Парфюмни размисли и страсти (май 2021 г.) - 260

• 71 666
  • 828
  •   2
Отговори
# 255
Аз тези дни нося Гучи Мемори и май откъм трайност хич го няма, само първите 1-2 часа. За пролетта поръчах и очаквам от Нотино на Woman на Kelvin Klein Woman и Alien fusion.

# 256
Аз тези дни нося Гучи Мемори и май откъм трайност хич го няма, само първите 1-2 часа. За пролетта поръчах и очаквам от Нотино на Woman на Kelvin Klein Woman и Alien fusion.

неви86 ще се радвам да споделиш после мнение за Alien fusion
Парфюм за деня: Twilly d’Hermès май май все повече се влюбвам. Чувствам се комфортно с него, а това ми е много важно Simple Smile

# 257

Привет парфюмни момичета, не е по темата, но не мога да не се похваля с това бижу - класика. След дълго дебнене по сайтовете за тестер/ поради високата цена която държи парфюма/ , накрая ми "падна в ръчичките". Прекрасен, траен, специфичен, за някои ретро, но за мен - един мил аромат, уютен полъх от миналото, и носталгия по спокойните и безгрижни младини.

# 258
Дюн...любим...Моят първи парфюм подарък от по-големия ми брат за абитуринтския ми бал. Точно беше излязъл.
Както първата любов не се забравя, така и споменът и носталгията към младежките години, свързвам с този парфюм.
Не смея да го пробвам сега след толкова години, да не би да се разочаровам, но знае ли човек, може и да се подам на изкушението, някой ден.

# 259
  • Габрово
Според вас, кога му е времето на Twilly? Вчера пръснах и до вкъщи ме умори. Искам да го обичам, но ...
Сега му е времето ,нося си го ,когато е топло.

# 260
  • През девет планини в десета...
Препоръчайте ми мъжки парфюм, да бъде: некомерсиален, свеж, зелен, остър, цитросов, траен, летен. Да НЕ Е ориенталски, табако, сандал и подобни тежки бръснарски аромати. Благодаря

# 261
Препоръчайте ми мъжки парфюм, да бъде: некомерсиален, свеж, зелен, остър, цитросов, траен, летен. Да НЕ Е ориенталски, табако, сандал и подобни тежки бръснарски аромати. Благодаря
Бюджет? Насляпо ли ще се взима..?
Три некомерсиални предложения с тези параметри от мен: 1725 Histoires De parfums - бих го нарекла фужер, който не се изявява като обичаен фужер. Летен, искрящ, за добро настроение, много интересен парфюм https://www.fragrantica.com/perfume/Histoires-de-Parfums/1725-4491.html

Arancia Ambrata Gritti - прекрасен мъжкарски цитрус. Силен, наситен, не прекалено сладък, цветя почти не се долавят. https://www.fragrantica.com/perfume/Gritti/Arancia-Ambrata-44240.html

Нещо ново, което наскоро пробвах, и ми допадна, което също отговаря на търсенето - Loewe Cobalt. Тъмнозелени ароматни треви, има нещо далечно акватично като усещане, но тревите и вериверът са водещи https://www.fragrantica.com/perfume/Loewe/Loewe-7-Cobalt-66229.html

Пс. Т. Нар. бръснарски аромати не са тежки и ориенталски, по-скоро са точно остри, цитрусови, лавандулови и тревисти.

