Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 143 999
  • 2 286
  •   2
Отговори
# 90
  • София
Да се похваля с плажна кърпа от Бургаско от сутринта Simple Smile

# 91
  • София

Само хубави награди този месец.

# 92
  • Сф
В Лакрима участвах с 1 бележка, разбира се, нямам съобщение. Писах им да ги питам дали са изтеглени всички печеливши, нямам и отговор. Ясно, че е почивен ден, но щом пишат на печелившите, могат да ми отговорят и на мен. Леко неприятно впечатление ми оставят.
Те не са хич активни в месинджера и бележките ги виждаха след дни. На 2ри ще теглят ястията със снимки и рецепти, а на 3ти -тагнатите ще теглят. Аз лично участвах и в 3те игри, не знам за вас, но още ще има награди, продуктови вероятно. Късмет!

# 93
Книги за смет
Скрит текст:
В Бургас, Пловдив и София ще се проведе през юни.

# 94
  • София
Carolina, много те моля когато намериш инфо за София да го споделиш пак . Ние се подготвяме с децата за предаване на пластмасови бутилки.
Честит празник на всички и много късмет през новия месец. Аз се пробвах сега в Granini, но нищо.
Flowers HibiscusAnimal Hatched ChickFlowers Four Leaf CloverFlowers RoseNature SunnyAnimal SnailAnimal Hatching ChickFlowers Cherry Blossom

# 95
Тези тениски златни:
• 30 тениски по екслузивен дизайн на YVAILО, всяка на стойност 65 евро (127.21 лв.) с ДДС (универсален размер)

# 96
Много е ексклузивно с тези две рози. Напомни ми за:
Скрит текст:

# 97
Аз пък предавам туби с капачки. Simple Smile Знам, че може всякаква пластмаса и мога да събера друго и по-бързо, но така ми харесва повече.

# 98
Христос Воскресе! Hug

В зайците всички оферти имат 50% намаление на необходимите зайци за взимане на ваучер по случай празника.

# 99
Аз пък предавам туби с капачки. Simple Smile Знам, че може всякаква пластмаса и мога да събера друго и по-бързо, но така ми харесва повече.
Има си други акции само за капачки. Запознай се с начина за рециклиране на различните видове пластмаса. Разбира се, няма да върнат никой, носещ капачки, но е безсмислено да се предават с общата пластмаса.

# 100
Знам за другите акции. Така съм решила и така правя. Предавам и на други места.

# 101
Честито Възкресение! Нека сме здрави и със сбъднати мечти. Днес съм с награда 50 лв. от томболата на Мега Мол.

# 102
1:0за Шуменско

# 103
  • София
В Лакрима участвах с 1 бележка, разбира се, нямам съобщение. Писах им да ги питам дали са изтеглени всички печеливши, нямам и отговор. Ясно, че е почивен ден, но щом пишат на печелившите, могат да ми отговорят и на мен. Леко неприятно впечатление ми оставят.

Нямат ли си срок и дати, обявени за теглене, че питате по месинджър? Пък и щом са писали на печелившите - вероятно не сте сред тях. Пък ако сте, ще пишат.

Колкото до игрите напоследък - освен в София мел, не съм се включвала другаде, и без това само от техните брашна купувам. 4 пакета, но греда.

# 104
И аз за това се сетих 😂 И колко да е дизайнерско пък с универсален размер. Ай, мерси! Ще си нося недизайнерските с мой си размер 😂
Много е ексклузивно с тези две рози. Напомни ми за:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт