Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 144 088
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 345
# 346
За деца:
Онлайн игра на въпроси и отговори върху прочетени книги и други игри за четящи деца:
https://dariknews.bg/regioni/sofiia/4-stolichni-parka-osymvat-sy … -na-9-maj-2269535

# 347
Тофифи са качили новите печеливши

# 348
Има печеливши в тофифи с бонбони съм доживях след 4 тегления.

# 349
Току-що ми се обадиха от кока кола и ми казаха, че печеля мултикукър от играта, която беше в кауфланд.

# 350
  • София
Хайде сега някой да ми обясни този феномен - в Бондюел и Гранини налях бележки за 20-30лв за всяка игра и едно голямо нищо. В Престиж купих 2 пъти бисквити на промоция, даже трети път не можах, защото в Била бяха свършили и хоп Ваучер.

# 351
Мен ме има в  периода 19.04 – 26.04.2021 , но никой не ми се е обаждал все още.
Писах им мейл, и там нямам отговор......

# 352
Току-що ми се обадиха от кока кола и ми казаха, че печеля мултикукър от играта, която беше в кауфланд.
Мултикукър или еър фрайър защото са различни неща

# 353
И аз съм печеливша в този период. Тъкмо ми звъннаха и ми казаха в 30 дневен срок, че ще изпратят наградата.
Мен ме има в  периода 19.04 – 26.04.2021 , но никой не ми се е обаждал все още.
Писах им мейл, и там нямам отговор......

# 354
Мултикукър или еър фрайър защото са различни неща
Мултикукър е от кока кола. Еър фрайър беше от маги, но там не се класирах.

# 355
Имаше и еърфрайър (пак игра на КК) от Метро. Тази игра в Кауфланд беше по-стара (тази с кутиите и талоните, предполагам?). Аз пуснах няколко бележки, ама не звънят...
Сега се сетих, че и от Озон трябва да изкарат 20 печеливши днес - от играта със стикерите.

# 356
Може ли някой да ми прати Печелившите редове за чашите на Швепс,  опитах 3 пъти но нищо , а не мога да намеря списъка по назад който някой прати.

# 357
Може ли някой да ми прати Печелившите редове за чашите на Швепс,  опитах 3 пъти но нищо , а не мога да намеря списъка по назад който някой прати.

Аз го намерих в петък, но никаква полза- на място в магазина ми сложиха 2 листа, чиито изтрити полета нямаха нищо общо със снимания тук. Все пак извадих късмет и напосоки изтрих.... Спечелих, но не е чаша, а аквариум! Grinning Толкова е неприложима тая чаша като такава, че би могла да се ползва за свещник или някаква декорация.

# 358
Имаме абсолютно същите чаши за вино, просто не са оцветени.

# 359
Имаше и еърфрайър (пак игра на КК) от Метро. Тази игра в Кауфланд беше по-стара (тази с кутиите и талоните, предполагам?). Аз пуснах няколко бележки, ама не звънят...
Сега се сетих, че и от Озон трябва да изкарат 20 печеливши днес - от играта със стикерите.
Да, това е играта с талоните. Бях пуснала само един и то много отдавна. Мислех, че отдавна са раздадени наградите и много се зарадвах.

Общи условия

Активация на акаунт