Парфюмни размисли и страсти (май 2021 г.) - 260

• 69 849
  • 828
  •   1
Отговори
# 615
Аз не харесвам първия, но обожавам втория. В съобразено с температурите количество е подходящ целогодишно.

# 616
Продължавам да обмислям серията Gucci Bloom. Колебанието ми е най-вече между версиите Nettare и Ambrosia. Ще се радвам, ако ми дадете някакви насоки.

# 617
Аз не харесвам първия, но обожавам втория. В съобразено с температурите количество е подходящ целогодишно.

Същото и при мен. Така и не се разбрахме с класическия Дъ уан.
Втория си го нося главно лятото и то с доста апликации, но да се има предвид, че съм на морето.

# 618
Включвам се с питане за Sospiro - Erba Pura. Само за моя нос ли има кожена нотка? Очаквах някаква флорална бомба, а наистина усещам отчетливо нещо кожено. 😰

# 619
Включвам се с питане за Sospiro - Erba Pura. Само за моя нос ли има кожена нотка? Очаквах някаква флорална бомба, а наистина усещам отчетливо нещо кожено. 😰
Нищо кожено няма.

# 620
Благодаря, densi! Ще го разучавам тепърва. Възможно е и да е от това, че се напръсках с няколко и може би са се смесили ароматите.

# 621
Благодаря, densi! Ще го разучавам тепърва. Възможно е и да е от това, че се напръсках с няколко и може би са се смесили ароматите.
Вероятно точно така е станало. Ерба пюра е плодов парфюм с силно изразен неповторим и силно запомнящ се муск, който някои наричат чорапен, мръсен, кисел, стар и всякакви такива неща. Труден е за носене и не се забравя.

# 622
  • София
Здравейте, моля за описание за този парфюм GUERLAIN SHALIMAR SOUFFLE INTENSE. Харесвам стари парфюми, трайни, като Venezia, jungle elephant, но също и по свежи летни като Armani code summer. Благодаря предварително!🌷
Би трябвало да ви допадне. Прекрасен, траен, шлейфов аромат. Има си подписа на Shalimar, но по-цветен и бих казала по-сладък без да накъртва. Цитрусите не са свежи летни. Бих го оприличила на есенно-зимен парфюм.

# 623
Благодаря за предложенията .Сетих се,че веднъж бяхме тествали Елиън фюжън и май го беше харесал господина .Ще тествам всички предложени,имам време Simple Smile

# 624
  • Варна
Аз ще използвам отговора на Deetron към Valleria, защото и аз избирам в момента парфюм на ММ.
До днес се бях спряла на Code Profumo, но след известно развитие усещам силно индийското орехче, което пък на мен не ми допада
Deetron беше препоръчал някой от  Y на YSL.
Може ли няколко думи за Y ЕДТ,
Montblanc Legend Night, Boss the Scent?
Накрая ще му купя една сива топка Boss in Motion, която ММ си беше харесал преди 10 год, (но така и не получи) обаче не си спомням аромата хич.

# 625
  • София
Сивата топка я помня като аромат от преди 15-16 години и тогава много ми харесваше на мъж.
Сега не ми е такова възприятието за нея. Има нещо, което не ми допада. Може канелата да е или пък усещам нещо сладко. Не знам, но я няма тази емоция, която ми даваше. Не ми е достатъчно мъжествена вече и в днешно време спокойно може да мине за унисекс.
Как се менят вкусовете с годините Grinning
ПС: Има по-интересни съвременни мъжки парфюми.

# 626
  • София
Скрит текст:
Аз ще използвам отговора на Deetron към Valleria, защото и аз избирам в момента парфюм на ММ.
До днес се бях спряла на Code Profumo, но след известно развитие усещам силно индийското орехче, което пък на мен не ми допада
Deetron беше препоръчал някой от  Y на YSL.
Може ли няколко думи за Y ЕДТ,
Montblanc Legend Night, Boss the Scent?
Накрая ще му купя една сива топка Boss in Motion, която ММ си беше харесал преди 10 год, (но така и не получи) обаче не си спомням аромата хич.

stenly - Цялата линия на YSL - Y for Men е хубава и универсална, ухаеща в обща посока - чисто, свежо, ароматно, модерно, като всичките ги намирам за елегатни дневни, клонящи към офисни парфюми, които без да блестят с нещо характерно или новаторско, ухаят приятно и едва и някой би имал нещо против тях. Y EDT не прави изключение, и доколкото помня вкуса на Вашия любим, точно тази версия е удачен избор Hands Plus1
Личния ми фаворит съм го споделял - Y Eau de Parfum. Скоро си го закупи приятел по моя препоръка и остана възхитен от него.

Колкото до Montblanc Legend Night - за моя вкус е прекрасен - объл, топъл, по-плътен и изкусителен. Цвета на бутилката, говори много за характура му:
Скрит текст:

Мисля си, че във Вашият случай друг парфюм на Montblanc е по-удачен избор: Legend Spirit Montblanc
Свеж, чист, модерен, прекрасен за топлите дни. И за него дизайна му говори достатъчно:
Скрит текст:

Boss the Scent - хубав е, но е по-специфичен и смел, което ме кара да ви посъветвам да го пръснете и сама прецените. За моя вкус, тази линя на Boss - The Scent e страхотна. Заслужава си теста, защото именно от тук може да излезе заека Simple Smile Последно тествах невероятна версия:
Boss The Scent Absolute Hugo Boss / https://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Boss-The-Scent-Absolute-56295.html
Много наситен, интересен, различен, мисля, че е чудесна находка за търсачите на по-специфични, но напълно носими и привлекателни парфюми. С него, Boss наистина ми обраха точките Hands Ok HandAnimal Heart Eyes Cat

# 627
Здравейте. За кой от тези аромати щи гласувате? Или пък нито един?

FERRE Rose
CHANEL chance eau fraiche
CHANEL cristalle eau verte EDT (не го познавам, но ще го харесам ли щом харесвам о фреш, но пък не харесвам номер 19)
VERSACE bright crystal

ИЛИ НЕЩО друго? От известно време само тествам и мъжа ми като каже ужас за всичко и аз някак се настройвам. МОЖЕ би малко харесах Mon Guerlain sparkling bouquet. ИСКА ми се да не е унисекс аромата. ИМАМ мадмоазел и си ми е любим, защото е доста сложен аромат и си мирише на класа. НО ЛЯТОТО не искам дя го нося.
БЯЛОТО БУЛГАРИ ОМНИА кристалин носих досега, но това никой не го усети върху мен. Че дори и аз.
МОЛЯ ЗА СЪВЕТ за класен свеж парфюм.

ХАРЕСАХ също и light di gioia, Armani. МЪЖА МИ и там се изказа, че състава е добър, но изпълнението не....

# 628

Сигурно за този Y kd YSL става дума?
На мен много ми хареса, даже се позасилих да го купя за себе си. Акватичен някак, не особено оригинален, но има някакъв особен чар.

Ето го описанието:

Yves Saint Laurent Y for Men - Eau de toilette
Aromatic Woody
Top notes - Bergamot, ginger, white aldehydes
Heart notes - Sage, geranuim, violet leaf
Base notes - Balsam fir, cedarwood, ambergris, incense, musk

Perfumer - Dominique Ropion
Launched - September 2017

# 629
  • Варна/Лондон
Аз взех новия и много ми харесва как стои на мъж, но не знам колко е различен от другия. https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Y-Le-Parfum-64718.html

Общи условия

Активация на акаунт