Парфюмни размисли и страсти (май 2021 г.) - 260

• 69 876
  • 828
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, може ли да споделите мнения относно трайността на дамския и мъжкия парфюм :

Karl Lagerfeld - много ми хареса аромата на дамския , но като че ли е слабичък

Аз си подновявам питането, моля за мнения ако някой ги е ползвал 😊

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 13:08 от Suny771

# 631
Дамския при мен е траен,задържа се 4-5 часа

# 632
chance eau fraiche на мен ми е леко унисекс (избива малко мъжки одеколон) ,присъствен и шлейфов , рядко посягам към него
Пробвайте VERSACE bright crystal absolu, също присъствен и сравнително траен, на мен ми харесва повече от първата версия, който е по-рязък
CHANEL cristalle eau verte вероятно е много хубав за лятото , отдавна ми е в списъка за тест, но не го познавам все още

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 14:29 от bubanka

# 633
chance eau fraiche на мен ми е леко унисекс (избива малко мъжки одеколон) ,присъствен и шлейфов , рядко посягам към него
Пробвайте VERSACE bright crystal absolu, също присъствен и сравнително траен, на мен ми харесва повече от първата версия, който е по-рязък
CHANEL cristalle eau verte вероятно е много хубав за лятото , отдавна ми е в списъка за тест, но не го познавам все още

ТЕСТВАХ bright crystal absolu и харесвам първия повече. ПО СВЕЖ ми е първия затжва предложих вего като вариант тук.

АМА И ФЕРЕ РОЗА харесвам но пък не се продава отдвавна и явно не е много харесван.

ЧУДЯ СЕ и то от четене накрая не решавам.

# 634

ТЕСТВАХ bright crystal absolu и харесвам първия повече. ПО СВЕЖ ми е първия затжва предложих вего като вариант тук.

АМА И ФЕРЕ РОЗА харесвам но пък не се продава отдвавна и явно не е много харесван.

Ами Ferre Blooming rose?

# 635

Ами Ferre Blooming rose?

FERRE Blooming rose не познавам и няма къде да тествам. НО ТОЛКОВА харесвах Rose и честно мразех Rose princesse. НЕ МИ ДОПАДАТ raspberry и blackcurrant в състава. НО ако го верна ще тествам, но не мисля че ще ми хареса повече от Rose.

# 636
  • Бургас
Има го GIANFRANCO FERRÉ FERRÉ ROSE и дори си е на много приятна цена, но лично за мен не е нищо кой знае какво. Купих си преди време една 30-тичка само заради единият парфюмерист стоящ зад аромата Francis Kurkdjian

Много приятен, свеж и относително траен аромат препоръчвам Serpent Bohème Boucheron for women, https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Serpent-Boheme-62526.html намира се по сайтовете също на много добри цени

# 637
Малко позабравих аромата, но е много нежен и женствен и ненатрапчив. Не харесвам рози в парфюм, но в този ги заобичах, а и са едни свежи и както го беше описала една потребителка постепенно от цъфнали се връщат в пъпка и зелена роса, млада роза.
НАПРИМЕР не долюбвам Idole или Bloomong Bouquet. CHLOE EDP са твърде нахални рози и натрапчиви аромати. ТО и брайт кристал е подобен и нахален малко и доста носен от всички.

НО вероятно фере не е най-добрият избор.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 16:04 от lilana842

# 638
  • Бургас
Илияна, нищо му няма на аромата, щом ви е любим си го купете и се пръскайте със здраве. Това, че на мен не е любим съвсем не означава, че е лош, а и цената е повече от прилична

# 639
  • През девет планини в десета...
Моля за идея за нещо подобно по сила, трайност, гурме и цена на Jungle Elephant. Много ми харесва трайността и развитието му, но никой от моето обкръжение не го харесва. 🌝 Та затова ми се иска нещо подобно да си взема

# 640
Няма подобно на Слона на такава цена.
Той се носи само в лют студ и сняг.

# 641
  • Варна/Лондон
Някой вече пробва ли го, че му се чудя😁TOBACOLOR беше добро попадение и сега пак избухват. 😁
https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Eden-Roc-66856.html

# 642
  • През девет планини в десета...
Няма подобно на Слона на такава цена.
Той се носи само в лют студ и сняг.
наистина ли, едно момиче спомена за някоя Венеция, но не уточни коя от всички. И за бушероните ако има траен някой да ми помогне.

# 643
Моля за идея за нещо подобно по сила, трайност, гурме и цена на Jungle Elephant. Много ми харесва трайността и развитието му, но никой от моето обкръжение не го харесва. 🌝 Та затова ми се иска нещо подобно да си взема
За мен лично, в тази насока, но без това количество подправки е The different company " Oud for love". Много по-лесен за носене, аз харесвам и слончето, но е труден да се носи често, докато oud-а направо може да е всекидневен аромат, за малко по-студенто време. Трайност и излъчване чудесни.

# 644
  • София
https://www.fragrantica.com/perfume/Annayake/Matsuri-761.html

Общи условия

Активация на акаунт