Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 131 054
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 270
Ментата си ми мирише на мента определено, а босилекът е толкова силен, че детето каза, че му мирише на паста Grinning

# 271
Като не работи машината за рязане на хляб, просто я рестартирайте. Има едно копче отзад, което се врътва. В нашия филиал така са ни обучили от персонала да се оправяме сами Simple Smile

# 272
  • Sofia
Като не работи машината за рязане на хляб, просто я рестартирайте. Има едно копче отзад, което се врътва. В нашия филиал така са ни обучили от персонала да се оправяме сами Simple Smile
До сега не са ми показвали, те си я оправят... пък и отзад ако е бутона, значи трябва да влизам там.. не си го представям някак, ако всеки тръгне да влиза в пекарната...

# 273
Имам два въпроса относно аква обувките на Лидл (за плаж, затворени, снимка в скрит текст).

1) Доволни ли се от модели, изработка, качество?
2) Някой от вас пробвал ли ги е за ходене из къщи? Хлъзгат ли се по ламинат и плочки? (Искам нещо съвсем леко за леки тренировки у дома, което да не е твърде хлъзгаво.)
Скрит текст:

# 274
Имам два въпроса относно аква обувките на Лидл (за плаж, затворени, снимка в скрит текст).

2) Някой от вас пробвал ли ги е за ходене из къщи? Хлъзгат ли се по ламинат и плочки? (Искам нещо съвсем леко за леки тренировки у дома, което да не е твърде хлъзгаво.)
Скрит текст:
Във връзка с целта на употребата им, да ти кажа, че ММ си взе дни за сърф(така се водят) от Джъмбо, около 5 лв струваха преди 2 години. С тях си тренира вкъщи от тогава. Говорим за всекидневно носене по около 2 часа.

# 275
Плодовата извара седи на забутано място, точно над намалените млечни с изтичащ срок.

# 276
  • Асеновград

Скрит текст:
Във връзка с целта на употребата им, да ти кажа, че ММ си взе дни за сърф(така се водят) от Джъмбо, около 5 лв струваха преди 2 години. С тях си тренира вкъщи от тогава. Говорим за всекидневно носене по около 2 часа.
Като качество и изработка съм най доволна от лидълските. Имала съм от К, Джъмбо и Декатлон. Мисля че няма да се пързалят. Но според мен не са за дълго ходене, прекалено са равни и меки отдолу и крака се изморява.

# 277
Снощи минах в Лидл под Руски паметник и си взех шоколад, но нещо не е моят.Плодова извара имаше доволно количество , взех - маракуя + ягода, но имаше и ванилия . Подправки имаше , но на мен ми трябваха лавандула и розмарин- липсваха. Ментата е с малко по- тъмни листа от джоджена , когато разтъркаш листо между пръстите се усеща разликата в аромата. И двете са подходящи за боб зависи от личните предпочитания.

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 15:35 от ccvet

# 278
  • Sofia
Ментата е с малко по- тъмни листа от джоджена , когато разтъркаш листо между пръстите се усеща разликата в аромата.
Така правя разбира се, загряват се  по този начин и отделят аромата си. Но както писах, нито едно от двете дето имам не ми мирише категорично на едното.  Първо на мента сякаш, после и на джоджен...
Иначе това дето ми е от семена (в ляво на снимката) е с идея по-тъмни листа.

# 279
Скрит текст:
Днес мисля да пробвам липсата на коридор Simple Smile и да скокна за едно агнешко бутче, ако е останало, де. Може и броколи да взема. Онзи ден купих грозде и ягоди. И дата плода ни харесаха много. Някой пробвал ли е този италиански хляб да каже, как е?
И нещо извън Лидл, но.. Какво става с dolce mile, някой знае ли? Липсват ми коментарите й, а не ги засичам в никоя от темите, в които участва.
Долчето ,я търси в темата за лаковете.Често пише там и редовно си купува нови лакове 😂.

# 280
  • велико търново
Аз пък днес направих забележка на служител, купувам си едни спец.сирене - козе ,обаче от 10дни стои табелка с цена 26.99, а на касата е 37.90.
А той ми обяснява,че имало цена  на всяка опаковка, ама драги тя цената е написана с букви 1мм, някак нахално е да подлъгвате хората ,че е по- евтино, а на касата се оказва скъпо.
На каса са длъжни да ти го продадат на обявената на табелата цена, нищо че не са си сменили цената. Викаш си управител отива и проверява на табелата и на каса ти връщат разликата. Веднага след това си оправят табелата. Тествано съвсем скоро.
Вярно ли е?

# 281
  • София
А проверихте ли дали цената е за опаковка или е на кг? Защото ако с големи букви пише цена на кг, а опаковката е кг+, е друга работата.

# 282
  • София
Аз пък днес направих забележка на служител, купувам си едни спец.сирене - козе ,обаче от 10дни стои табелка с цена 26.99, а на касата е 37.90.
А той ми обяснява,че имало цена  на всяка опаковка, ама драги тя цената е написана с букви 1мм, някак нахално е да подлъгвате хората ,че е по- евтино, а на касата се оказва скъпо.
На каса са длъжни да ти го продадат на обявената на табелата цена, нищо че не са си сменили цената. Викаш си управител отива и проверява на табелата и на каса ти връщат разликата. Веднага след това си оправят табелата. Тествано съвсем скоро.
Длъжни са,ама не искат, вече се пробвах, имало си цена на продукта.

# 283
  • София
Не знам какъв е случаят, но винаги си гледам цената на продукта, когато разфасофките не са еднакви - главно при вакуумираните, пушените меса и пр. Цената си е дадена на кг, но разфасофките са различен грамаж и на всяка една си го пише това. Пише си и цената. Ако случаят е такъв - никой не е длъжен да Ви дава по-евтината цена, защото не сте видели условията.

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 18:07 от « Ѕmile »

# 284
По закон...на по-ниската от двете са длъжни да го продадат, при разминаване в цени на рафт и каса.

Аз разбрах че и двете цени са цени за кг.
Не че едната е за кж, другата за разфасовката.

Ягодите са бо-жест-ве-ни.
Село Медовина, до Попово..български. Страхотни!  Що не взех повече..

Калъф за телефон един беше останал. Ма много странен. Как се отваря. Разглеждах го, ама неудобно изглежда. Разхфърчаха се чаркове от закопчалката..мани мани.

Взех 2 калъфа да прибера юрганите. Оранжевки. Таман ми паснаха.

Общи условия

Активация на акаунт