Парфюмни размисли и страсти (май 2021 г.) - 260

• 70 102
  • 828
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро Nature Sunny След много четене и мислене, бях убедена,че Musky Garden Mancera няма да ми хареса,но любопитството надделя и я взех на сляпо. Ми не ми хареса. Хубав е, много класен и много изискан,но не ми отива на "кецовете" грам....за съжаление. Тази тъмна и силна роза ми идва в повече,представям си я на дама над 50 Bowtie Бурилката е бижу Simple Smile

# 361
  • by the sea
жалко Ре, и аз се разочаровах от една покупка този месец и сега бясно си търся  с какво друго да си оправя настроението.

Много харесвам Musky Garden , някой ден ще го купя, много ми напомня на Miss Dior  Cherie линията и тъй като имам няколко не го бързам.

п.п вижте това, много смешно ми стана като видях дизайна  и надписите Simple Smile  https://makeup.bg/product/558174/
nice try

# 362
жалко Ре, и аз се разочаровах от една покупка този месец и сега бясно си търся  с какво друго да си оправя настроението....

Аз си взех заедно с него Роуз Грииди,за която писах още снощи,  за да компенсирам Simple Smile Голяма любов ми е вече Hearts
 Това Расаси ми е много любопитно:)))) Иначе добре са изкопирали Жулиетката Bowtie

# 363
Привет момичета и момчета !
Влизам да ви почерпя виртуално за моята рожденичка. Тя вече не е балерина ,но аз все още така си я възприемам..

В нейна чест съм с една от новите придобивки

Бях обещала да пиша за моите впечатления.
Елегантен ,пудрено-кашмирен ,има сладост от прасковата и малко роза,но всичко е добре смесено и освен ирис ,бобчета тонка ,мъск и амбър аз не откроявам ясно другите неща.Не е силно излъчващ изобщо ,поне на моята кожа..Има една приятна сладост на ванилия с праскова и роза..Както някой беше писал във Фрагрантика ,представям си картините на Дега с балерините .Или пък  бял кашмирен пуловер ,парфюмиран със сладък аромат и прибран в дървена ракла,нещо златисто, пудрено-прашно ,все едно  красива балетна рокля от миналия век , посипана със златен прашец и прибрана в скрин в гримьорната.
Нежен ,медитивен ,пудрено сладък..

# 364
И на мен Musky garden ми е от неуспешните покупки, заради розата. Не се сещам в кой сезон, но половин час след розовата тежест, остава нещо много приятно, вероятно муска с плодове 🤔 Ще си го изпръскам, защото не обичам да продавам и разменям парфюми.

# 365
Както някой беше писал във Фрагрантика ,представям си картините на Дега с балерините.
Ах, колко красиво ми прозвуча! И сега искам да знам как ухае този парфюм! 😊

# 366
Точно така мирише, много хубав парфюм.

Мъски гардън и аз махнах. Хубав е, но не ми пасна напълно и не го носех често. Сега радва приятелка парфюмиста.

# 367
Аз много харесвам началото на Musky Garden с червените плодчета, но после ми става копие на Narciso For Her EDT и това ме отказа от покупка.

# 368
  • Стара Загора
mimozata ,жива и здрава , да ти е рожденничката ! Balloon Cake

SOTD: Armani My Way

# 369
  • Габрово
Днес се радвам на  Love Blossom.Вие харесвате ли го?

# 370
  • Бургас
Точно така мирише, много хубав парфюм.

Мъски гардън и аз махнах. Хубав е, но не ми пасна напълно и не го носех често. Сега радва приятелка парфюмиста.
И аз така муц, но не казвам, че е лош Муски, дори е много хубав парфюм.Сега радва друга дама, Мимозче, да ти е жива и здрава госпожицата.Two Hearts Seskksta, да аз много харесвам Блосъм, но определено не е за всеки и не е за жеги.Много е обсебващ, но е красив за който може да го носи.Не намирам нищо общо между Фламенко Монегал и Муски, както и между Муски и Narciso For Her EDT и за мен са много, много различни.

# 371
Да, харесвам го.

# 372
Любимец ми е ,но иска сезон и температура ,не е за жега .
Момичета ,благодаря !
Рожденичката от известно време мечтае за Black Opium YSL , а аз и казвах че е малка още и се радваше на VS и разни Mexx и подобни, но днес един от подаръците и беше 90 мл от мечтания парфюм..Голяма радост беше Heartbeat

Musky Garden много харесвам ,чудесна роза с прлодчетата ..
Азалия пиши ми на лс.

# 373
Здравейте, определено не разбирам колкото вас от парфюми, затова моля за малко помощ. 😊
Какво мислите за Arabian's secret?
В един физически магазин близо до Лъвов мост зърнах някакви видимо ориенталски парфюми в атрактивни опаковки на витрината, надписите нещо на арабски, на единия пишеше и "rose vanilla". Дали е добра идея да пробвам?
Изобщо нещо в такъв стил какво ще ми препоръчате?
Ако може от физически магазин.

# 374
Винаги е добра идея да се пробва Simple Smile Моето предпочитание за рози е бленд с уд или пачули, не с ванилия, не мога да дам препоръки. Но пък пробвайте.

Аз идвам с оплакване, от себе си. Поръчах Angel Iced Star без проба, защото няма къде. Вчера дойде. Страшна работа! Страш-на! Кокосова! Само кокоси усещам, много. В началото за около 3 сек има намек за някакъв друг цитрус, но той бързо бива затрупан от кокосите. Не е тежък, но някак си... мазен ми стой. Не знам дали може да се каже така, след като кокосовото масло има много ефирен лек аромат. Това е като онези евтини бисквитки по магазините с прекалено много есенция, страшно неприятно. Нищо друго не усещам. Няма намек за класическия Angel или нещо Mugler-ско изобщо. Трае около 2 часа при мен. Днес сутринта го подарих на приятелка, която след проба беше решила да купува и много го харесва. Толкова се зарадва, че целия бяс ми мина Blue Heart

Амбицирах се обаче да поръчам нещо друго, ще си търся сега нещо за сляпа среща Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт