Парфюмни размисли и страсти (май 2021 г.) - 260

• 70 112
  • 828
  •   1
Отговори
# 435
Аз съм в темата, защото ми стана интересна  откакто прочетох книгата "Парфюмът". Имам всичко на всичко 6 парфюма и няколко реплики за ежедневието, не се затрупвам и няма вероятност да го направя . Но си имам друга "болест", маниашко хоби, където трупам ли,трупам...

# 436
  • Pazardjik
Нова съм в темата...някъде в Бг сайт,магазин намира ли се този парфюм?

# 437
# 438
  • Габрово
Точно това се чудих как поддържате хобито с години, аз за по-малко от година се затрупах с толкова неща и осъзнах, че колкото повече купува човек, толкова повече иска и толкова по-малко се радва на това, което има.
Много  точно  казано.

Да попитам Black XS  реформулиран ли е?

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 13:20 от sesksta

# 439
Чудесно е, че има отрицателни отзиви за Iced Star. Tъкмо се бях засилила да го купувам, защото кокосът ми е слабост. Simple Smile
Като видя парфюм с кокос и веднага съм готова за покупка. Къде го пробвахте Iced star ?  Аз не съм го виждала по магазините.

# 440
Няма го по магазините. За мен е прекрасен, прекрасен кокосово-ананасов парфюм. Обожавам го!

# 441
  • София
Kingdom е спрян отдавна.
Black XS мисля, че е реформулиран, да.

# 442
  • Pazardjik
Kingdom е спрян отдавна.
А наистина ли Киндъм прилича на Дюн на Диор? Или на кой прилича?

# 443
На мен не ми прилича на Дюн изобщо. Не съм срещала парфюм, на който да прилича. Във Фрагрантика е посочена Самсара - изобщо не прилича на нея.  Нито на Аква Дивина на Булгари, нито на Тео Фенел. За другите не знам.

# 444
  • Балчик
Kingdom е спрян отдавна.
А наистина ли Киндъм прилича на Дюн на Диор? Или на кой прилича?
Неее, нищо общо. Аз озобщо не познавам парфюм, който да прилича на Kingdom.
Неее, нищо общо. Аз озобщо не познавам парфюм, който да прилича на Kingdom.
Аз го имам, но забелязвам, че се изпарява по малко. Трябва да го довърша, че от пазене ще се изпари. Може би ми е дефектно пръскалчето, не знам, но определено леко е намалял.

# 445
Чудесно е, че има отрицателни отзиви за Iced Star. Tъкмо се бях засилила да го купувам, защото кокосът ми е слабост. Simple Smile
Като видя парфюм с кокос и веднага съм готова за покупка. Къде го пробвахте Iced star ?  Аз не съм го виждала по магазините.

Има го в Нотино в Парадайс център,ако си от София. Вече няколко пъти се оливам с него и мога да кажа,че за любители на кокос е страхотен! Сладък,но и свеж,вкусен и много,много сочен Simple Smile

Аз пък спрях да се измъчвам, да си самозабранявам, да си самоналагам някакви правила, ограничения, да си поставям срокове и пр., и пр.
Та да няма да живея 300 години, я!
Ами, че утре ще стана на 60-70, ако изобщо, нали.

Купувайте, пръскайте на воля, носете се на вълните на удоволствието и не се косете за глупости!
Животът е хубав, но кратък!
А така Simple SmileИ аз съм така, много са ми,заривам се,но всички до един си ги харесвам и оценявам, и най вече ги ИСКАМ Laughing
SOTD: Roses Greedy Mancera Simple Smile

# 446
  • sofia
Точно това се чудих как поддържате хобито с години, аз за по-малко от година се затрупах с толкова неща и осъзнах, че колкото повече купува човек, толкова повече иска и толкова по-малко се радва на това, което има.
Много  точно  казано.

Да попитам Black XS  реформулиран ли е?
преди месец успях да си купя старата версия на Black XS от elfragrance.bg .....новата не я познавам, но да, момичетата споделят, че е реформулиран и няма нищо общо със старата версия.
този от elfragrance.bg си е точно такъв какъвто си го спомням от преди 10-ина години Simple Smile)))

# 447
Преди 2-3 години бях достигнала бройката 60-70 парфюма и още толкова отливки и мостри. В "бройката" нямаше нищо лошо, лошото беше това, че сутрин преди да изляза ми отнемаше време да реша кой парфюм да си сложа. А още по-лошото беше, че не можех истински да се порадвам на това, което имам. Щом придобиех желани парфюми, веднага започвах да мисля за други и пак да разглеждам сайтове и да поръчвам и пак да получавам парфюми и веднага пак да поръчвам... В един момент си казах: имам толкова прекрасни парфюми, крайно време е да спра дотук и да започна да се радвам на това, което имам. Рязко ограничих новите покупки, престанах да влизам във форума. Започнах да виждам дъна, доста от парфюмите подарих. Така за две години останах с 10-15 парфюма. Мисля, че за мен това е оптималният брой, нося си ги с радост без много да умувам кой парфюм да сложа сутрин и кой вечер. От няколко месеца отново влизам във форума, отново купувам, но с мярка, не по 3-4 парфюма на месец, а по 3-4 на година. Новоизлезлите на пазара не са ми приоритет, има толкова много стари, които не познавам.

# 448
  • Бургас
Мразя да трупам, продадох точно 17 парфюма и за нито един не съжалявам, напротив и без тях си живея.Не обичам да купувам само, защото нещо е по- евтино.Купих си желаната Делина, Мемо Марфа, няколко Шанела и други.Мисля да ги въртя, като харесам нещо си го вземам и има лесно като ми писнат.Съсредоточила съм се в проби, интересни са ми новите запознанства, но без да превръщам всяка проба в покупка просто, защото не ми трябват.Имам достатъчно хубави парфюми и човек не може да има всеки парфюм на света и не е нужно.

# 449
  • Sofia
Аз не съм купувала парфюм от 30 март, когато поръчах Delina exclusif и още не са ми го пратили немците. Head Band

Общи условия

Активация на акаунт