Звездни компромати - Май'21

• 280 357
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 2 355
Новият филм на Дженката е с Джош Дюамел.
Точно така.А трябваше да е с Арми Хамър,но той с неговите издънки.. и са го отсвирили.

# 2 356
  • София
Гала с някакъв странен тоалет с буфан ръкави, да не би да има отгоре престилка? Скачат от тема на тема, а Николчето разправя как е по-добре само грим, отколкото преправени скули, нос, брадичка и т.н. дето майка не може да те познае. Тя самата нали си преправи брадичката и си надува устните. Не ми харесва тази мода с остри брадички като на баба Яга.
Гала с днешния тоалет, снимката е кофти, с телефона да снимаш телевизор става така

# 2 357
онзи ден я гледах николчето в прогнозата. според мен си е правила брадичка, за устата е повече от ясно. и според мен е бременна

# 2 358
Дано ни прочете Николчето и спре да се крие, казвате....

# 2 359
Аз я гледах снощи на прогнозата Никол и не ми се видя бременна. В лицето обаче беше много странна-една такава остра брада, и нещо фъфлеше....

# 2 360
Лиса Кудроу и Дейвид Шуимър
Скрит текст:

Скрит текст:

Интересно ми е какво са сътворили Приятелите. Май тези дни трябваше да се излъчи...

# 2 361
  • София-Младост
Сутринта гледах Reunion на Приятели...същите са си, малко поостарели, малко напълнели, малко ботокс, но все така забавни. Само Джен сякаш много дрезгав глас има.

# 2 362
Аз я гледах снощи на прогнозата Никол и не ми се видя бременна. В лицето обаче беше много странна-една такава остра брада, и нещо фъфлеше....
И на мен не ми се вижда бременна, самата рокля беше някак странен модел и създава някакво впечатление, че има корем. То и аз имам такива рокли или туники, които като облека и ме гледат малко с повдигнати вежди Grin

# 2 363
  • София
Сутринта гледах Reunion на Приятели...същите са си, малко поостарели, малко напълнели, малко ботокс, но все така забавни. Само Джен сякаш много дрезгав глас има.

Интересно ли е, заслужава ли си да се гледа? Аз съм им огромен фен и направо ме е страх да не се разочаровам. Flushed

# 2 364
Аглея и аз така Simple Smile

Ала Бала, къде го гледа?

# 2 365
  • софия
С детето си го пазим за утре или неделя.
В НВО го има.

# 2 366
Не го намирам аз в моето НВО, може би трябва доп.абонамент?

# 2 367
  • софия
НВО go.

# 2 368
Нямам го, ще чакам някъде другаде да излезе Blush

# 2 369
Интересно е предаването. Но не е нов епизод и не са в роли. За мен беше страшно емоционално и много ревливо.
Хареса ми, единствено Матю Пери ми се видя зле, но доколкото разбрах е имал някаква спешна зъболекарска процедура и е изпитвал доста болки. Дали е вярно той си знае, но наистина почти не говореше той, а като говореше трудно му се разбираше какво казва.
Заслужава си гледането а за фенове на сериала е направо задължително.

Общи условия

Активация на акаунт