Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 144 031
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 165

Ей така си ми е през три браузъра. Но пък много хитро са го измислили с тези двете оставащите , едното чак мига, че всеки момент ще се запълни. Тарикатска работа 😂😂
Утре не зная какво чакаме. Аз се надявах на джага, че ММ ми я е поръчал, но Няма.

# 166
Утре очакваме Милка с последните 25 продуктови пакета и 10 гифт карти по 250лв. и последните 40 таблета от Каменица. Prestige Musli ще изтеглят победителите до петък ( 7 май ) .

# 167
И аз преди малко се сетих, че Милката свърши и забравих да играя за последно, но така или иначе не печеля. Smile
Веднъж спечелих одеяло за пикник от игра на сайта им. Иска ми се Морени пак да пуснат игра с лабиринти или мемори игра.

# 168
Здравейте, миналата седмица са ме изтеглили в тофифи за бонбони, но още никой не се е свързал с мен. Има ли и други спечелили, но още да не са се свързали?
И във Фантастико вече има чаши на Швепс, но са на отделни скреч карти.

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 09:06 от Bella0509

# 169
Добро утро. Днес Бургаско са дашни едно след друго чадър и плажна кърпа.

Успех на всички играещи!

# 170
Аз спечелих ваучер за гориво, но все още не са се свързали с мен. В правилата пише, ако до 10 работни дни не се свърже никой с нас, да се свържем ние. Предполагам, че ще започнат да звънят на 5-ти или 7-ми, предвид всички почивни дни.
Здравейте, миналата седмица са ме изтеглили в тофифи за бонбони, но още никой не се е свързал с мен. Има ли и други спечелили, но още да не са се свързали?

# 171

И мъжа ми са го изтеглили в Тофифии тогава, но никой не му е звънял още. Това е заради почивните дни.

Весели празници!

# 172
Някой знае ли кога ще започне играта на  Suchard?

# 173
Някой знае ли кога ще започне играта на  Suchard?
Каква е играта?

# 174
Търся, търся..нищо не намирам за Сушард🤷♀

# 175
На първата страница (където са изброени игрите) пише да очакваме игра на Сушард, та се чудех дали някой знае кога започва 😁

# 176
Станимирчо, ще провери и ще пише. Smile

# 177

Игра на Милка в магазини СиБиЕс

# 178
Тези дни регистрирам доста Бургаско, но без ефект. Днес стигнах дневния лимит и не спечелих нищо 😂

# 179
  • ПЛЕВЕН
Тези дни регистрирам доста Бургаско, но без ефект. Днес стигнах дневния лимит и не спечелих нищо 😂
И аз съм така явно са се поизчрпали наградите:blush:Wink

Общи условия

Активация на акаунт