Парфюмни размисли и страсти (май 2021 г.) - 260

• 70 072
  • 828
  •   1
Отговори
# 645
  • През девет планини в десета...
Моля за идея за нещо подобно по сила, трайност, гурме и цена на Jungle Elephant. Много ми харесва трайността и развитието му, но никой от моето обкръжение не го харесва. 🌝 Та затова ми се иска нещо подобно да си взема
За мен лично, в тази насока, но без това количество подправки е The different company " Oud for love". Много по-лесен за носене, аз харесвам и слончето, но е труден да се носи често, докато oud-а направо може да е всекидневен аромат, за малко по-студенто време. Трайност и излъчване чудесни.
  благодаря, ще разгледам предложението

# 646
Моля за идея за нещо подобно по сила, трайност, гурме и цена на Jungle Elephant. Много ми харесва трайността и развитието му, но никой от моето обкръжение не го харесва. 🌝 Та затова ми се иска нещо подобно да си взема
Аз имам Federico Mahora Pure 24, много- много си прилича с слона, ако Ви интересува напишете ми и ще Ви помогна с " нещо подобно")

# 647
Бялото кубче само за зимата ли става?

# 648
Здравейте, търся шишенце 20 или 30 мл. с помпа като на снимката.
Извинявам се, че постът не е съвсем по темата 😏.

# 649
  • Варна
Deetron, отново благодаря! Имаш нюх кой какво би харесал и дълга парфюмна памет Hug
ММ хем иска хубав и забелязваш се парфюм, хем не иска и 5 мин. да избира и се налага да балансирам между моя и неговия вкус.
Във връзка с твой пост се сетих, че сам си беше избрал Valentino V и много си го харесваше. От моя избор  хареса например Valentino Uomo,( но там пък аз имам проблем с инд. орехче )и Monblanc Legend - повтарян и потретван итн.
Stronger with you - Armani, хич не го впечатли, както и One D&G.
И срам не срам, ще призная много си обича CK one, дай му 200 мл. и е той...
Затова клоня към Y -  YSL хем свеж, хем класен. Или поне се надявам.

# 650
  • Пловдив
Извинявайте , но мисля, че трябва да оставяте и някакъв избор на мъжа какъв парфюм да носи.Как бихте се почувствали ако Ви натрапят нежелан аромат дори и да е скъп и класен ?

# 651
  • The Evergreen State
Ееех баловете, края на Май е, разбира се че ще има интересуващи се по темата. Обичам баловете и емоциите около тях макар че моят бал беше отдавна. Хубаво е човек да си направи подарък - парфюм за този специален повод, остава спомен. Какъв и кой да е парфюма - нещо секси разбира се (според моето скромно мнение  Simple Smile, всеки е със собствена идея какво е секси).
Тези за които се сещам са Elie Saab Girl of Now ,YSL Libre , YSL Mon Paris, Lancome Idole, Gucci Bloom, Bvlgari Roman Night, Givenchy L'interdit, Lancome La Nuite Tresor, Wanted Girl Azzaro (плюс фланкърите на изборените парфюми).
Който и да е парфюма, важното е да носи много добро настроение и блясък в очите. People Dancer

# 652
  • Варна
Извинявайте , но мисля, че трябва да оставяте и някакъв избор на мъжа какъв парфюм да носи.Как бихте се почувствали ако Ви натрапят нежелан аромат дори и да е скъп и класен ?
Не сте ме разбрали Wink Не натрапвам. Иска хубав парфюм, но не проявява желание да тества. И се опитвам да улуча и не просто да го носи, а много да му хареса.

# 653
Имам си Diva edp Emanuel Ungaro. Страхотия! ❤️ За мен няма прилика с Палома, както и с повечето от посочените във Фрагрантика парфюми, но има доста голяма прилика с L'Arte di Gucci. Носи 10 метра шлейф и изпълва стаята. Днес, на този хлад и вятър, ще е супер!

# 654
Здравейте. Имам нужда от съвет и затова се включвам. Моля да ми препоръчате изискан и класен аромат. Дори да е по-скъп. Търся 30 или 50 мл до към 150лв.
Само да не е la vie est belle, good girl, alien или mon guerlain.
Нищо от новите аромати не ми допада.

Заглеждам light blue intense d&g но още не съм сигурна дали искам да мириша на медикс с момина сълза за почистване на прозорци, малко така ми мирише.
Заглеждам musk 12 kayali. Но ще е на сляпо.
От нарцисо заглеждам Narciso L'eau. Харесвам Musc Noir, но е доста сладък.
Заглеждам и infusion diris 2015 на Прада. Но и там би било на сляпо. Имала съм ирисов боди мист на bbw Lovely dreamer и ми допадна ириса.
Чузя се дали да не взема зеления шанс на Шанел. Или о тандра розовият, но мисля че розовият беше малко сладък и миришеши на парфюм за тийнове.
Хареса ми по състав и Emozione Salvatore Ferragamo.

Не харесвам и либре и блак опиум.
Малко ми допадна олимпеата на пако рабан.
Изобщо се изгубих в толкова голям избор.
Падам си по нежни аромати в светли шишенца, мускус и цветя, бергамот.

# 655
Labellefemme, почти те разбирам как нищо не ти харесва и си пробвала много неща, и никое не е wow. Ще направя едно предложение и ще е то, защото пишеш, че заглеждаш Light Blue Intense и че харесваш бергамот. Освен това, парфюмът не е скъп, въпреки, че има качества за много по-голяма цена по моето скромно мнение. Вече два пъти ме питат дали съм с Chanel когато съм с него, ако това може да е показател как се възприема от околните. Не знам познаваш ли го, но го има лесно достъпен за тест.
https://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/A-Girl-In-Capri-54419.html
Да... Поправям се, защото линковете не работят. Парфюмът е A Girl In Capri Lanvin

# 656
Labellefemme, почти те разбирам как нищо не ти харесва и си пробвала много неща, и никое не е wow. Ще направя едно предложение и ще е то, защото пишеш, че заглеждаш Light Blue Intense и че харесваш бергамот. Освен това, парфюмът не е скъп, въпреки, че има качества за много по-голяма цена по моето скромно мнение. Вече два пъти ме питат дали съм с Chanel когато съм с него, ако това може да е показател как се възприема от околните. Не знам познаваш ли го, но го има лесно достъпен за тест.
https://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/A-Girl-In-Capri-54419.html

Линкът не работи. Може ли да напишеш името запда го проверя? Благодаря ти! Като цяло типажите. На нарцисо ми допадат. Нежно и пудрено и с цветя и да е кремаво и не остро ми се иска да е. Имам усещане че narciso leau ще ми допадне, но дале ще става и за лято....

# 657
Дописах, защото видях, че не работи линка, има проблем във форума и още не са го оправили. Мисля, че като се отвори да се цитира поста, се вижда като линк, преди да се публикува.
A Girl In Capri Lanvin е парфюма.

# 658
  • Sofia
Нежно и пудрено и с цветя и да е кремаво и не остро ми се иска да е.

Пробвай и Gucci Guilty edp , съответства ми на това описание. Също и Prada la femme edp.

# 659
Дописах, защото видях, че не работи линка, има проблем във форума и още не са го оправили. Мисля, че като се отвори да се цитира поста, се вижда като линк, преди да се публикува.
A Girl In Capri Lanvin е парфюма.

Бре! Това звучи много хубаво! Благодаря ти!
Остява да реша дали да мириша на свежо от сипа лайт блу или на мускус и цветя.

Общи условия

Активация на акаунт