Парфюмни размисли и страсти (май 2021 г.) - 260

• 71 651
  • 828
  •   1
Отговори
# 285
..........Искам сочна, сладка черешка, има ли изобщо такъв аромат? Намерих с търсачката Mancera Wild Cherry, но не мисля, че е моето. Случайно попаднах на Montale Intense Cherry, ама не го познавам, а тук няма и къде да пробвам, ако го поръчам, ще е на сляпо, та заслужава ли си? Ще съм страшно благодарна да споделите, ако познавате парфюм с аромат на черешки! Flowers Hibiscus
Най-свежата и момичешка черешка аз открих в Cherry in the Air Escada : https://www.fragrantica.com/perfume/Escada/Cherry-in-the-Air-17129.html
След това е Intense Cherry Montale - https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Intense-Cherry-43319.html, който е една идея по-сладка,но пак е лека и лятна череша.
И накрая Lost Cherry Tom Ford- череша с марципан, но скъпа и нетрайна (лично аз си намерих много прилична реплика,направена с масла,която е значително по-трайна)- https://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Lost-Cherry-51411.html

# 286
  • Габрово
Днес се радвам на Good girl.

# 287
Вчера бях рожденичка и бързам да се похваля с бомбастичните си подаръци , на които чак днес успях да обърна внимание 😁

Та, тези дни търсех алтернатива на Guess Seductive, който обожавам, но е толкова нетраен, че яд ме хваща... Така де, взех за проба в малко количество Michael Kors Wonderlust.Надявах се бадемите да не се усещат много, но всъщност при мен доста се открояват.Аромата действително напомня на този, който търся, но бадемите съсипват всичко и го правят тежък и непоносим за мен.Гледах ,че в другите Wonderlust няма нищо бадемово и всъщност са различни, може ли някоя дума спрямо този как са като трайност и излъчване.В търсачката намерих няколко коментара май от Азалия за нейна приятелка, която веднага извадила парите да си купи..май фреш-а, толкова го харесала.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 16:18 от KristinaZ

# 288
Като стана дума за Escada. Как са като трайност?
Не съм си купувала парфюм Escada от не знам колко години, но в съзнанието ми винаги пазя прекрасни спомени за тази, с една дума-обожавах я. Свършваше и отново я купувах. Не знам как не съм разбрала, че я спират, но вече я няма по нашите сайтове. Аз я носех много през 2007г.

Хвърлих,случайно око на тази.

Стори ми се интересна. Може би заради кокосово то мляко и ананасът.Носи ми се нещо свежо, неангажиращо. Можи би плодово, но и лееекоо сладко, без да тежи в горещите, летни дни.

# 289
  • София
Момичета, моля за малко помощ. Знаете ли къде във физически магазин има парфюми Montale? Само онлайн намирам, а искам да помириша:-)

# 290
Честит рожден ден! 🌺
Да, моята приятелка си ползва парфюма със същото удоволствие, но тя не е от нашата порода и го носи с фъс-фъс от двете срани зад ушите и едно фъс в деколтето. Всеки път като се видим, ме пита дали усещам, че е с този парфюм. 😆 Мииии... не! С толкова пръскания просто не. Виж, така, както аз го нося, си го усещам дълго. Поне 7-8 апликации. Харесвам го, въпреки, че не посягам често към него. Бадеми няма. За щастие!

# 291
Здравейте момичета , сега през лятото ми се носи нещо свежо , но унисекс Simple Smile Бихте ли ми препоръчали нещичко Simple Smile И какво мислите за ISSEY MIYAKE L´EAU D´ISSEY POUR HOMME , става ли за унисекс Simple Smile

# 292
Като стана дума за Escada. Как са като трайност?
Не съм си купувала парфюм Escada от не знам колко години, но в съзнанието ми винаги пазя прекрасни спомени за тази, с една дума-обожавах я. Свършваше и отново я купувах. Не знам как не съм разбрала, че я спират, но вече я няма по нашите сайтове. Аз я носех много през 2007г.

Хвърлих,случайно око на тази.

Стори ми се интересна. Може би заради кокосово то мляко и ананасът.Носи ми се нещо свежо, неангажиращо. Можи би плодово, но и лееекоо сладко, без да тежи в горещите, летни дни.

Тази Escada e неповторима, търся нещо за заместител, но до сега не съм намерила. За съжаление е спряна. Моите спомени са от 2006.

# 293
  • София
Момичета, моля за малко помощ. Знаете ли къде във физически магазин има парфюми Montale? Само онлайн намирам, а искам да помириша:-)
В София - ул. Париж 4, парфюмерия Клео (в апартамент е, отвън не се вижда нищо).

# 294
  • Габрово
Имала съм Eskada Magnetism.много си я обичах,моите спомени са от 2004/2005год.С голям кеф си я носех и за мен тогава си беше много трайна.
След Eskada  си спомням ,че най-много харесвах Black XS .
Преди някъде 5 си я поръчах отново Eskada Magnetism   и сякаш не беше същата.Възможно ли е да е била реформулирана?
Ескадите по принцип много си ги харесвам,едни такива свежи ,сочни и младежки аромати.
След коя година започнаха да реформулират парфюмите?

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 16:39 от sesksta

# 295
  • Варна/Лондон
Реших да дам още няколко шанса на Jo malone и днес разхофих Silk blossom cologne, ами аз ли нещо съм се повредила, но това е направо призрачно прозрачен аромат, толкова пък на нищо изявено да не ми мирише. Не знам даже свеж ли е, но сигурно като казвате офис аромат, това ще са е. Ще го видя като трайност как е.

Като казах за трайност, вчера дето се пръснах с Naxos и Dior TOBACOLOR за сравнение, Naxos още го усещам на мястото където пръснах. Изкушавам се и днес да не взимам душ, да видим до колко ще изкара, но едно 24 часа си ги направи. И сега съм в мат, ще се купува май. 😂

# 296
Наксос е чудовище.

# 297
Naxos е прекрасник .... обожавам го Heart Heart Heart - превръща се в мой всесезонен любимец, редом до Sunshine

# 298
  • by the sea
днес си получих Noir Exquis  ...ee голяма греда, колко две малки, дето се вика Grinning
много ми мъжкарее, интересен е, но не е мой.
Ако не го разменя ще го скрия до есента, тогава може да ми проговори.

# 299
  • Бургас
И аз грам не харесвам Noir Exquis, на мен никога не ми проговори.Не е изобщо мой тип.

Общи условия

Активация на акаунт