Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 360
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 385
  • Велико Търново
И от мен глас за Suerte Simple Smile
Вече не пием лаваца в нас, защото ми е силна за броя кфета които пия дневно, но Суерте беше супер, предвид съотношението цена качество!

# 2 386
  • Перник
В събота си взех "ленен" панталон - син, размер 36. Материята няма нищо общо с лен - пълен изкуственяк. Кройката е безумна - горе е широк, от коляното надолу толкова тесен, че и стъпалото едва си наврях. За сметка на това е къс, ушит криво и със стърчащи конци Grinning Тази сутрин го върнах без никакъв проблем.

Попадението от съботното пазаруване е пуйката - бяха ги намалили на 3,99 за килограм Simple Smile

# 2 387
  • В градината...
От зелените слънцезащитни лосиони между голямата и по-малката разсфасовка в какво се състои разликата? Взех преди 2 седмици, но нищо не откривам написано на тубичките.

# 2 388
От зелените слънцезащитни лосиони между голямата и по-малката разсфасовка в какво се състои разликата? Взех преди 2 седмици, но нищо не откривам написано на тубичките.
Голямата е за тяло, малката е за лице и деколте.
П.П. Сега погледнах голямата при мен. Наистина не пише конкретно за какво е на нея, обаче си мисля, че на малката пишеше... Аз я нямам, сега ще потърся снимката на Феникс от предишни постове, тя я има малката.
П.П.П. Намерих и цитирам Феникс:
Днес отивайки за кърпички (цветоулавящи и универсални) попаднах на това:

"Para rostro e peito" отпред е на португалски "за лице и деколте". Отзад на български го пише също.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 10:41 от Конти

# 2 389
суертето не е зле, особено за цената си.
чудя се някой помни ли миналата година кога пускаха дъмбелите /май в куфарче/?

# 2 390
Някой взе ли от тези комплекти: https://www.lidl.bg/p/oda-na-kreativnostta/tekstilni-boi-ili-markeri/p55972
Съдържат ли торбичка, тениска или тези неща не са част от комплекта?

# 2 391
Комплектите пише, че са боички + четка, или + четка и шаблони. При нас нямаше от подправките в тематичната гръцка седмица.

# 2 392
  • Бургас
Някой взе ли от тези комплекти: https://www.lidl.bg/p/oda-na-kreativnostta/tekstilni-boi-ili-markeri/p55972
Съдържат ли торбичка, тениска или тези неща не са част от комплекта?
Имам такива от предишни пускания и са си само боички - просто са показани примерни варианти за приложение Wink

# 2 393
И при нас нямаше от подправките, явно чакат да се позатъжим повече за тях, щом миналия път за престоявали дълго време.

# 2 394
  • Sofia
То липсата на гръцките подправки е по подразбиране.
Евентуалното им наличие някъде е интересно.

# 2 395
Не е точно по подразбиране, защото вчера един познат, който работи в лидл, докато зареждаше го питах дали ще има от подправките, тъй като ги няма в брошурата, нито в сайта. Отговора беше, сигурно ще ги има, има доста неща по принцип, които зареждаме и не ги обявяват в брошура. Неговото по подразбиране беше обратното.

# 2 396
  • Майничка
Някой да е засякъл батерии ААА в Пловдив? На България имаше само АА.

# 2 397
Бихте ли ми казали дали предлагат замразени вишни или череши и на каква цена?

# 2 398
Има замразени вишни, пакети от 450 гр. за 2,99 лв. Много са хубави.

# 2 399
  • София
Тази сутрин в 7.30ч. в Лидл на Оряхово  зареждаха  само цикламена бугенвелия. Не се знае дали изобщо е имало други цветове.
Някой видя ли днес в други филиали дали има други цветове?
Продавачката каза, че от тях няма да има второ зареждане

Общи условия

Активация на акаунт