Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 132 991
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 080
Аз писах, ясно, но защо аз нямам такъв купон, имах за родна стряха, купих си 1 кутия и купона естествено изчезна, но друг купон за друго сирене нямам и съм нямала.

# 1 081
  • Бг-мама
Аз сутринта си купих вакум машинката , при нас бяха доста. Сега цял ден си вакумирам от голямата пита кашкавал.
Сега някоя добра душа , ако се е сдобила с информация за сайта на евтините пакети да я сподели , може и на лични. Благодаря.

# 1 082
  • София
Ходих до Лидл днес. Чери диматите не са лоши. Купих от тирте вида течен сапун с помпа за пяна. Имаше доста при нас. Тиквичките бяха много жълти, Едва избрах 4 бр. Заради дъщеря ми взех пудинг с карамел. Не е лош. Но най-съм впечатлена от днешния пазар от френска рустик франзела. Гояма вкусотия. Върнахс е и купих още 2. В къщи много харесахме торта Гараш и непрекъснато купувам. Не се задържа дълго в къщи. Купих сладолед с ванилия,  нуга и карамел. Хареса ни.
От стреч картата - да опитам отново.

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 15:13 от Amiamo

# 1 083
Тортиля има при хлябовете,лаваш не.

# 1 084
Страхотни български тиквички по 2 лв
Скрит текст:
взех днес от Била. От преди Великден предлагат и пресни български картофи. Готвих за Великден, страхотни, днес пак взех, 2 лв. Прясно българско зеле, крехко, много вкусно, 1-1.5 лв. И български ягоди взех днес за около 5 лв кг.
И до Лидл ходих. Взех си от италианските сосове. По метода на изключването остана само един вид, който се харесва, този с рикота. Не пропуснах и любимата италианска пица. Страхотна както винаги.

# 1 085
Страхотни бяха тиквичките и в лидл. Снощи взех. И те са на 2 лв.

# 1 086
  • Sofia
Аз искам от тъмнозелените тиквички. Simple Smile Сегашните много белезникави ми изглеждат, не ме изкушават изобщо.

# 1 087
  • София
Едвам ви изчетох - над 20 страници, но поне си сверих часовника с вас.
Тези ребра ли хвалите и за тях ли писахте, че ги приготвяте във фрайъра?
Скрит текст:
Нищо не ме изкушава напоследък... пък и предпочитам свинско, но ако са хубави може да ги опитам.

# 1 088
  • София
Аз писах, ясно, но защо аз нямам такъв купон, имах за родна стряха, купих си 1 кутия и купона естествено изчезна, но друг купон за друго сирене нямам и съм нямала.

Странно, не им разбирам логиката, тогава.... и аз купих една кутия за проба.

# 1 089
  • Буркина Фасо
изкуственият интелект работи Smiley
ти предпочиташ едното сирене и за това не ти се появява друго.
мен не ме интересуват сирената. съответно никога не са ми се показвали до сега.  rotfImbo

# 1 090
Аз искам от тъмнозелените тиквички. Simple Smile Сегашните много белезникави ми изглеждат, не ме изкушават изобщо.

Тази година не съм виждала от тъмнозелените. И на мен те повече ми харесват.

# 1 091
  • София
Появяват се по- късно, с по- малко вода са и може би затова са предпочитани.
И аз ги чакам, обаче са и по- скъпи.

# 1 092
Момичета, търсим планетарен миксер (предимно за месене на тесто). Като че ли скоро не съм срещала по брошурите.
Знаете ли кога последно е имало, който си е взел на каква цена са били и дали сте доволни?
Дали няма скоро да пуснат пак? Wink

# 1 093
Аз ги предпочитам за скара тъмните тиквички и да, неоправдано скъпи са!

# 1 094
  • Sofia
Появяват се по- късно, с по- малко вода са и може би затова са предпочитани.
И аз ги чакам, обаче са и по- скъпи.
Точно. Пък и цветът е по-приятен.
Нали човек се "храни" първо с очите.., я си я представете тази паста с тиквичките в момента в Лидл.  

Скрит текст:

Момичета, търсим планетарен миксер (предимно за месене на тесто). Като че ли скоро не съм срещала по брошурите.
Знаете ли кога последно е имало, който си е взел на каква цена са били и дали сте доволни?
Дали няма скоро да пуснат пак? Wink
Аз съм взимала отдавна, ама точно за тесто не ми хареса, слаб беше, но не помня колко точно.
Та го смених с полупрофесионален - 1200W и съм изключително доволна. От базар.бг го взех.

Общи условия

Активация на акаунт