Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 133 002
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 995
И в Младост 2 също са заредените плажните. Онзи ден щях да взема и един детски плажен крем  SPF 50, но се отказах
Скрит текст:
(заради наличие на octocrylene, на опаковката която хванах имаше изписан такъв в състава).

# 1 996
  • София
Момичета, искам да споделя, че съм изключително доволна от кабелните връзки. Накачулила съм ги по всички възможни кабели и вече не се ядосвам като изгубя онези фабрични телчета с които обикновено са захванати. Даже и част от цветята си ги връзвам с тях

# 1 997
  • Пловдив
Най-накрая брошура, която я бива. Ама все още не мога да повярвам, че лидл нищо не пуснаха за 1ви юни?! Обикновено пускат хубави неща 😑

# 1 998
Миналата седмица имаше лего и разнообразни книжки. Зависи какво се търси за 1-ви юни, вече съм подготвена, но съм с малки деца.

# 1 999
Благодаря за новата брошура. Зарадвах се, като видях гръцка седмица, но не открих подправките от тази тематика в брошурата.
И още нещо да питам за късите дънкови панталонки от тази седмица. Питането ми е за момчешките модели дали са ок. Ако има ще се наложи да купувам, че момчето днес се е спретнало с футболни такива да отива на училище.

# 2 000
Десертните сосове хубави ли са?

# 2 001
Е  какви са тези дамски бански(( Че то само един цял и то толкова затворен, за плувен басейн, не за плаж. Половинките и те не стават, особено горнището, пак са затворени или с тези връзки...
Това въздушното  нещо е хубаво , но сега е по-скъпо, явно е по-добро, но...имам вече подобно, бях виждала хора на плажа и добре стоят, стават и за плуване (още не е ползвано моето, но е друго де, по-евтино и обикновено)
Преди май имам спомен пускаха по 2 пъти плажни работи (бански), надявам се да има пак, ама то не остана време. Разочарована съм, толкова ги чаках.

# 2 002
  • Sofia
Мдааа, все европейски седмици се въртят напоследък, азиатската беше отдавна, а месиканска откога не е имало...
Гръцка пък беше неотдавана, критаракито и  халумито все едно вчера дъвкахме... На мен ми липсват шоколадовите слъчогледови семки.  Та халумито и едните йогурти ще погледна и толкова май.
Десертните сосове бих погледнала, ама ще ме откажат най-вероятно.
Като цяло щадяща ме брошура, та да харча за ПиЗ. Simple Smile

# 2 003
  • София
Каква е тая работа, пускат мъжки и дамски бански, а детски - не. А ги чаках  толкова много.

# 2 004
  • София
На мен пък почти нищо не ми хареса.

# 2 005
Някой да докладва за ленените неща от днес дали ги бива, че не ми е особено по път Лидъл, късите гащи загледах и панталоните.

# 2 006
Страховита гледка при нас тази сутрин - събор, всеки с по 10-15 кутии на касата. То и аз там, де - над 300 лв. за добро утро. 🙄

# 2 007
  • Пловдив
Пак пижами?
Парфюмите ще видя в четвъртък...ако не забравя, де. И мъжките бермуди...тоя път има С р-р, ама само черно.
Червената рокля ми хареса, ама нещо май много свободна ми изглежда...

Соул, кво толкоз купи?

# 2 008
Леле, мислех да ходя да видя панталоните, но едва ли ще е останало нещо, като ви чета... 🥴

# 2 009
Около обед ще ходя за панталони - дано да са останали подходящи цветове и размери, да не се окаже, че само съм се разкарвала...
Новата брошура не ми прави особено впечатление, аз ще си ползвам старите бански, те не са носени чак толкова много, така че не виждам причина да купувам нови.
Боите за рисуване по текстил изглеждат интересно - видях, че май има комплект с торбичка? Трябва пак да погледна какво съдържа.

Общи условия

Активация на акаунт