Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 604
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 115
Гледам пообсъждате мелничките на промо, при вас тези три вида от офертите ли са( черен, микс и чили)? При нас са  чили, микс и чесън на люспи. Пак го няма гранулирания чесън на Кания, само този на Апетитко...
Кой от двата е по - добър ?

# 2 116
Venel82 и Феникс, днес изпробвах набързо прахосмукачката. Като за няколко минути работа ми се видя добре. Simple Smile Смуче здраво и залепва за паркета чак от тягата. Лека и компактна е като цяло. Има една голяма и три малки четки. Малките са за тапицерия, фуги и мебели. Прави едно завихряне в контейнерчето за събиране на боклука и понеже аз досега не съм имала такъв тип, я зяпах като децата малко (или като индианец пишеща машина). Joy Кабелът има бутон за прибиране, т.е. автоматично става, не се бута на ръка (пиша го това, че все още има модели без бутон и се набутах с такава преди няколко години, та ѝ се дразня безкрайно). Откопчах филтрите, не ми беше на мен трудно сякаш, освен да има разлика от преди. Обаче филтрите трябва да се сменят на цяло, залепено е филтриращото за пластмасата. От бедния си опит досега имах преди ~10 години една, която си имаше парченца за филтър, които бяха свободни и се махаха и сменяха с изрязани по размер от мен от цяло голямо парче. Тази другата, на която се дразня обаче, е по-нова и филтрите ѝ са също така залепени за пластмасата, т.е. трябва да се сменят изцяло. Много тъпо, ама май вече така ще е...
Ако Panayotu чете, може да пише дали е сменяла филтрите, докато я е използвала и дали са стандартен тип някакъв. Аз нямам още никакъв сблъсък със смяна на такъв тип филтри.
Може да се закачи четката отзад и да стои права уж, но са малко смотани жлебчето и "кукичката", абе бая смотани. Едни малки и плитки... Но пак стои права засега се. Сигурно ще се счупи с джаскането. Smiley
Като цяло съм я взела за разчистване на една по-сериозна мръсотия и не съм сигурна после дали ще става за нещо, така че съм готова да я прежаля. Цената беше водеща за мен.

# 2 117
  • Асеновград
Venel82 и Феникс, днес изпробвах набързо прахосмукачката. Като за няколко минути работа ми се видя добре. Simple Smile Смуче здраво и залепва за паркета чак от тягата. Лека и компактна е като цяло. Има една голяма и три малки четки. Малките са за тапицерия, фуги и мебели. Прави едно завихряне в контейнерчето за събиране на боклука и понеже аз досега не съм имала такъв тип, я зяпах като децата малко (или като индианец пишеща машина). Joy Кабелът има бутон за прибиране, т.е. автоматично става, не се бута на ръка (пиша го това, че все още има модели без бутон и се набутах с такава преди няколко години, та ѝ се дразня безкрайно). Откопчах филтрите, не ми беше на мен трудно сякаш, освен да има разлика от преди. Обаче филтрите трябва да се сменят на цяло, залепено е филтриращото за пластмасата. От бедния си опит досега имах преди ~10 години една, която си имаше парченца за филтър, които бяха свободни и се махаха и сменяха с изрязани по размер от мен от цяло голямо парче. Тази другата, на която се дразня обаче, е по-нова и филтрите ѝ са също така залепени за пластмасата, т.е. трябва да се сменят изцяло. Много тъпо, ама май вече така ще е...
Ако Panayotu чете, може да пише дали е сменяла филтрите, докато я е използвала и дали са стандартен тип някакъв. Аз нямам още никакъв сблъсък със смяна на такъв тип филтри.
Може да се закачи четката отзад и да стои права уж, но са малко смотани жлебчето и "кукичката", абе бая смотани. Едни малки и плитки... Но пак стои права засега се. Сигурно ще се счупи с джаскането. Smiley
Като цяло съм я взела за разчистване на една по-сериозна мръсотия и не съм сигурна после дали ще става за нещо, така че съм готова да я прежаля. Цената беше водеща за мен.

Моята е тази. Големите филтри переодично съм ги изпирала.Съхнат два дена. Имаше в книжката вариант да си поръчаш резервни. Ще разбереш кога са за смяна или изпиране по това че започва да смучи слабо.

