Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 628
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 085
Ум царува, ум робува, ум патки пасе....тъй ли беше...
И аз си робувам на мераците Satisfied

Взех си черешчици, ой на мама Joy...ми баш кат за моя вкус.... от насипните си сложих Satisfied. Скъпички, ма си струват...кеф цена няма, както казват хората...
Scream Ама от тези по 16 лв ли си купи? От теб не съм очаквала такова неблагоразумие (да не кажа безумие Grinning). Вкусни ли са поне?

# 2 086
И аз два пъти ходих Joy

За луканка за синко се върнахме..немаше.
Много празни рафтове още в 15ч видях. Бланш.картофи - празно.
Замразени земели-празно, взех последната торба.
Що така..нещо проблем с доставките ли?
Лошо впечатление прави.

А, взех 2 мелнички с шарен пипер. На 1.30 лв. Ма не е много шарен...сал 2 зрънца червени. Другото чер и бял...Rolling Eyes

На 13 лв за кг са насипните. 800гр..за десятка. Ма са накефих. Ногу.Joy

# 2 087
Идвам с отзив за ленените неща, доста време им отделих.Шевовете са честно казано много зле направени. Взех си риза и къси гащи. Гащите са странна кройка, уж моя размер си взех на кълките са ми точно, а в ханша са по мен и в същото време се набират към талията🙈 За ризата се чудя. В момента ми е точна, не ми стои опънато, но дали като я изпера няма да се свие прекалено🤔

# 2 088
  • Sofia
А, взех 2 мелнички с шарен пипер. На 1.30 лв. Ма не е много шарен...сал 2 зрънца червени. Другото чер и бял...Rolling Eyes ...
О, и аз на шарения п-р се точех, ама ще видя има ли по-шарен, че както е еднократна мелничката... Иначе много, ама мноооого харесваме у нас черния п-р на зърна в пакетче.

Мен дрешолята и обущата не ме вълнуват, в общия случай лидълските не са моето, освен потниците и боксерките.

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 09:50 от Morena

# 2 089
Всичките са такива. Я се катерих и барах задните кутии, че отпред нямаше шарен.
Огледах 3-4 шарени...все са така.
Ама то нормално..в рекламната картинка едно, на стелажа друго. Ама за лев...карай...

# 2 090
От ленените неща днес най-много загледах потниците, но… някаква много е разлята кройка ми се сториха, а пък на допир беше приятна материята. Не взех.

# 2 091
А, взех 2 мелнички с шарен пипер. На 1.30 лв. Ма не е много шарен...сал 2 зрънца червени. Другото чер и бял...Rolling Eyes ...
О, и аз на шарения п-р се точех, ама ще видя има ли по-шарен, че както е еднократна мелничката... Иначе много, ама мноооого харесваме у нас черния п-р на зърна в пакетче.

Мен дрешолята и обущата не ме вълнуват, в общия случай лидълските не са моето, освен потниците и боксерките.
Ей тези сандали си чакам от онлайн магазин, пък от сорта не съм срещала в Лидл.

Скрит текст:
Морена , от кой сайт ги чакаш?

# 2 092
PeacockLove, ето ги:
Скрит текст:
https://www.obuvki.bg/sandali-clara-barson-wyl2056-1-black-1.html
В обувки.бг (нали има проблем със сайтовете) се продава марката, може и на друго място. Simple Smile

# 2 093
...веган слънцезащитните на Сиен (зелената опаковка) - с етикет “само сега” са- т.е. до изчерпване...
Фениксче, инфлуенсърсна ме и го купих, обаче имах проблем на касата – маркираха ми го с 1 лв. повече, че трябваше да се връщам... Аз взех за тяло, 150 мл., с червен етикет на 8.99, а на каса излезе 9.99. Малкото за лице пък май струва 6.99, но на него дори не бяха му сложили етикет... Слушах ги как се разправят по слушалките на касите... Абе, внимавайте и гледайте.

# 2 094
При нас това от 150 мл е 9.99  (толкова видях и на рафтов етикет- взех и едно такова, пропуснах да се похваля, фактор 50). За лице/деколте е 6.99, мисля че назад писах.
Аз пък все забравям да ти благодаря, Конти, за препоръката за шампоана- засега ми харесва (вариант 2в1, нямаше тогава само шампоан, днес обаче имаше отделно и шампоани, и балсами) 💐

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 18:57 от fenyx

# 2 095
Взех тъмносин панталон, екстра ми е (освен дължината), даже се замислям за още един. Еднаква кройка ли са двата вида не е ясно. Взех и жълт топ, наистина е широк надолу и бая прозрачен, но ще го оставя за морето.

# 2 096
Ум царува, ум робува, ум патки пасе....тъй ли беше...
Скрит текст:
Ум Белият делфин. Trollface

# 2 097
  • Sofia
Пийк, Мира ме отмени. Simple Smile
Бройках ги аз и дочаках страхотно намаление, та и още едни си взех. Simple Smile

А одеве на прибиране влязох за хляб и щипнах едно Лимончело, да си имам. Simple Smile

# 2 098
  • софия
днес преди обяд купих мъжки сандали №44 /твърдо е винаги този номер за обувки, сандали, маратонки.../ наложи се да ги върна, защото са много големи, едва успях да грабна последния № 43 час по-късно. и той малко хлабав, но става. та имайте предвид.

# 2 099
Кои са мелничките, от редовния асортимент ли са или от някоя тематична седмица.

Общи условия

Активация на акаунт