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 21:16 от tuali

# 262
На абсолютно всичко отговаря новият мъжки Ермес 24H.

# 263
Да се запиша в новата тема, преди да е остаряла съвсем. 😎

За съжаление, при мен пролетта, която си беше живо лято до един момент, се скапа рязко и сега съм жертва на дъжд, градушка, силен вятър и някакви никакви градуси в порядъка на 13-15.
И все така и занапред...
Не е като да не съм свикнала, ама все пак не ми е много приятно.
Съответно нямам никакво желание за свежи, леки и цветни аромати, а за да съм съвсем честна, защото искам само Него❤:

Толкова не съм била влюбена в парфюм от много отдавна. Сменям го от време на време с TF Bitter Peach и TF Tobacco Oud, само защото свиквам с аромата, иначе не бих.
Гладък, сладък, плътен, дълбок, свеж, дори шоколадов и черешов понякога... просто съвършен.
Ако беше мъж /или мъжът, на когото си го представям/, щеше да е 🤩😍:

Скрит текст:
Bobby Cannavale

Съжалявам, че не се чува този секси глас. 🥵
Изключително харесван от околните - няма ден, в който да не получа комплимент и питане с какъв парфюм съм.
Имах 10 мл травълче от Yuniqu и още преди да го преполовя поръчах пълноразмерен флакон.
Прескочих с голяма засилка психологическия си праг за цена на парфюм, но не съжалявам, защото си заслужава всяко пени.
Между другото, да се оневиня пред себе си и да изчистя съвестта си, пробвах и клонинга на Dua, за който разни Инста гурута се кълнат, че е 1:1; пълни глупости. Разликата е като между Боби Канавале и Асен Блатечки.

# 264
  • The Evergreen State
Хехехе, Аризона с последното изречение искрено ме разсмя Smile. Честито на всички с нови парфюмни придобивки, със здраве да ги ползвате!

# 265
Аз моята последна поръчка я отказах. Този, който исках, бил продаден, за другите реших, че не ми трябват. Значи не съм вманиачена Simple Smile ще си фъскам наличните. И тук в Бургас е един вятър и режещ хлад под уж напичащото слънце. Тъкмо прибрах двете Аури като книжки в библиотека и пак към тях посегнах - а им беше топло и избуяваха в потна нотка в жегите. Сега ще си нося старите Аури и всички други леки свежарийки.

# 266
  • София
Днес трима човека на улицата, вървящи зад мен, ми казаха, че имам много хубав парфюм. Grinning Нали леко подухваше и явно се разнася.
Поднових HP EDP, който върнах миналата година. Сега много ми прилича ба ЕДТ, почти не усещам лакриц. Странно.

# 267
Според вас, кога му е времето на Twilly? Вчера пръснах и до вкъщи ме умори. Искам да го обичам, но ...
Сега му е времето ,нося си го ,когато е топло.
Зарибихте ме и мен с този парфюм. Имах резерви и хич не ме впечатли при първо пръсване. Но в него има нещо силно притегателно, не мога да определя какво точно. ...

# 268
Пристигна момината сълза на Карон. Презентацията е чудесна, сложили са ми и други пробички. Какво да ви кажа...парфюмът е мек и тих. Противно на отзивите във фрагрантика за синтетика, аз такава не долавям. Дори не е и зелен, основната нотка се долавя много отчетливо, без да я заглушават зелении. Не е сладък обаче. На фона на момината сълза на Ориза, този е много по-хубав и носим. Ще трябва да изчакам, за да видя как е като трайност. Парфюмът е далеч от уау и не мога да го сравня с герленските издания, защото никога не съм ги пробвала. Сега пръснах и върху дреха и там зеленината се усеща много повече.

# 269
Пристигна момината сълза на Карон. Презентацията е чудесна, сложили са ми и други пробички. Какво да ви кажа...парфюмът е мек и тих. Противно на отзивите във фрагрантика за синтетика, аз такава не долавям. Дори не е и зелен, основната нотка се долавя много отчетливо, без да я заглушават зелении. Не е сладък обаче. На фона на момината сълза на Ориза, този е много по-хубав и носим. Ще трябва да изчакам, за да видя как е като трайност. Парфюмът е далеч от уау и не мога да го сравня с герленските издания, защото никога не съм ги пробвала. Сега пръснах и върху дреха и там зеленината се усеща много повече.

С нетърпение очаквах да пишеш за него. Благодаря! Сподели по нататък и за трайността, моля.

Общи условия

Активация на акаунт