Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 997
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 315
  • shumen
При нас няма ролери.
Калъфи за телефон мярнах един.

# 316
От скреча ми се падна чипс с коричка. Малко твърд идва за моите зъби ама е вкусен Wink втори път ми се пада, втори път го вземам Wink
Пъпешите по- малки от черешите им Wink ама ми мина зора, на пазара до вкъщи цената същата , вкусът- също.

# 317
Ще ги пробвам този чипс И аз. Падна ми се от скреча. Пък и аз им уважавам жеста почти винаги. 😅

# 318
  • Велико Търново
Чушка, не съм обръщала внимание. Утре мога да погледна и да пиша. Ако има, мога направо да взема, само кажи какъв.

# 319
Чушка, не съм обръщала внимание. Утре мога да погледна и да пиша. Ако има, мога направо да взема, само кажи какъв.
Ако ходиш утре, само погледни и пиши, аз ще следя темата. Благодаря ти! Simple Smile

# 320
  • София
Лидл утре ще работят ли?

# 321
Лидл утре ще работят ли?
Да

# 322
  • София
Аз днес обиколих два магазина с количката с бебето, че накрая и дъжд ни валя за пустата му батерия за винтоверта и така и не я намерих. Някой виждал ли е останали бройки някъде в София? Явно вече като няма коридор е късно да отида в 12 в магазина.

# 323
  • На изток от Ада
BonniBonn да уголемени са панталоните. Взех 40, а нося 42 44.

# 324
Малко ще е отклонение от темата за Лидл, за което извинете, но не мога да не кажа за шоколадите Линд - ако в Линдор има “палмови ядки”, не правите заключения, че шоколадите им са с палма- имат още много други видове, в това число и течен шоколад, които по етикет поне нямат нищо палмово (течния като състав съм снимала преди време в темата). Не съм представител на марката, ами я харесвам. И съм гледала специално етикетите на доста от продуктите им в магазините след едно подобно твърдение за Линд пак тук в темата.
А относно Лидл- имате сред асортимента шоколади, които също харесвам (но не и с ядките, просто не обичам поначало такива).

# 325
  • София
нова брошура?

# 326
  • София
Аз днес обиколих два магазина с количката с бебето, че накрая и дъжд ни валя за пустата му батерия за винтоверта и така и не я намерих. Някой виждал ли е останали бройки някъде в София? Явно вече като няма коридор е късно да отида в 12 в магазина.
Леле Боби, в Козлодуй имаше много батерии. Ако искаш ще накарам майка ми да ти вземе и сестрата ще я донесе като се прибира?
И ролери имаше доволно.

# 327
# 328
Линд са необосновано скъпи за състава и вкуса си. Промито потребителско мислене, нищо учудващо.

# 329
Ако усещаш разликата във вкуса като мен, Линд си имат цената.

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 00:03 от fenyx

Общи условия

Активация на акаунт