# 122
  • София
За Lacrima в петък на Месинджър изпратих снимка на закупени продукти и касова бележка ,но така и нямах отговор дали участвам или не.На вас отговаряха ли,участваш или нещо друго?

Нито знам какво им е била играта, камо ли да съм участвала. Просто ми стана интересно защо се пита нещо, което така или иначе след дни ще стане известно на всички. Вашето е въпрос, свързан с играта (не им знам правилата, затова и не коментирам дали на въпроса не е отговорено в условията), а по-горе потребителката е писала да пита дали е спечелила. Като така или иначе победителите ще бъдат обявени и качени, не виждам особен смисъл да се пита. А се и възмущава, че не са отговорили. Та ми е интересно ако има стотици такива въпроси на ден, как да отговорят в срок? Пак казвам, нищо лично, но тази нетърпеливост не мисля, че трябва да се изкарва върху организаторите, особено ако играта не се е забавила със седмици.

# 123
Отговориха ми веднъж само в началото. На следващите видях, че са ги прочели, но нищо не писаха

# 124

И аз това се чудих, защото и на мен не ми отговориха, само го видяха след 2 дни.

# 125
Тая Лакрима съм я пропуснала, но без това не я консумираме.
Видях доста познати имена и семейства. Честито!
Останалите коментари са спам, коя не спечелила, ама защо питала, дали печели, ами така е решила жената.

# 126
  • София
Нови награди в приложението да Кока Кола, 8 вида общо бройките са 59 за период от 2 месеца, веднага се вижда дали печелиш.

# 127
Каква симпатична шапка! Жалко, че не може да се играе само за нея Sad

# 128
От вчера се опитвам да поръчам с фудпанда от Кауфланд и все ми дава, че магазина е затворен. Кауфланд не е затворен със сигурност. Фудпандата ли да е? Някой има ли такъв проблем?

# 129
Здравейте, в конкурса на Розали за Великден къде може да се качи снимка на Великденската украса и да се участва в конкурса с нея? Където се качват рецептите ли?

# 130
Здравейте,
имам код за очилата, който няма да използвам.

От тези по 50 лева.

На който ще му свърши работа, нека ми пише Simple Smile

Подарен!

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 21:26 от potrebitelcheto

# 131
Каменица трябва да обявят тегленето на последните 40 таблета, нали не греша?

# 132
Печеливши за награда "Джага" от играта на Tuborg:
0897 564 XXX
0888 892 XXX
0885 628 XXX
0884 585 XXX
0879 591 XXX

# 133
От вчера се опитвам да поръчам с фудпанда от Кауфланд и все ми дава, че магазина е затворен. Кауфланд не е затворен със сигурност. Фудпандата ли да е? Някой има ли такъв проблем?

И аз имам същия проблем и си мисля, че нарочно дава някаква грешка, че да не може да се ползва ваучера. Ползвах един от моя профил още първия ден на промоцията , сега от профила на мъжа ми исках да поръчам и не става от събота, неделя и днес пробвах....

# 134
Фудпанда започват да обслужват поръчки за Кауфланд в 10 часа сутринта. Преди това изписва, че магазинът е затворен. Пробвайте сега.

Общи условия

Активация на акаунт