Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 468
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 545
Такам, не очаквах, но получих много добри отзиви за винтоверта от другата седмица. Simple Smile Понеже е и пробивен, лесно и бързо се сменят битовете със свредлата. Иначе за всичко е ползван и за непрофесионална работа бил много удобен. Хубаво би било човек да си има две батерии за него, защото като свърши, се чака да зареди и това е известно неудобство. Другата седмица обаче батерията и зарядното са в комплект, няма отделна батерия. От време на време пускат в Лидл и отделна батерия, но доста рядко, откакто аз следя.
Възможно е да съм го ползвала и аз един път същия такъв като този, но още умувам той ли беше. Simple Smile Ако е бил той, много е удобен. Simple Smile
Това са отзивите.
Според мен вземете и веднага пробвайте някъде и двете му функции. Ще си проличи дали ви пасва и дали да го задържите. Дано да ви хареса. Simple Smile

# 1 546
Много благодаря за подробната информация. 😊

# 1 547
Днес се записах с два пазара - на обяд и вечерта. Купих си босилек и розмарин, но моля, да споделите как ги отглеждате, защото два босилека са ми загивали.
Eфибуши, благодаря, че сподели за масичката, днес и аз се сдобих с такава. Да ни е честита Simple Smile
Две саксийки имам и са си живи и здрави засега . От близо два месеца . Нищо специално , на терасата са и ги поливам отвреме навреме . С вода от кана с филтър / тук водата от чешмата е отвратителна /
 Плотът на масичката от какъв материал е
Масичката я оставихме в колата, че имахме доста покупки. Мисля, че плота е керамичен, но утре ще мога да потвърдя, след като я отворя.

# 1 548
Не е керамичен плота на масичката, а камък. В магазина не ми харесаха много, но у нас направо ми е любима и стои прекрасно дето съм я сложила. За крачетата може и да не е равен пода и да се понамести, иначе не знам как се коригира. Даже ми трябва още една, ама.. и моята е кръгличката. Тези дни ще трябва да мина и аз за нещо в Лидл, но нямам нищо набелязано специално от новата брошура. Първата ми работа е да отида и ровя в кошовете, чак ми неудобно, ама много неща на сметка съм си намирала всеки път. Трябва ми бански цял и половинка също май, нещо плажните неща пак ги изпуснаха. Ми по-добре, че нещо изтънях финансово от сега, та поне на заплата да е. Аз тях чакам най-вече.

# 1 549
Не е керамичен плота на масичката, а камък. В магазина не ми харесаха много, но у нас направо ми е любима и стои прекрасно дето съм я сложила. За крачетата може и да не е равен пода и да се понамести, иначе не знам как се коригира. Даже ми трябва още една, ама.. и моята е кръгличката. Тези дни ще трябва да мина и аз за нещо в Лидл, но нямам нищо набелязано специално от новата брошура. Първата ми работа е да отида и ровя в кошовете, чак ми неудобно, ама много неща на сметка съм си намирала всеки път. Трябва ми бански цял и половинка също май, нещо плажните неща пак ги изпуснаха. Ми по-добре, че нещо изтънях финансово от сега, та поне на заплата да е. Аз тях чакам най-вече.
Днес бях тръгнала за онази джаджа за предпазване от пръски - имаше останала. И за мой късмет бяха намалени на 30% , и една резачка за яйца взех , някакъв фенер за палатка - става и за фенерче и т.н. .
Едни куки за закачане на велосипед бях награбила и пак ги върнах . Имаше останали намалени . Утре ако са там ще ги прибера .Трупам като за световно и няма къде да ги слагам вече .

# 1 550
Какви са тези приставки за предпазване от пръскане? Не съм разбрала за тях. Това, ако е за котлона нещо при готвене ми е важно и бих взела, ама..не знам за такова чудо. Все на силен котлон готвя и то си пръска, пръска.. омръзна ми да чистя.

# 1 551
Ох , то има друго име Капак против пръски 3 в 1 .
Става за цедка за спагети , капак срещу пръскане и подложка за под съдове . http://offers.kd2.org/en/gb/lidl/pgXGe/ . 7.99 лв е . Купих го на 30%
Не знам похвалих ли локумените вафли Локу - локу .
Взех с вкус на малина и са точно като тези от детството ми.

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 00:47 от Саня Богомилова 680181

# 1 552
Вчера Пазаренето в лидл ме разочарова. Част от нещата от понед до сряда ги пропуснах, но имало и неща от петък освен от четвъртък. Както и неща само за почивните. Схемата е прекалено сложна за магазин, който не ми е под носа.
Взех броколи, някои неща от намаления щанд. Исках ХХЛ замразени плодове за смути. Бяха останали само ягоди.

# 1 553
Направено е така, че всеки ден да си там

# 1 554
  • Sofia
Toчно.
Пък иначе само ПиЗ са от понеделник до сряда и после от четвъртък до неделя други.

# 1 555
  • Somewhere far away
Абе аз нямам против да си правя разходка, близо ми е , но проблема е че поне да имаше нещата, а не отивам за едно и взимам друго, щото не съм намерила първото Grinning

# 1 556
  • София
И мен ме ядосват, правя си седмичен пазар най-често в петък или събота. Обикновено половината неща, които искам ги няма. Станали са като Била.
Вчера много се ядосах. Маркирам си телефона, чух го как изписука. Плащам всичко, излизам, гледам няма ни една отстъпка в бележката, Лидл плюс не се е маркирал. Ядосах се много. Взех пилешкото месо и червените камби и се върнах (като никога не бързах). Наредих се пак и я накрах да ми ги сторнира и да ми ги маркира наново. Ми толкова ли не може да види и да ми каже на момента, че не се маркирал? Не е като да не виждат, веднъц една любезна касиерка ми напомни, че трябва да взема 3 пакета вафли, за ми отчете намаление. Значи можело.

# 1 557
Здравейте, туй чудо дали го е имало досега в лидл и дали става за нещо? Трябва ми за неподвижен човек, който да му се разтриват краката ежедневно за по 5 минути

# 1 558
  • Sofia
Да напомнят за ограниченията на бройките е едно, пък да кажат, че Лидл + се бъгнал и неотчел е друго  и задължително според мен... както подсещат "лидл + ползвате ли?".
На мен нали ми е  близък магазин, не ми е проблем ходенето (особено ако беше читав и тротоара в наше "село",  че освен това е един), но и мен ме дразни това - от днес едно, от утре друго и т.н. Вчера ходих за дъската за пица,  днес трябва да ида за джинджифила.

# 1 559
  • София
И мен ме ядосват, правя си седмичен пазар най-често в петък или събота. Обикновено половината неща, които искам ги няма. Станали са като Била.
Вчера много се ядосах. Маркирам си телефона, чух го как изписука. Плащам всичко, излизам, гледам няма ни една отстъпка в бележката, Лидл плюс не се е маркирал. Ядосах се много. Взех пилешкото месо и червените камби и се върнах (като никога не бързах). Наредих се пак и я накрах да ми ги сторнира и да ми ги маркира наново. Ми толкова ли не може да види и да ми каже на момента, че не се маркирал? Не е като да не виждат, веднъц една любезна касиерка ми напомни, че трябва да взема 3 пакета вафли, за ми отчете намаление. Значи можело.
И ти можеш да си видиш.
На дисплея за клиенти, се изписва ЛИДЛ + АКТИВИРАН!
Само веднъж ми се е случвало дисплея да не работи и питах служителя дали е активиран.

Общи условия

Активация на акаунт