# 2 118
Аз пия кафе и съм пуснала робота от лидл, че видях два косъма на пода в кухнята...много съм добре Satisfied
За друга прахосм.не ща и да чуя. Вардя кръста...Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 119
За тези, които се радват, като мен, че върнаха ръжено- пшеничните питки- 10 броя, в синя опаковка, на която пише Pita,  да имат предвид, че вече са само пшенични Cry и мисля, че са пипали нещо по състава и вече не е толкова изчистен. Почти съм убедена, че в Гърция ще са със стария състав и ще са ръжено-пшенични. Те  за т' ва  гърците ще живеят до 100 години и като умре някой на 80, ще викат- "ей, млад умря". Stuck Out Tongue Winking Eye И друг път съм чела съставки на гръцки неща, в гръцки магазини- ми повечето са с изчистен състав. Да оставим това, че ядат истински зехтин вместо олио и риба и го дават яваш яваш. "Опааа"...., нещо ми е гръцко

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 10:30 от Nil desperandum!

# 2 120
днес на раковски бяха ошушкани всички панталони, направо паднах. награбих от маслото ХХл, че при нас няма и една пуйка. първоначално бяха саксии, но като видях намалената мръвка смених артикулите. дано е хубава, иначе като цена е екстра. довечера ще ходя за другите неща - маслини, кашкавал и т.н..

# 2 121
Във фризера имам от гр.питки..с ръж са.
Явно е съвсем нова промяната?
Да им пишем, м...да питаме що така и че не щем така...

# 2 122
И аз така.
Чудя се да се разходя ли до lidl да видя дали някой няма да е върнал някой гащак, макар че като ви четох - кофти модели, кофти изпълнение...🥴

# 2 123
И аз така.
Чудя се да се разходя ли до lidl да видя дали някой няма да е върнал някой гащак, макар че като ви четох - кофти модели, кофти изпълнение...🥴

моите са екстра, даже се учудих и исках да взема още едни, ама нъцки. Предполагам на сточна ще има.

# 2 124
Ми не знам дали ще има полза ( teta)- вчера например писах на Виваком да се оплача от това, че пускат на всички преподписали нов договор, мелодия( докато някой  те набира, я чува), за която плащат, без да знаят - т.н. Happy Call и те ми отговориха, че мога с безплатен смс на 1520 и текст STOP да я спра. Попитах защо изобщо е необходимо да я пускат и как по- точно възрастен човек ще прати смс? Сумата е малка, но  например 1000 човека по 0.85 стотинки.... Ядосах се, защото е досадно всеки път при преподписване да се занимавам с това, че и да я спирам на възрастни роднини. Те казаха, че това било в договора- връзват си гащите.. Пиша тук, колкото повече хора си я спрат, по- добре.Че може и да им се оплачете, но ще кажат- чети си договора Confounded  Да се върнем на Лидл- няколко пъти взимам намалено Rosso пиле и колкото и да си внушавам, че е най- доброто пилешко в Лидл, не мога да не кажа, че лъха на старо и имам чувството, че заради цената, преправят етикета и си застоява. Май и прясно като съм взимала- пак.

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 08:53 от Nil desperandum!

# 2 125
  • София
Ще връщам панталона. Стои ми като клин надолу по прасеца. Sad Имам 2 други такива 40ти номер и въобще не стоят така.

# 2 126
Жената, ти кои панталони взе?
Аз исках от шарените.

# 2 127
Панталоните масово са така ушити. Определено не е била това идеята, на кутията не е показан подобен модел. На чист късмет е да уцелиш нормална бройка, явно има..няколко. Иначе при структура едър ханш и бедра и прасец тънко кокалче без мускулатура, точно това ще трябва.

# 2 128
Да дам бърз отчет - в Младост 3 ,има панталони - основно бели , има и къси, и ризи - ако някой е на зор за номер/цвят  - още поне половин час съм тука ,мога да проверя . Има по основно малки номера - 36,38 ,но аз успях да награбя 2 - 42 р-р и още един шарен 40.
Ще меря и връщам после Simple Smile но моята структура е като на амфора - голямо дупе и бедра и прасец на фиданка Simple Smile ..та май моя модел са пуснали ...как да не пробвам дори Wink

Има Комарницки с магнити - 100/220 см ,много Wink

# 2 129
Жената, ти кои панталони взе?
Аз исках от шарените.

от тъмносините. ся аз имам задник, бедра, надолу са ми тънки краците /макар да имам мускули, но прасецът ми е много тънък/. даже се чудих дали да си взема 38 номер, за да са ми рахат, нос е оказа, че и 36 са ми екстра.

Общи условия

Активация на акаунт