Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 144 011
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 105
Спечели с Western Union и Пощенска банка!

Изпрати подкрепа на близките си хора бързо и надеждно. А сега с Пощенска банка и Western Union можеш да спечелиш. Лесно е!

Направи паричен превод с Western Union в клоновата мрежа на Пощенска банка или неин агент, на стойност над 100 лв. или 50 евро, вземи скреч карта и разбери дали печелиш награда бандан от общо 1300 броя!

https://www.postbank.bg/Individualni-klienti/Smetki-i-parichni-p … tDyrbt9tqcd9mccfw

# 106
Игра на Лайън за 5 смарт часовника: https://www.nestle.bg/bg/lion-promo

# 107
"Премини на летен режим с Лайън." Тези шегуват ли се? Smile То ще е голям режим. Чакам и Неделя да пуснат игра за торта. Да мина на режим. Smile

# 108
  • Sofia
Такива часовници има по 10-15 долара в Алиекспрес,ако Ви е нужен по-добре си поръчайте от там.

# 109
  • София
Такива часовници има по 10-15 долара в Алиекспрес,ако Ви е нужен по-добре си поръчайте от там.
Е, де. Самсунг Галакси Уотч за 10 долара. 😆 400 стотака са, добри са, ама малко бройки.

# 110
Христос воскресе!
Късметлийка тема!
С нищо не мога да се похваля, освен с 40 нерегистрирани капачки на Каменица, които ми дадоха на 1-ви след като играта беше свършила. 😂

# 111
Игра
Не е обвързана с покупка

# 112
Това е като след валеж капачка. Smile

# 113
Светли празници! Здраве и късмет!
Във Фантастико има скреч карти за игри: Милка за над 4 лв.-шоколад или десертче; Швепс- жълта или черна чаша.

# 114
В Лакрима участвах с 1 бележка, разбира се, нямам съобщение. Писах им да ги питам дали са изтеглени всички печеливши, нямам и отговор. Ясно, че е почивен ден, но щом пишат на печелившите, могат да ми отговорят и на мен. Леко неприятно впечатление ми оставят.

Нямат ли си срок и дати, обявени за теглене, че питате по месинджър? Пък и щом са писали на печелившите - вероятно не сте сред тях. Пък ако сте, ще пишат.

Дати има и в правилата им пише, че ще обявят печелившите, след като няма обявени и няколко човека тук се похвалиха, че са им писали, реших да питам дали всички са изтеглени и дали ще ги обявят публично. И нито за вчера, нито за днес са обявили печеливши, а иначе са активни по страница си. Просто ми писна от хиляди изисквания за участие - снимай продукта, пък касовата бележка, пък над еди колко си лева, пък покани хора, напиши кои са и какво ли още не, а накрая се скатават.

# 115
  • Бургас
Тая ревяща панда, пак нищо не иска да пусне 😢 Детето си е харесало мишка.

Имам 10лв ваучер от емаг послучай именният ми ден и го използвах вече 😊

# 116
Мюсли (Престиж) кога обявяваха печелившите от тяхната игра?

П.п. Сега видях,че и играта на Киндер Буено/Милкшните е приключила - сетих се за нея, защото още излъчват рекламите. И от нея чакам резултати. Имам 10 точки, но не ми се ходи на СПА - ако спечеля, отстъпвам екскурзията на мама - и без това такава е идеята на играта Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 19:42 от pppqqq

# 117
  • София
Лакрима обявиха печеливши от вчера и днес в Инстаграм. За днес трябваше да са 22 печеливши с рецепти. Едно име се повтаря два пъти, а общо ги броя 21. 😄 Иначе мен ме има, наградата е изненада.

# 118
И останалите печеливши от Лакрима:

# 119
  • София
В Лакрима участвах с 1 бележка, разбира се, нямам съобщение. Писах им да ги питам дали са изтеглени всички печеливши, нямам и отговор. Ясно, че е почивен ден, но щом пишат на печелившите, могат да ми отговорят и на мен. Леко неприятно впечатление ми оставят.

Нямат ли си срок и дати, обявени за теглене, че питате по месинджър? Пък и щом са писали на печелившите - вероятно не сте сред тях. Пък ако сте, ще пишат.

Дати има и в правилата им пише, че ще обявят печелившите, след като няма обявени и няколко човека тук се похвалиха, че са им писали, реших да питам дали всички са изтеглени и дали ще ги обявят публично. И нито за вчера, нито за днес са обявили печеливши, а иначе са активни по страница си. Просто ми писна от хиляди изисквания за участие - снимай продукта, пък касовата бележка, пък над еди колко си лева, пък покани хора, напиши кои са и какво ли още не, а накрая се скатават.

Ами може да ги обявяват след като са се свързали с тях и са потвърдени. Но дори и да не са, щом нямате обаждане... Нищо лично, но ако още 50-100-150 човека като Вас са решили да им пишат, защото не могат да изчакат обаждане или обявени печеливши, няма как да очаквате да отговорят бързо. И то в неработен ден, може да са си задали като задача да информират печелившите и така да приключи работния им ден, не да чакат кой кога ще им пише, че да му отговорят на момента. В такива случаи смятам, че хората са си достатъчно нетърпеливи и няма за какво да се мърмори. В повечето игри винаги уведомяват по мейл, телефон. Щом нямате... най-вероятно и като излязат класиранията няма да сте там.

Общи условия

Активация на акаунт