Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Май 2021 (Тема 10)

• 87 631
  • 1 304
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
На мен ми харесват първите, от години обаче не ходя с ниски сандали, само на токче и затворена пета.
Благодаря за разяснението за дънките, не съм пробвала никога такива, защото съм сигурна, че ще изглеждам нелепо.

# 1 051
Стрино, те са съвсем различни.  Ако те кефят подобни ниски, и двата, както Змия е казала.
Аз имам подобни и от двата и ги съчетавам с различни дрехи.
На мен не са ми толкова различни, все равни и изчистени сандали, ама едните между пръстите. 😅 То и затова се чудя кои.

Аз не нося ниски сандали и за мен и двата чифта са грозни. Вместо тях бих си сложила пантофки или кецове.
Не съм питала " Какво бихте обули вместо сандали?".

# 1 052
Така е, но трябва да си защитя моята тезата. Simple Smile

# 1 053
И на мен са ми еднотипни, харесвам и двата!

# 1 054
Един глас за кафевите от мен. Направо си ми харесват. Другите не ми допадат, аз също не обичам сандали с каишка между пръстите, такива само джапанки имам (там пък друго не признавам 🙄)

# 1 055
  • София
Стрино, те са съвсем различни.  Ако те кефят подобни ниски, и двата, както Змия е казала.
Аз имам подобни и от двата и ги съчетавам с различни дрехи.
На мен не са ми толкова различни, все равни и изчистени сандали, ама едните между пръстите. 😅 То и затова се чудя кои.

Аз не нося ниски сандали и за мен и двата чифта са грозни. Вместо тях бих си сложила пантофки или кецове.
Не съм питала " Какво бихте обули вместо сандали?".
Ако имаш проблем с тези между пръстите, нямаш дилема. Аз нямам и просто цветово ги съчетавам.

# 1 056
Калина, от мен глас за вторите - карамелките. Имам подобни и мога да ти кажа, че са мултифункционални, отиват на всичко и са най-удобните ми сандали!

# 1 057
  • София
Имам вторите в цвят Камел от предходни колекции, липсва само перфорацията по бието. Едни от малкото, които нося, защото ми е тесен кракът и не ми хлопат.
Остаряха много красиво, отговарят си

# 1 058
На мен и двата вида ми харесват като за ежедневна обувка, но е въпрос на личен стил и съчетаемост с гардероба. Лично аз ходя по неглиже , краката са ми достатъчно дълги и равните подметки са ми супер защото преоритет ми е удобството т.к обичам да ходя пеш . Но пък като се замисля аз лично като цветове за лятото нямам с какво да ги нося- дрехите са ми светли, пъстри и предпочитам бяло вместо черно.

# 1 059

Остаряха много красиво

Това, казано за сандали, искрено ме разсмя. 😂

# 1 060
Никой от двата чифта не бих купила. Не ми харесват.

# 1 061
Имам вторите в цвят Камел от предходни колекции, липсва само перфорацията по бието. Едни от малкото, които нося, защото ми е тесен кракът и не ми хлопат.
Остаряха много красиво, отговарят си
Точно този коментар чаках! Кракът ми е тесен като вафла и такъв тип сандали винаги ми хлопат отпред, затова се въздържам от такива. Кой номер носиш, ако сме един и същ номер да ми измериш стелката ако е удобно, че се чудя между два размера.

# 1 062
  • София
Стринче, кафевите са по-готини. Много харесвам кафеви сандали - стоят бохо шик. Пък и с твоите крака и глезени, спокойно може да си позволиш такава каишка.

# 1 063
Ако кафевите ги имаше в черно... Simple Smile
Не ми харесват моделът на първите и цветът на вторите.

# 1 064
  • София

Остаряха много красиво

Това, казано за сандали, искрено ме разсмя. 😂

Състарена красиво кожа не си ли виждала?

Стрина, твърдо 40см и стелката е точно 26см, тоест си отговарят до мм.

Общи условия

Активация на акаунт