Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 144 128
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 480
"Здравейте! Ако сте закупили продукти на бочко на стойност 7 лв. може да получите скреч карта. АКо всички закупени от Вас детски или бебешки продукти са на стойност над 30 лв. може да регистрирате касовия си бон за томболата на dm babybonus тук: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dm-asortiment/bebe-i-dete/dm-babybonus. Това е отговора, който получих от ДМ, относно комбинирането на Бочко и babybonus томболата на 1 кб. Бочко е до 12.05, така че аз няма да се разкарвам за една скреч карта, но беше тъпо от страна на касиерката, да не иска да ми даде карта, защото "не ѝ излизало".

Едит: Направиха си справка, казаха че е имало проблем и не излизало на касата, но мога да отида в магазина с кб. Та явно може да се комбинират.

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 10:32 от Малечка90

# 481
  • Стара Загора
Добро утро и успешна нова седмица на всички.
Имам някакъв спомен за игра на уиски Jameson , но не я виждам в Активните игри през месец Май на 1ва страница. Или се бъркам, или е поствана по-късно. Някой да се сеща ?
Rolling Eyes

# 482
Днес не теглят ли чио чипс.

# 483
От киндера почнаха ли да звънят за малките награди,за голяма явно няма да ме огрее и тук..?

# 484
Днес не теглят ли чио чипс.
Мисля че днес стартира играта. По спомен говоря.

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 12:03 от Merelenda

# 485
Здравейте, игра  на Мол Галерия Стара Загора с покупка на стойност 30.00 лв. и участваш за 7 награди. https://galleriasz.bg/?go=news&p=detail&newsId=1150

# 486
От киндера почнаха ли да звънят за малките награди,за голяма явно няма да ме огрее и тук..?
На мен ми звъняха преди празниците още, но уви, наградата е малка. Може пък за големите тепърва да звънят.

# 487
От втората игра с ваучерите за Дилос ли ти звъннаха?

# 488
Пристигнаха ми нещата от Озон, купени с два ваучера- моя и на ММ.

Скрит текст:

# 489
  • Пловдив
Днес ми звъняха за кутията на Lunchbox, която си спечелих от една ФБ игра. Разбрахме се,да ми изпратят сива, че само такава нямаме вкъщи. Утре ще ми я доставят, но мен няма да ме има вкъщи до към обяд 🙄 Дано куриера дойде след като се прибера.

# 490
От втората игра с ваучерите за Дилос ли ти звъннаха?
Не. Не съм те разбрала правилно. От Киндер Буено ми е наградата

# 491
  • София
Регистрирай се за безплатен тест на L’OREAL PARIS Revitalift Laser Нощен серум с ретинол от DM  https://www.dm-drogeriemarkt.bg/marki-v-dm/l-oreal-paris/product … A3Jt6Mi0lKqfh6Jic

# 492
Ох, значи още да се надявам, много си мечтая за почивката от Шните-то.
А на теб, честито, много е хубаво в Старосел, в момента сме тук!

ПП Звънят от КК и Кауфланд за кукърите.

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 08:34 от evhen

# 493
  • София
В Кауфланд за кукърите бях с над 10 картончета и ни звук ни стон, в киндер пингуик бях с 5 участия и там нищо.

# 494
В Кауфланд за кукърите бях с над 10 картончета и ни звук ни стон, в киндер пингуик бях с 5 участия и там нищо.
Все ми се струва, че от Киндер Пингуи ще звънят още.

Общи условия

Активация на акаунт