Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 131 035
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ами то не стана много ясно какви точно са цените, затова казах от моя опит в "разминаването", че са прави, защото е на кг,  разфасовките не са. Иначе ако и двете цени са за кг, трябва да му продадат на по-ниската, така е.

Ягоди исках и аз да взема, но уви...

# 286
Другият вариант е да снима табелата и касовата, и да им пише.

Да ви цъкна и калъфчето Joy

# 287
Като не работи машината за рязане на хляб, просто я рестартирайте. Има едно копче отзад, което се врътва. В нашия филиал така са ни обучили от персонала да се оправяме сами Simple Smile
До сега не са ми показвали, те си я оправят... пък и отзад ако е бутона, значи трябва да влизам там.. не си го представям някак, ако всеки тръгне да влиза в пекарната...
Никъде не се влиза, още по-малко в пекарната. По-точно е да кажа, че копчето/врътката е горе на машината, в задния й ъгъл (май левия). Просто се пресягаш и завърташ. Чакаш и режеш. Ако не, взимаш цял хляба.

# 288
  • София
......................... Чудя се и на сушените домати, защото слагам в хляба, но как се съхраняват след отварянето?
Взех няколко пакетчета със сушени домати и ги слагам в буркан и заливам със зехтин, оставям ги в хладилник, прекрасни са след това, омекват и са ми готови за каквото си искам, салата, хляб, ...

# 289
  • София
За пълнозърнестите кори лазаня,много одобрявам.Без предварително бланширане правих с червен сос със сирена четири вида Заредих още няколко кутийки.

# 290
Черният шоколад от купоните много ни хареса. Утре ще се ходи за още 😬

# 291
При нас нямаше черен шоколад, а от бюстиетата липсваше моя номер. От подправките имаше само мента, а исках да взема див лук. Заредих с още от италианските салами и пуешки бутчета си взех.

# 292
Шоколадът е ок наистина. Ние накупихме меса, че нямах време да ходя до месарницата ни, намалени кралски печурки, за дребния някаква кутия за храна. Някакъв йогурт с плод от скреч - не става; ягодите - не се одобриха, та се наложи да ходя за по-сносни до промаркета.
Дрехи не гледах, че вече ме мързи. От скреча - сок 3 л. Супер.

# 293
Понеже стана дума за шоколадите и състава им преди време, а сега покрай празничните дни се появи кутийка Lindt вкъщи, четох опаковките. В момента имам няколко разновидности от Лидл-ските Fin Carré (малки, големи, с ядки, с хрупкави части и т.н.) и на всичките пише, че са със слънчогледов лецитин. На луксозния Lindt пише, че е с палмичка. Simple Smile Аз съм пристрастена към сладко и обичайно ям, без да гледам състава. От известно време обаче не ми харесват дори на вкус разните прехвалени западни марки, та почти не съм купувала от тях отдавна. Браво на Лидл: хем са вкусни, хем с добър състав. Simple Smile

# 294
А кое му е полезното на слънчогледовия лецитин?

# 295
А, не знам, преди време по-запознатите в темата писаха, че е за предпочитане. Аз съм специалист само по изяждането на такива работи. Smiley Някой питаше дали всичките им шоколади са с такъв състав, да потвърдя, че на Fin Carré всичките са такива. Simple Smile

# 296
  • София
На скъпия лидълски dr Gross, е със соев лецитин, което в по- лошият вариант.

# 297
  • София

https://bouroff.com/blogs/blog/slanchogledov-letsitin

# 298
https://offnews.bg/obshtestvo/samo-2-ot-27-marki-shokolad-na-bal … kolad-717554.html

Тук четох. Има и други шоколади със сл.лецитин - мерси , LZ и т.н..и т.н.
А линд няма палма.
Табличката отдолу.

# 299
Скоро пускали ли са ролери? Знаете ли в предишни години кога са ги пускали?
На дребната старите рязко умаляха, а при нас няма кой знае колко реални магазини от където можем да ѝ купим

Общи условия

Активация на акаунт