Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 144 055
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 240
Току-що от 3тия регистриран код за днес спечелих втори ваучер от Coca-Cola App. ( от профила на баща ми) . Ще му го подаря да си купи каквото реши , не че си пада по гейминг неща , но ще се зарадва. 🙂  За протокола ( ЧревоУгодник) беше в 19.25ч.

# 241
Има изтеглени печеливши в Zewa. Може би са последните за тази кампания.

# 242
# 243
Аз днес си поръчах клавиатура и мишка и слушалки от Озона, с двата кода ( моя и на ММ), на отделни поръчки.  Досложих и едни стикери за мишка (че не ми се щеше да доплащам много за по хубави слушалки, че са за детето, което е на 6 и бързо ще им разкаже играта) та вероятно ще ги подаря на някой от темата, само да пристигнат.

Имам и един не изхарчен ваучер в Техномаркет, то като чета направо ме е страх да ида да не бера срам 😁

# 244
В Coca Cola App има нова Фанта игра - събират се падащи предмети.
На картинката има някакви награди - айфон, машина за пуканки и другото е някаква купа?
Не пише условия обаче как се печелят наградите.

# 245
  • София, Дружба 2
Аз днес си получих мишката от Озон и КК. Детето искаше блутут слушалки за телефона, но в магазина казаха, че са съвместими с ай фон и няма да работят със самсунг. Здраве да е, сега се забавлява чудесно и с мишката.
С ваучера от физически магазин Техномаркет от КК не съм имала проблем. Взех един тиган, показах на касиерката кода, тя го въведе и готово. Simple Smile

# 246
Тази нова игра на Фанта е само за диаманти, картинката е подвеждаща, което е жалко.
Но по-важното за мен в случая е защо в България няма Фанта без захар и ще има ли? Знам, че има разни лимонади с диетичен подсладител, но не е баш същото.

# 247
Игра на зърнените закуски на Нестле за падъл борд и кутии за храна.  https://www.nestle-cereals.com/bg/bg/marvel
Някой ако даде и код ... 😉

# 248
  • София
Игра на зърнените закуски на Нестле за падъл борд и кутии за храна.  https://www.nestle-cereals.com/bg/bg/marvel
Някой ако даде и код ... 😉
Е, купи си де...

# 249
  • В страната на бурите
Споделете тайната на печеленето в Бургаско, ако има такава. Имам само 3 кода останали и нещо не нацелвам момента. Чудя се вечер ли, сутрин ли да пробвам, един след друг ли... Иначе мъжът ми е с продуктов пакет от Милка, не сме играли последните седмици, че нямахме време, явно са участвали и предишни регистрации.

# 250
  • Елхово

От Гранини - уникален е!

# 251
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Страхотен е сервиза.
Моят разменен код на Техномаркет беше ползван.Така си и остана......
Всъщност исках да пиша ,че подарявам органайзера на Теди за кола.Страхотен е , но не става на седалката на джипката.Ако някой го иска да ми пише.

# 252
Мисля, че е на абсолютен късмет. Първия път спечелих с регистрирани един след друг кодове, втория път бяха регистрирани в 2 дни. Часа съм го писала по - нагоре в темата, но пак мисля няма общо.

Споделете тайната на печеленето в Бургаско, ако има такава. Имам само 3 кода останали и нещо не нацелвам момента. Чудя се вечер ли, сутрин ли да пробвам, един след друг ли... Иначе мъжът ми е с продуктов пакет от Милка, не сме играли последните седмици, че нямахме време, явно са участвали и предишни регистрации.

# 253

От Гранини - уникален е!
Стъкло или порцелан е?

# 254
Оу, сервизът е много хубав! Чак ме е яд, чене се пробвах.

Общи условия

Активация на акаунт