Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 144 111
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 465
Някой пробвал ли е да комбинира 2 ваучера за Озон от играта на КК? Дали е възможно?

# 466
Някой пробвал ли е да комбинира 2 ваучера за Озон от играта на КК? Дали е възможно?
Не може, вчера поръчах с ваучера Слушалки и подложка за мишка и приложих кода , изписа че е Приет и приспадна 100лв , но за друг код не дава да се въвежда.
Пс. Може само 1 код на покупка.

# 467
  • оттам, откъдето започва България
Ще помоля играещите в Бургаско да споделят как се избира награда, за която играеш.
Вчера регистрирах един код. Днес регистрирам втори. Първият отиде за плажна кърпа, вторият - за чадър.

ПП Сега отидох на наградите и май ми стана ясно. Thinking

# 468
Кога трябваше да обявят печелившите на Нестле за Бриколаж, не намирам линка?!

# 469
13.05.2021г. ( четвъртък)

# 470
  • оттам, откъдето започва България
На предната страница е написано.

# 471
Мерси на всички!

# 472
  • София
В супермаркет "Дар" при покупка на 2 продукта Schweppes 1.25л. дават скреч-карта (ако си я поискаш разбира се, иначе никой не се сеща). Наградите са чаши.
Скрит текст:

# 473
  • Sofia
Здравейте, активността с Лидл и Хайнекен свърши ли вече? Не намирам линк нито в Хайнекен сайта, нито в Лидл. Благодаря, ако някой сподели линка, знам че го имаше в някоя от по-предни страници.

# 474
  • Русе
*Elina*, това е написано в правилата на играта:
"(3) Печелившите номера на фискални бонове ще бъдат публикувани на 13.05.2021 г. на Сайта на играта www.nestle.bg/easterpromo."
Благодаря! 💐
Немога да отворя условията от телефона, затова и незнаех кога теглят. Има време значи, няма да сме нетърпеливи Simple Smile

# 475
Здравейте, активността с Лидл и Хайнекен свърши ли вече? Не намирам линк нито в Хайнекен сайта, нито в Лидл. Благодаря, ако някой сподели линка, знам че го имаше в някоя от по-предни страници.
Мисля, че играта свърши.

# 476
  • Русе
А тази на Лидъл и Ариана....дали все още е активна?

# 477
Тя започна преди 2-3 дни, активна е

# 478
  • Русе
Ставам нахална, но може ли и линк Simple Smile

# 479

Общи условия

Активация на акаунт