Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 735
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 645
И аз взех пижами. В Разлог нямаше никакъв интерес към тях. Наистина са много, много меки и приятни. Направи ми впечатления, че на етикета,който е на рафта, пише,че размерите на горнището започват от S, а в коша имаше и XS.
Розови домати взех,а бананите са много сладки.

# 646
Тази сутрин бая народ чакаше да отвори Лидл - минах покрай 3 на път за училището на малкия - и все така ..явно хората са изненадани от новото работно време Simple Smile
Иначе аз грабнах един долен чаршаф с ластик - не са сатенирани според мен , трико са си , но не  е лигаво. Взех си и Ариел и маргаритки. Розовите домати бяха доста зелени в Младост 2 . Люлки имаше към 5-6 ( в 8:30).Имаше и много пижами . Имаше гуменетки - от тези с връзки и тези с нахлузване и от дамските спортни обувки с нахлузване.
Отново коридорите бяха задръстени с огромни палета и се зареждаше ударно - аз обаче ще се оплача....след като точно лятото решиха да променят работното време от 8:00 - биваше поне когато отиде човек, да е заредено и спокойно да може да се пазарува. Аз лично не открих омекотел Ленор, прясно мляко Мегле и захтина .Предвид, че повечето неща от иберийската седмица бяха заредени още вчера, както и тези на Саяна и т.н. от не-редовния асортимент ... ...еми нещо не ми се връзва тази нова организация:)

# 647
  • Варна
Сега гледам пижамите, пише, че сивите са 98% памук, то това на практика не се различава от 100% Laughing Не мислех да вземам, но може да загледам нощниците, тъмносинята ми допада като картинка.

# 648
О, ма те и трико ли били долните чаршафи....мне, не ща трико. Мразя.
Ма казвайте ги тия неща де...Simple Smile

Искам тъкан плат Simple Smile

# 649
Чушка ДоброЧушкова, как са като номерация пижамите? Като стандартната лидълска номерация ли?
Според мен да. Не стоят плътно по тялото, така че който обича по-прибрано, би могъл да си вземе и по-малък номер. Ластикът отгоре не стиска.

Месечинка виторога правилно е отбелязала за минималните разлики в състава на сивите. Simple Smile Просто аз съм много на кеф, когато ми е 100% памук дори чисто психологически и все такива си търся. Grinning Пак да повторя обаче, че има разлика между тъмните и раираните като усещане, въпреки че те са с еднакъв състав по етикет. Пипайте и преценявайте на място.

П.П. И да отбележа, че дамските долнища НЕ са изцяло памучни, нито късите, нито дългите. От мъжките обаче има изцяло памучни.

# 650
Хвърлих поглед на фотоепилатора, на доста по-ниска цена е от масовите. Ще се радвам някой да се включи с мнение Simple Smile

# 651
Да, трико са долните чаршафи и не взех, и аз не ща такива. Но пък взех два комплекта, че както не ги харесах в брошурата, на живо ми грабнаха окото.
Намерих си розмарин ❤👍🏻💃💃💃
Гуменки - от 11.99 има доста - в Младост 2.

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 11:20 от fenyx

# 652
Минах днес за долници на пижами. Към 10:00 часа. Взех къси на щерката, размер М. Трябваше доста да поровя за да намеря три бройки от светлите цветове. Уж имаше, ама не. На себе си взех три от дългите размер Л. Добри са на дължина, аз съм 180, не са ми 3/4. Мъжките долници ме разочарована тотално. Приличат на боксерки, от тези по-парашутните дето са, но с вързалка. Затова Не взех.

# 653
Тете, а има ли долни чаршафи с ластик от тъкан плат? Моля простете невежеството ми и ме ограмотете малко, може и на лични, може и с линкове да чета и снимки да погледна. Flushed И аз бих ги предпочела 100 пъти пред трикото.

# 654
  • София-Младост
Има, но в Лидл май не са пускали, все от тези трикотажните.
Скрит текст:
Иначе от 100% памук има в НМ.

# 655
Мерси, Ала-Бала!
Понеже и на тези от Лидл пише 100% памук, затова питам за разликата и как да се ориентирам.

# 656
  • София
Аз също не се ориентирам кои са по-добрите долни чаршафи с ластик от тези.

# 657
Скрит текст:
Тете, а има ли долни чаршафи с ластик от тъкан плат? Моля простете невежеството ми и ме ограмотете малко, може и на лични, може и с линкове да чета и снимки да погледна. Flushed И аз бих ги предпочела 100 пъти пред трикото.
Пускали са в Лидл 100% памук, плат - тъкан, сатен при това, но преди доста време.
Онзи ден купих  от плат, но не сатен, с ластик от Икеа- 90х200, 15.99 лв,  гъстота на нишката 152 на кв.инч.
Скрит текст:

# 658
  • София
Благодаря, Феникс.
Това, което даваш като линк от ИКЕА се нарича тъкан плат, а лидълските са плат трико? Правилно ли разбирам? И двата са иначе памук, но е по-добре да е тъкан плат и не трико?

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 12:17 от RebelHeart

# 659
Лидълските долни чаршафи, които сега се предлагат са трико- тъканта като тениските например. Чаршафите, които взех от Икеа са тъкани - посочила съм гъстота на нишката, сатенираните комплекти на Лидл за сравнение са 205/кв.инч.
Допълвам-пак за сравнение, понеже се спомена и НМ - повечето са с нишка 144, ето например този комплект - вкл. предлаган размер и редовна цена (ако се хванат с отстъпка може и по-добра да бъде цената)
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 12:33 от fenyx

Общи условия

Активация на акаунт